ДПС: Ще участваме в едно евроатлантическо мнозинство

Движението отбеляза годишнината от възродителния процес
21 май 2023 21:55, Анисия Иванова
48
ДПС: Ще участваме в едно евроатлантическо мнозинство
Снимка: БГНЕС

Това, което мога да ви обещая е, че ДПС ще подходи с нужния диалог и ще участва в едно евроатлантическо мнозинство, което да даде тласък на България. Това каза заместник-председателят на парламентарната група на ДПС и депутат от Шуменския избирателен район Хамид Хамид на днешния възпоменателен митинг-събор в село Пристое, който се състоя по повод на годишнината от т. нар. майски събития по времето на "възродителния процес".

„Парламентарната група на ДПС ще подходи отговорно, съвестно и с грижа за държавата. Сигурен съм, че на гласуването през следващата седмица парламентарната група ще подходи с грижа за общините, за земеделците, за пенсионерите, с грижа за децата, с грижа за бъдещето на България, защото ще се види кои народни представители са загрижени за бъдещето на Република България и кои са водени от тяснопартийния или личен интерес“, каза още на възпоменателния митинг Хамид, цитиран от БТА.

ДПС отбеляза 34-годишнината от майските събития по време на т.нар. възродителен процес с традиционен митинг- събор в село Пристое, област Шумен.

Сред присъстващите бяха Ахмед Ахмедов - заместник-председател на ДПС и депутат от Разград, Хамид Хамид - заместник-председател на парламентарната група на партията и депутат от Шуменския избирателен район, евродепутатът Атидже Алиева. Дойдоха представители на Централния съвет и Централното оперативно бюро на партията, областни председатели, кметове на общини и населени места на ДПС в България, общински съветници, областни и местни активисти на ДПС, гости от Турция, сред които председатели и представители на партията в различни райони на южната ни съседка, представители на мюсюлманското изповедание у нас, сред които Ведат Ахмед - председател на Висшия мюсюлмански съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: ДПСмитингправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Подкрепете акад. Денков като ще участвате в евро-атлантическо мнозинство! Никой не иска русофилите от ГЕПП. Искате да дарите още 3 млрд. на Путин ли?
7
5
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 11 месеца
В ГРЕШКА СИ. НЕ МОЖЕ ДА СА 2 В 1. СЕПТЕМВРИ И НОЕМВРИ ЩЕ СА. ДВА ПЪТИ ОЩЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА.
6
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нови избори. За власт и пари се продавате на изедника Борисов. Позор и да ви замерят с яйца и домати на протестите.
5
4
 
13
 
! Отговори
ТИЯ не са Българи преди 11 месеца
Нито са европейци.Какви избори ги гоня,като никой не е гласувал за махараджата.
4
3
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 11 месеца
ИТН ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА КАТО ПАРТИЯ СЛЕД КАТО ПРЕДАДЕ ЕЛЕКТОРАТА СИ С ПОДКПЕРАТА СИ КЪМ ГЕРБ И ДПС И ПОДКРЕПИ КАБИНЕТ УЖ ЕКСПЕРТИ БЕЗ ДА СА ЧУЛИ ИМЕНАТА ИМ! ИТН ПРЕДАДОХА ЕЛЕКТОРАТА СИ! НОВИ ИЗБОРИ СА АБСОЛЮТНО НАЛОЖИТЕЛНИ И ЩЕ СА БЕЗПЛАТНИ , ЗАЩОТО ЩЕ СА 2 В 1! НОВИ ИЗБОРИ Е МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО ИЗЕДНИКА БОРИСОВ ДА УПРАВЛЯВА ДЕТО 3 ПЪТИ ЗАВЛЕЧЕ БЪЛГАРИЯ С ПО 10 МИЛИАРДА ПРИ ВСЯКО УПРАВЛЕНИЕ! НОВИ ИЗБОРИ Е МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ ГЕРБ!
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нали исках те всичките да усетите европеиският съюз осетихтели го,тва ли ви беше жалкият животец.
2
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
По добре ГЕРБ и ДПС вместо само избори и на ония да им гледам ухилените физиономии
1
5
 
17
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 месеца
Има още гори за поголовна сеч