Колата на Гешев - много по-защитена от тази на президента

Нанесените щети при опита за атентат са минимални
151
Колата на Гешев - много по-защитена от тази на президента
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Иван Демерджиев съобщи, че щетите, които са нанесени на колата при опита за атентат срещу главния прокурор Иван Гешев, са минимални.

"Това е автомобил с най висока степен на сигурност, много по-защитен от автомобила, който ползва президента на България", посочи той.

"Щетите на автомобила са дупка в единия фар и проникване на сачма от рикошет в автомобила, няма други щети", обясни министърът.

"В колата, която е бил обект на взривяването не е имало членове на семейството на Гешев. Той е бил сам с охранителните от НСО", обясни Демерджиев.

То добави, че това е обичаен маршрут за Гешев, по който главният прокурор е минавал много пъти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако е имало наистина опит за атентат то или атентатора е неинформиран как се прави атентат или е пишман атентатор.От десетките филми за атентатори в Ирландия и близкия Изток както и атентатите на ДАЕШ нанесли наистина големи поражения става ясно че ако искаш колкото и да си неграмотен трябват две или три бомби.Две за помещение и три за кортеж автомобили.Този взрив доказва че това е киорфишек за сплашване или инсценировка.
125
1
 
7
 
! Отговори
миро преди 1 година
Малееее, това е много лошо. Как може главния прокурор да е по защитен от президента. Бре бре, бре. На 4.05.2023 видях Слави кючека в квартал Левски с по голяма охрана от на папата, но все пак това е чалгар, Криско ходи с лимузина и около него охрана като на Путин, но това е чалга-рап-некадърна-невежа...Според мен прокурор които обвинява престъпници и смята че са за затвора не трябва да ходи с охрана. Точка
124
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди време бандитите имаха най-защитените коли, така че малко се е променило
123
2
 
3
 
! Отговори
orfi преди 1 година
Лудостта на величията,за едни живота е ценен за други сврака ги раждала ,простолюдието да мре ,а богопомазаните в блиндирани коли и специални маршрути и кордони и кортеж и за какво ,че я не вършат никаква само се гаврят с данъкоплатците,недосегаемите за тях и близките и им, законите са различни и нормите на поведение!
122
3
 
5
 
! Отговори
Заглавието не точно преди 1 година
Миналата седмица излезе информацията, че купуват нова кола за президента със всички нови екстри! Тя и сегашната е същата, просто по-стар модел!
121
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сложилите бомбата били професионалисти - една сачма и пукнат фар! Тези професионалисти трябва дълго да се крият от поръчителя, защото такова изпълнение на поръчка в тези среди води големи промени в живота или жизненоста на изпълнителите!
120
4
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Гешевата постановка не се получи.Стига толкова внимание.Сарафов кога ще се извини за това,че най-безочливо излъга за семейството на Гешев?
119
4
 
11
 
! Отговори
Анинимен преди 1 година
Еха, разходки със служебен кортеж през почивния ден..............кой ги плаща.
118
9
 
6
 
! Отговори
Постановка преди 1 година
Тази постановка удивително прилича на онази с кюлчетата и пачките в спалнята на Борисов. Уж били истински, уж имало корупция?
117
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нормално колата на главния прокурор да е защитена, него цялата мафия се опитва да го ликвидира, докато Радев е човекът на мафията и е спокоен.
116
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде престанете с евтини постановки. Три килограма експлозив, пък около трапа и в страни от него грам пръст няма. И трапа плитък, плитък, по-плитък от кокоши полог. А пък и Гешев не ме интересува...ама грам.
115
4
 
13
 
! Отговори
Тоя преди 1 година
Тая театрална постановка подозрително прилича, като похват, на оная, със "сготвената" по поръчка на имотната мафия Иванчева! И Главния режисьор май е Главния....!? Сами довършете)))
114
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сийке, Сийке, лъснаха грозите ви лъжи. Излъгахте за "кратера", излъгахте, че семейството на Гешев било в колата, експертът от Израел дошъл 2 часа преди инсценировката на атентат. На Лъжливата овца никой вече не вярва. Подавайте си оставките, ако имате капка срам. Сарафов излъга, ти излъга. На лъжци не вярваме. Разследването ще го скриете, както скрихте Мата Хари, Чувалите, Чекмеджетата, която влизала, слагала, снимала, а вас не ви интересува кой е влизал, слагал, снимал в покоите на премиера.
113
2
 
11
 
! Отговори
Дремен дребен преди 1 година
НепотребенТоя селски образ се оплете в лъжите си!Къде се скри гологлавия мутренски матрял?Ваща мам....а.
112
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
искало!...Та МАФИОЗИТЕ са най-пазените и защитавани персони В СВЕТА !!!...Защитата на президента е САМО "ПРО ФОРМА",колкото да се отбие номера...
111
0
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Стига ни занимавахте с тази червена постановка.
110
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Faschnsta siika kato daschnata desi atanasova bravo na hubavata intel.lena borislaboba na malki prast ne mogat da i stapat super jena s nivo i moral.
109
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бонго Бонго... Къде бъркаш Радев тука ?Гледайте с Баце да не се случи нещо с ГлавниО , че тога на Баце ще му пада глаЪтЪ !
108
4
 
11
 
! Отговори
Кака Сийка преди 1 година
Кака Сийка е била в колата и от мощния взрив се е озовала на четири крака върху Гешев.
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Диоген 120 Троляк, нали, като не повдигне обвинение, става съдия :)