Плевнелиев нарече Лена "популист" заради атентата срещу Гешев

Вече сме държава, в която мафията се завръща, заяви той
2 май 2023 08:45, Нели Христова
239
Плевнелиев нарече Лена "популист" заради атентата срещу Гешев
Снимка: БГНЕС

"България стои изключително зле, в която и държава да отида. Казва се, че ние сме държава, която е неуправляема, изпаднала в хаос, вече сме и държава, в която мафията отново се завръща". Това заяви Росен Плевнелиев по bTV.

"Тези, които сееха омраза срещу главния прокурор, да видим как ще реагират. Досега само Лена Бориславова даде отговор и то в съмнения срещу атентата. Тук ще си проличи кой е демократ - той показва солидарност с тези, които са пострадали, надежда, че институциите ще си свършат работата, популистите - правят, това което прави и Лена Бориславова", каза още Плевнелиев.

Още по темата
Бойко Борисов и Кирил Петков трябва да разберат, че в ситуацията, в която се намираме, трябва да подтиснат егото.

Плевнелиев допълни, че България ще загуби 10 млрд. лв., ако продължава по този път. "Или партиите ще създадат правителство, или колективно самоубийство", подчерта Плевнелиев.

"Двата блока да направят една истинска демонстрация, че демокрацията се връща. За първия мандат има два варианта - програмно, политическо правителство, второто е програмно експертно. БСП за мен е популистка партия, ДПС има изключителна компетентност, събирана през годината. Илхан Кючюк за мен е един успешен политик, всяка една негова изява гледам в ЕС, но някак ДПС остави съмнения по случая Магнитски", заяви още той. "Ако първите две партии са демократични, те трябва да се опитат да интегрират антагонистичните такива", допълни още Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЛЕДОВАТЕЛ ЗАПИТАЛ РАДИО ЕРЕВАН "ЗАЩО АТЕНТАТА СРЕЩУ ГЕШЕВ НЕ УСПЯ" РАДИОТО ОТГОВОРИЛО - "ЗАЩОТО НЕ ГО Е СТРОИЛ ПЛЕВНЕЛИЕВ"!!!
162
8
 
9
 
! Отговори
Левтер преди 1 година
Този поплювкьо е достоен за съжаление!
161
4
 
9
 
! Отговори
Ежко преди 1 година
Т.е който ни вярва и е с нас е демократ,а който се съмнява и е против нас-попилист.Евалс Плевня!Направо изби рибата с тази премъдра мисъл.Гениално!
160
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха много смешен коментар от страна на Хаяско, отново. Този човек троши *** винаги, не знам как го трае жена му.
159
3
 
9
 
! Отговори
Лена-гладна хиена преди 1 година
Аз сПутьовциНеСпоря...бегай при синоПичката да ти обърше сополките !
158
4
 
5
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Тоя що не си гледа живота,не вежда ли че му се подиграват ,тръгнал да говори за ,лена,млада,хубава и не нахална като твоята грандоманка.жадна за власт,пари и слава,но след някой години,ще приказваш други приказки,като те остави без имоти,пари и без слава.
157
10
 
5
 
! Отговори
Парапети преди 1 година
Ходил съм на не един и два протеста за съдебна реформа. Гешев е последният, който бих защитавал, но изказването на Лена е под всякаква критика. Има опит за удряне на държавността на най-високо ниво и това е меко казано претиснително. Да си припним само една песен за споменатата героиня до какъв невиждан рев доведе. Гешев се опита да удари и Президента и погледнете само неговия отговор и този на Лена...
156
2
 
4
 
! Отговори
Валерия преди 1 година
От "хубаво" управление цяла Европа гори от протести - а в Америка се гърмят като луди и фалират банки!!!
155
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена и Плев в боксов ринг-тоя няма шанс
154
9
 
12
 
! Отговори
Един дедо преди 1 година
България няма да загуби нищо, политиците ще загубят 10 милиарда за крадене. Точно Плевнелиев отговаряше за магистралите с пепел, от които сега умират българи всеки ден, даже чужденците почнаха да умират
153
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ми то значи целия народ е популист, защото всички виждат, че "атентата" е сценка
152
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Плевнелиев от коя партия беше, защото мафията в управлението на България никога не си е тръгвала, че да се връща. А прокурорът е част от тази мафия. Лена много точно си е формулирала въпросите, но няма отговор на нито един. Не може да искаш нещата да се променят и в същото време да подкрепяш Герб и Гешев. Това прави Плевнелиев.
151
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От такив акато тая ГНИДА , България е най-бедна и най-корумпирана държава ... Ами народа се бори с/у КОРУПЦИЯТА бе жмундьо , вие се ''боРИхте'' 34г. , а корупцията стана още по-голяма !
150
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Социаглиcт.. За какво ''семейство'' говориш , след като глвния е ерген ?
149
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Бг , крадците от мафиите станаха повече от парите !
148
1
 
12
 
! Отговори
:) преди 1 година
От Луканката насам показно бяха убити над 400 "знакови" фигури, без да броим "случки" като с Мишо Пивото и Ало, Ваньо. Нямат пропуск професионалните убийци. Та, трудно може някой да повярва в тези дрънканици за атентат.
147
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Тоя'' защитава старата мафия .В България е мафия , до мафия .Герб-СДС , ДПС , и ПП-ДБ , не са ли мафия ,... НАЙ-ГОЛЕМИТЕ .. По богатството ще ги познаете , ДПС е най-богатата мафия , следва герб -СДС , сега и ПП-ДБ...
146
0
 
10
 
! Отговори
Опа преди 1 година
"България стои изключително зле, в която и държава да отида. Казва се, че ние сме държава, която е неуправляема, изпаднала в хаос, вече сме и държава, в която мафията отново се завръща".И ти неуважаеми беше президент на тази държава цял един мандат.Какво направи за тази държава освен и ти да я срамиш?
145
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кремълски демократ, скрит дълбоко зад "евроатлантическата си ориентация". Същият като Слави Трифонов.
144
9
 
4
 
! Отговори
Социаглиcт преди 1 година
Много меко се е изразил даже, трябва да си много пpoзд за да преположиш че главния прокурор ще си инсценира атентат със семейството му в колата.