Снабдяват Сарафов с охрана

По-рано днес той заяви, че се страхува за живота си, тъй като познава Гешев
15 май 2023 19:39, Йоана Цонева
68
Снабдяват Сарафов с охрана
Снимка: БГНЕС

Министерството на правосъдието ще осигури охрана на зам-.главния прокурор и директор на НСлС Борислав Сарафов, съобщава bTV.

Мярката ще бъде взета по искане на самия Сарафов.

Припомняме, по-рано днес той заяви, че се страхува за живота си, тъй като познава главния прокурор Иван Гешев и методите му.

Още по темата
Междувременно стана ясно и кой е израелският експерт, заведен до мястото на взрива по кортежа на обвинител номер едно.

По думи на заместник-директора на НСлС Ясен Тодоров експертът е бил в България, за "годишнина от основаването на държавата Израел", като в момента на взрива са били заедно на обяд и сам е предложил да помогне.

Многобройните обвинения бяха придружени и от взаимни искания на оставки - Гешев поиска оставката на Сарафов, Сарафов - тази на Гешев, а преди дни и оставката на Ясен Тодоров. Всички те зависят от Висшия съдебен съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 11 месеца
Семейството на Гешев си живее на нашия гръб във вилата на Боровец, в къщата в Резиденция Бояна, на която и направиха държавен ремонт за 200 евро и те се возят с двете коли за 1 милион евро. И кой знае още какво. Тя охраната, за която казват, че ги ползва като слуги, му возят и родата, то е ясно. Всеки ден свирят из Бояна и избутват колите, все едно че Маргина минава. Мразя ги.
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Еми щом са му назначил охрана, значи са СЪГЛАСНИ с твърденията му за Гешев, а именно, че от него всичко може да се очаква и че се чувства застрашен.Ама по тази логика.....хммм, щом Б.Сарафов посочва от кого чувства застрашен живота си, би следвало предварително да арестуват Гешев, за да не пострада Сарафов, нали?!
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Абе, какви са тия пъзльовци по тия постове? Все си мислех, че мъже назначавт/избират за там. До днес не го беше страх от Гешев, днес изведнъж направо умрЕл от страх, та и охрана иска.
54
0
 
1
 
! Отговори
Гражданин преди 11 месеца
Това се казва цирк! Това се казват клоу*и ! Пет години този беше под крилото на Гешев. Сега го е вече страх като е решил да се изкара жертва за да се кандидатира за главен прокурор. Нали и той и Гешев и ББ и Б. Найденов са всички от школата в Симеоново. От какво ги е страх толкова?
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И искате държавата да е добре и висок стандарт на живот???? Я пак си помислете! Другарката Гаргамел ли чакате да ви оправи бакиите забатачени цели 33 години? Не тя ще ги дообърка няма да ги оправи. Вие сте тези от които зависи да имате държава и висок стандарт но не като си чу ка те клавиатюрите а излезете по площадите и учрежденията и натрошите канчетата на сеяндурските тарикатчета. Вие сте тези от които зависи как ще живеят децата ви.
52
0
 
1
 
! Отговори
живеем в държавата преди 11 месеца
на дългите големи дебели носове
51
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 11 месеца
..."метеори",които блеснаха за кратко,нагушиха се покрай него и изчезнаха в небитието...Ето сега поредния метеор-М. Гаргамел...Нея я чака същата съдба,но явно не го осъзнава..."Гледай в корена!"..
50
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 11 месеца
Ще резюмирам с тъга:..-Аз отдавна ви предупреждавам,че ПОРАЗИИТЕ,които Тлъстака от Банкя нанесе на крехкото ни общество, С ГОДИНИ няма да можем да компенсираме..Защото:-Тоя успя ДА КОРУМПИРА ВСИЧКО в Територията ..Защото е Гений НА ПОРОКА !...Разбира се,И благодарение на генетичната заложеност на българина да краде ,заобикала законите и да шикалкави по всякакви начини..Само си припомнете колко "активисти" се натиснаха да му слугуват!.."Метеори" ,които блеснаха за момент в "полическия живот",нагу
49
0
 
2
 
! Отговори
Бнмк преди 11 месеца
А бре това Дивия Запад, при нас е Дивия Изток, девиза-внимавай като ходиш, оглеждай се, да не те изненада някой каубоец отзад. Ама че индиански времена !!!!
48
0
 
3
 
! Отговори
Бгр преди 11 месеца
Каскета вече е заседнал с пистолета в засада и чака тоя....баси комедиантите
47
1
 
2
 
! Отговори
Бай Ставри преди 11 месеца
Чакам ва всичките при мен !!
46
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 11 месеца
и нещо друго също много важно не става ясно /крие се/ :..-Кой е тоя "съдия",който е разпоредил охрана на побърканяка,на основание на "фактите и доказателствата",указващи че гешевия се кани да отстреля сарафовия,да го бутне от некоя скала,или да го прегази с бронеавтомобила си?..КОЙ е тоя уникален представител на Темида ?..Дайте му името!...Ще стане уникално популярен и всеки следствен и обвиняем ще има възможност да поиска от него съответната защита от прокурора ..
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На всички замесени бандити да се осигури по един танк да се придвижват, или просто да си седят в него. Ако не сте ги изпратили я Украйна.
44
0
 
2
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 11 месеца
Както казах онзи ден всички тия магистрати, ако имаха малко достойнство, освен милиони сами шяха да са си подали оставките, а не да се правят на жертви и да искат още охрана, те си имат но им е малко искат още, ако ще и с танкове да ги пазят, и танковете няма да ги опазят това е ясно на всеки:))))
43
0
 
4
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 11 месеца
Тя пък охраната ще го спаси:))))Да си я плаща сам. или сина му с милионерските имоти да му я плаща, направо армия да си наеме и да видим дали ще го спаси:))))
42
0
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 11 месеца
39 ти има нормален и той е Радев ,но серет ненормално много лайня . И навътре серет....талант
41
0
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 11 месеца
Дайте му и пазарска чанта от ония брезентовите да ги праща за мляко охрайците.
40
1
 
5
 
! Отговори
Думнат ли Сарафа.... преди 11 месеца
...значи искат да скрият , следата към атентаторите на Гешев!САРАФОВ --ЗНАЕ МНОГО , ЗАТОВА СЕ СТРАХУВА!
39
0
 
4
 
! Отговори
ЗАЩО Е ОХРАНАТА ...? преди 11 месеца
ТОЙ ЛИ Е ОРГАНИЗИРАЛ , АТЕНТАТА НА ГЕШЕВ , ТА ДА ГО ОХРАНЯВАТ ОТ ЗАВЕРАДЖИЙТЕ ??!!.....Я ГО ПОРАЗПИТАЙТЕ , ТОЯ СЛУГА НА ДС....!
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сега очаквам и политиците да ревнът за охрана. Примерно, Боко се страхува от Корнелия. Киро Ментата от Деса Гербеджийска и т. н.