БСП внася референдума срещу джендър идеологията

Инициативният комитет събра обществени авторитети, похвали се Нинова
Обновена: 26 апр 2023 18:51 | 26 апр 2023 11:43, Камелия Цветанова
349
БСП внася референдума срещу джендър идеологията
Снимка: архив, БГНЕС

БСП инициира провеждане на референдум с въпроса „Подкрепяте ли обучение и възпитание на непълнолетни лица, свързани с промяна на пола и друг пол, освен мъжки и женски, в образователната система на България?“ и днес Инициативният комитет внася официалната регистрация в деловодството на Народното събрание.

Още по темата
„От БСП не искаме да се допуска джендър идеологията сред децата и учениците. За нас битката за децата е кауза, тя е надпартийна и национална“, коментира партийният лидер Корнелия Нинова.

„В Инициативния комитет се включиха авторитети, учени, адвокати, психолози, спортисти, авторитетни обществени личности, които се ангажират с тази кауза“, добави тя.

Адвокат Владимир Шейтанов от Инициативния комитет посочи, че има пропуски в законодателството и заради това целта на референдума е да се подобри.

„Започваме събиране на подписи, за да се чуе гласът на обществото желае ли неговите деца да се занимава в училище със сексуални права и идентичност на деца в детската градина и първите класове на училището или искаме образователната система да остане ковачница на кадри“, коментира той.

Още за днешния парламентарен ден вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
5
 
1
 
! Отговори
FOX e 666 преди 1 година
Християнството е обратно на дясното и капитализмът. Капитализмът, дясното, се радва на робството и ще го възстанови. Чичо ТОМОВАТА колиба, е писана чрез Бог, християнският, и тази книга събаря робството в САЩ. Християнство казва, че е грешно да не си милостив, и да си богат, точно обратното на капитализмът-фашизмът-дясното. От 1980та година се спонсорира изкуство, от стоящите в зад Рейгън, песни, филми, книги, в които се внушава, че богатството е единствена ценност, и егоизмът, пред това в цял
160
7
 
1
 
! Отговори
FOX e 666 преди 1 година
Сорос е марксист, си помислила и Робева, а това е пропагандата им за плоски мозъци. Секс и гей-лгбт, прогресът, общността, е пета колона в християнските страни, за събаряне на християнството. Може в речта на Алън Дълес, да се замени болшевизмът с християнството, като дума, и смисълът е на това което се случва. Либерализъм по Алън Дълес, а не по Маркс. К. Раковски признава за плановете на финансовият елит и световното им правителство, да се справят с християнството.
159
6
 
1
 
! Отговори
FOX e 666 преди 1 година
Сорос е марксист, си помислила и Робева, а това е пропагандата им за плоски мозъци. Секс и гей-лгбт, прогресът, общността, е пета колона в християнските страни, за събаряне на християнството. Може в речта на Алън Дълес, да се замени болшевизмът с християнството, като дума, и смисълът е на това което се случва. Либерализъм по Алън Дълес, а не по Маркс. Дълес е свързан и с цциоонските протоколи, той бил доказал, че те са феййкк??!!?
158
2
 
3
 
! Отговори
FOX e 666 преди 1 година
Демокрацията е строеж на пътища за свобода. Демокрацията е път към социализъм, социализмът строене на пътища за равен шанс. Социализмът е път към комунизъм, когато равният шанс даде плод. Комунизмът е плод на социализмът, на равният шанс, този плод е равенството. Дарвин е опорна точка и на десните и на левите. Десните фашистки оправдават елитъ и аристократите, че са най-добре еволюирали,бедните са у-та-йката. Левите са за ново битие, даващо крилА НА ВСЕКИ. ЛГБТ е за смърт на християнството-лявот
157
1
 
