Мирчев: Защо гл. прокурор се движи с по-сигурен автомобил от президента?

Очаквам отговорите от НСО, заяви той
5 май 2023 11:15, Нели Христова
79
Мирчев: Защо гл. прокурор се движи с по-сигурен автомобил от президента?
Снимка: БГНЕС

Какво се оказа? Гешев е пътувал сам, без семейството си, автомобилът му е бил без каквито и да са следи от взрив, бронираният автомобил на Гешев е бил с по-висока степен на защита от този на президента, а израелският експерт на прокуратурата е пристигнал 95 мин. преди взрива.

Още по темата
Това написа депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев в своя Facebook профил.

"И тук възникват много въпроси, на които прокуратурата трябва да отговори:

Срещал ли се е този израелски експерт и преди с Гешев докато е бил в България? Защо от прокуратурата твърдяха, че семейството на Гешев е било с него? От колко автомобила се е състоял кортежа на Гешев - един или два? Защо досега не бяха показани щетите по автомобила на Гешев, за да стане ясно, че те са сравними с одраскване при паркиране? Защо гл. прокурор се движи с по-сигурен автомобил от този на президента? Каква е скоростта на осколките при взрив на тротил - космическа или...?Израелският експерт има ли връзка с известен български застраховател с експертиза в област антитероризъм", запита в своя пост депутата.

"Още на 3 май изпратих запитване до посолството на Израел за въпросния експерт, който случайно каца малко преди "атентата" в София. Пак на 3 май отправих питане и до НСО за броя автомобили в кортежа на Гешев, наличието на видеорегистратори в колите им, оперативните мероприятия по контранаблюдения и използвана ли е оперативна група "Авангард"? Очаквам отговорите от НСО, посолството на Израел и НСО и своевременно ще ги публикувам" в заключение написа Мирчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
21
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Във ваште глави се въртят само лоши неща че нищо не е станало ! А забравяте майстора на подслушванията и следене ген. Гном , който незаконно подслушваше главния прокурор по това време Филчев! Бищо добро не се очаква от коалиция от бивши комунисти , техните отрочета и хора от ДС! Публична тайна е че те искат отстраняването на Гешев и поставяне послушен главен прокурор който да спре разследването срещу олигарсите довели ги на власт!
20
4
 
23
 
! Отговори
Мирчев си е глупчо преди 1 година
Защото такива като спонсорите ти го заплашват. Та за това. ***
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До баба мара не се занимаваи с работи от които не вдяваш ,ами изпери н.сраните *** на мъжо си .
18
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До *** дружинката от герп - вместо да плюете депутата, отговорете на въпросите. Още по-добре кажете кой престъпник е вкарал гешефта в затвора (Иванчева не се брои, нея я съди специализираният съд)? Или най-добре - защо България не може да попълни квотите за Европейската прокуратура?
17
6
 
7
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Страхува се, но най - вече от собствениците му. А те са опитни. Ако решат. Решат.
16
16
 
22
 
! Отговори
Ам Гъл преди 1 година
Г-н Мирчев, сега ако попитате и защо в автомобила на кортежа се е возил и гл. прокурор, а не АЛФ , направо ще "избиете рибата". И ако нямате какво да правите, моля не го правете в НС.
15
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом Ленчето може да лети за една вечер в Солун с Кирето с правителствения самолет, защо да не може Гешев да ползва брониран автомобил за лични нужди? Тука е така.
14
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Б е жена в панталони, а Психелия Нинова е мъж в пола.
13
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо тервата е зелена, защо небето е синьо и как така пътя води в две посоки ?
12
5
 
21
 
! Отговори
Отврат преди 1 година
Май заради такова същество викаха..".Мутри вън" ! И какво общо има, че автомобилът на Гл.Прокурор бил "по-сигурнен"?Да не говорим, че Радев сега си е поръчал автомобил за 1 милион/!/. Говорителите на поръчителите, започнаха да изпълзяват на светло!
11
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо Ивайло Мирчев трябва да е депутат като не разбира от нищо?
10
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо Ивайло Мирчев иска главния прокурор да се движи с небронирана кола? Защо Ивайло Мирчев иска главния прокурор да бъде в колата със семейството си? Иска ли Ивайло Мирчев смъртта на главния прокурор?! Все резонни въпроси на които трябва да се отговори.
9
4
 
15
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Мирчев а вие защо влизате в парламента да разигравате държавата българите да Лъжете да получавате 10к за нищо ЗА мен сте ИЗЛИШНИИИИ
8
0
 
15
 
! Отговори
Тома Неверний преди 1 година
Управлението на "държавата" е от изпечени мошенници мафиоти!Мафията си има държава!Какво не е ясно!?
7
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо Ивайло Мирчев толкова много атакува главния прокурор? Иска ли Ивайло Мирчев да спре главния прокурор да си върши работата? Плаща ли му някой на Ивайло Мирчев да атакува главния прокурор? Срещал ли се Ивайло Мирчев с хора на Цветан Василев?
6
1
 
11
 
! Отговори
Урсула преди 1 година
Сакън сега и Ушко ше си купи Майбах по сигурен от на Гешо :)))
5
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По принцип ми се струва абсолютно логично точно главния прокурор да ходи с най-голяма охрана. Нали точно той трябва да бори най-тежката организирана престъпност. Не коментирам конкретно Гешев и колко си върши работата, а как трябва да бъде. Чисто хипотетично президентът би трябвало да има само политически врагове, които не би следвало да го гонят да го ликвидират.
4
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо гл. прокурор се движи с по-сигурен автомобил от президента? Защо гл. прокурор се движи с кортеж? Защо гл. прокурор се движи и си сменя спецамтомобилите като носни кърпи? Защо цените на продуктите се покачват ежедневно?
3
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти трябва да си доста ограничен за да задаваш такъв въпрос. Прокурор е много по рискова професия от колкото президент в нашата част на света. Нещо си недоволен че Гешев не е бил в стандартна кола ли? Нямаш ли друга работа в момента, по-наложителна в парламента?
2
6
 
15
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
даите справка кого е вкарал в затвора та да го вардят така хората му искат оставкататои се мотае в турция трябваше да е в болница с високо кръвно ама да се изпуснекелепира в анадола трябва смяна на всс и след това на гешев