БСП внася референдума срещу джендър идеологията

Инициативният комитет събра обществени авторитети, похвали се Нинова
Обновена: 26 апр 2023 18:51 | 26 апр 2023 11:43, Камелия Цветанова
349
БСП внася референдума срещу джендър идеологията
Снимка: архив, БГНЕС

БСП инициира провеждане на референдум с въпроса „Подкрепяте ли обучение и възпитание на непълнолетни лица, свързани с промяна на пола и друг пол, освен мъжки и женски, в образователната система на България?“ и днес Инициативният комитет внася официалната регистрация в деловодството на Народното събрание.

Още по темата
„От БСП не искаме да се допуска джендър идеологията сред децата и учениците. За нас битката за децата е кауза, тя е надпартийна и национална“, коментира партийният лидер Корнелия Нинова.

„В Инициативния комитет се включиха авторитети, учени, адвокати, психолози, спортисти, авторитетни обществени личности, които се ангажират с тази кауза“, добави тя.

Адвокат Владимир Шейтанов от Инициативния комитет посочи, че има пропуски в законодателството и заради това целта на референдума е да се подобри.

„Започваме събиране на подписи, за да се чуе гласът на обществото желае ли неговите деца да се занимава в училище със сексуални права и идентичност на деца в детската градина и първите класове на училището или искаме образователната система да остане ковачница на кадри“, коментира той.

Още за днешния парламентарен ден вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
4
 
15
 
! Отговори
до Зозо преди 1 година
"Тая па комунистка. Естествено ,че трябва да се възпитават децата и с тези неща. Не живеем в средновековието. На Запад са много напред с тези неща."---------------Възпитавай си твоите деца че е нормално да бъдат гейове и да си сменят пола. В България децата ще учат че е нормално да бъдеш нормален. Като си искаш да си толкова "напред", смени си пола и се изнасяй на запад. Няма да допусна кресливото малцинство като теб да ми налага сексуалните си извращения.
180
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подкрепяте ли обучение и възпитание на непълнолетни лица, свързани с промяна на пола и друг пол, освен мъжки и женски, в образователната система на България?...............Ще съм пръв на урните още сутринта да гласувам с "не". Най-накрая ни се отдаде реален шанс да дръпнем шалтера на жендерастите и НПО-тата им.
179
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахаха и тез с референдум, да не останат по-назад. Ей Корниии, късно е либе за китка!
178
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боже, до какви времена доживяхме! Комунисти да пазят нормалното.
177
13
 
11
 
! Отговори
Възмутен джендър преди 1 година
Ще си събуя чорпогащникът,ще го хвана за единият крачол,ще го опъна като ластик и ще щъкна Корнито по лицето че да и фръкнат цайсите
176
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнешия е имла голяма любов, когато е била млада, на име Милена :)
175
13
 
18
 
! Отговори
Красимир Петрофф преди 1 година
козяците и мненията им по форумите ме тласкат към Възраждане. Май ще са 2ра сила след изборите през Юли. На там вървят нещата с тая гнусна пропаганда против Русия! Кой започна войната - сащ с майданите им, кой разработва биолаборатории в украйнините - сащ със синчето на демента, кой се вре, където не му е работата - сащ, кой убива българи и руснаци в Донбас - киевското клоунче! Кое не е ясно ?!?
174
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що за сайт слага думата gender в заглавието на статия и после цензурира същата дума в коментарите . Вижте си и речниците това просто означава пол!
173
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво за Бога е '*** идеология' ? Това някакъв порив да се запази 'българският традиционализъм' където мъж пие ракия всеки ден и мрънка за салата, и почти няма ден без новина за пребита жена или друг вид домашно насилие (имайте предвид че нещата които стигат до полиция,съд и телевизия са малък процент от вдействително случващото се) ! Цялата Мара втасала , кака Корни ще бори джендърите
172
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Fox 666 - Млакни уее! МАЛЧИ ВЕ!
171
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако другарката Нинова плати разходите за референдума от джоба си - може. Иначе бюджета и без това е претоварен.
170
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 207 Game of Thrines?
169
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За Миленанкажи, Корнииии!
168
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хаха имаше някъде из книгата на д...а, кога ще дойде края на тоя свет и идването на месията ака сина на бога на тоя свет или девил джуниър... и едното условие беше мъжете отново да лягат с мъже подчертавам отново или тея джен...и, и да има хаос, природни явления и войни и голем страх .... ама те там така си говорят тъй че спокойно...
167
2
 
16
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
По-скоро трябва да има референдум за промяна на модела на управление на държавата, защото за 10-ти пъти не могат да се разберат за правителство и пак ще има избори.
166
8
 
10
 
! Отговори
FOX e 666 преди 1 година
ЛГБТ е пета колона срещу християнството, лявото и комунизмът, и за русофобия и антикомунизъм.. К. Раковски признава за плановете на финансовият елит и световното им правителство, да се справят с християнството. След това признание на Раковски, Сталин започва да симпатизира на православието и християнството.
165
10
 
1
 
! Отговори
FOX e 666 преди 1 година
Християнство казва, че е грешно да не си милостив, и да си богат, точно обратното на капитализмът-фашизмът-дясното.. Да удържат дясната власт, капитализмът от болестите му, за да няма равенство, самарянство, завърнал се блуден син и всички да имат ризи по равно. (бе плоски мозъци, дайте един пример как соросов човек величае маркс или троцки, или работническата класа, бедните, синдикатите) Сорос е марксист, си помислила и Робева, а това е пропагандата им за плоски мозъци. Секс и гей-лгбт, прогрес
164
12
 
10
 
! Отговори
??? преди 1 година
Всичката Мара втасала , та това е най- важното!!!
163
6
 
9
 
! Отговори
FOX e 666 преди 1 година
От 1980та година се спонсорира изкуство, от стоящите в зад Рейгън, песни, филми, книги, в които се внушава, че богатството е единствена ценност, и егоизмът, пред това в цял свят и в САЩ няма нищо което да казва - че богатството не е лош нещо, и богатият е заклеймен. В България дори правят списание Егоист.. И ще унищожат християнството. Ще въведат робството. ВСИЧКО Е ДА СПАСЯТ ПАРИЧНОТО СИ СТАТУКВО НА ЕЛИТ
162
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най- важно е една държава да има силна икономика. Тогава има смисъл за обучение на кадри. БГ е ограбвна от адъграундът. С това някой трябва да се захване. Връщане на държавните пари в държавата.