2
 
! Отговори
FOX e 666 преди 1 година
Демокрацията е строеж на пътища за свобода. Демокрацията е път към социализъм, социализмът строене на пътища за равен шанс. Социализмът е път към комунизъм, когато равният шанс даде плод. Комунизмът е плод на социализмът, на равният шанс, този плод е равенството. Дарвин е опорна точка и на десните и на левите. Десните фашистки оправдават елитъ и аристократите, че са най-добре еволюирали, а бедните са ***. Левите са за ново битие, даващо крилА НА ВСЕКИ. ЛГБТ е к-ра-й на християнството-лявото
156
0
 
0
 
! Отговори
FOX e 666 преди 1 година
Демокрацията е строеж на пътища за свобода. Демокрацията е път към социализъм, социализмът строене на пътища за равен шанс. Социализмът е път към комунизъм, когато равният шанс даде плод. Комунизмът е плод на социализмът, на равният шанс, този плод е равенството. Дарвин е опорна точка и на десните и на левите. Десните фашистки оправдават елитъ и аристократите, че са най-добре еволюирали, а бедните са ***. Левите са за ново битие, даващо крилА НА ВСЕКИ. ЛГБТ е за смърт на християнството-лявото
155
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много скъпо излиза за една ограбена, бедна държава да я управляват хора от адъграундъ без образование!!
154
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То хубаво ковачница на кадри, ама като няма икономика, която да ги реализира, какъв е смисълът?? А икономиката я прави НС! Работници с висше образование са ненужно скъпи! А да ни командват простаци, е още по-скъпо за една бедна, ограбена държава!
153
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отчаяни ходове на фалиралата партийка... С ветрени мелници се борят. Измислиха си нещо и сега "се борят" с него колкото да прилъгват лековерни хорица. Изпята песен сте, Корнело!
152
2
 
1
 
! Отговори
Vaginin преди 1 година
Ехо , корнее, стоя ти всеки път от ляво ? Не съществувам ли? Обидно е
151
1
 
9
 
! Отговори
НИКАКВИ ДЕТСКИ преди 1 година
ЗА ЯВЛЕНИЕТО "ДЕЦА РАЖДАТ ДЕЦА"
150
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жената има дупка, а мъжа има дръжка, какво толкова не сте разбрали?
149
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подкрепяте ли обучение и възпитание на непълнолетни лица, свързани с промяна на пола и друг пол, освен мъжки и женски, в образователната система на България?????? КАКЪВ ВЪПРОС Е ВЪОБЩЕ ТОВА!!?!! ТО НЯМА ТАКЪВ ВЪПРОС?? Все едно да има референдум ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ КАНИБАЛИЗЪМ В УЧИЛИЩНИТЕ СТОЛОВЕ? Ама не може въобще да стои такъв въпрос пред нас бе!! Какво се случва, да не са се отворили вратите на ада наистина! Всичко е побъркано!
148
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А познайте в коя партия има ,подобни гелосани които ме са ходили в казармата
147
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"за да се чуе гласът на обществото желае ли неговите деца да се занимава в училище със сексуални права и идентичност на деца в детската градина и първите класове на училището или искаме образователната система да остане ковачница на кадри__________Определено и твърдо искаме ковачницата на кадри. Предлагаме *** идеологията да се замени с изучаване на комунистическата идеология по Маркс, Енгелс и Благоев от 1ви клас!
146
2
 
15
 
! Отговори
Киро Джендъро преди 1 година
Не може да дефинира какво е това жена? Нещо, което има мустаци и стои на парапет!
145
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
подкрепяте ли девет часът на училище и часове трийсет и пет минути
144
2
 
4
 
! Отговори
Дон ДеСантис преди 1 година
Забрани нази идеология в ечилищата в САЩ!Нама смисъл да го триете това..пак!
143
2
 
12
 
! Отговори
Нео либералите преди 1 година
Даже не могат вече да кажат какво е това жена?
142
2
 
10
 
! Отговори
Дарвин преди 1 година
Дже_ндъризма е дъното на еволюцията! След него идва обратната еволюция ;)