Борисов пристигна за разпит, симпатизанти скандираха името му

Прокуратурата обяви защо го разпитва
Обновена: 25 май 2023 10:23 | 25 май 2023 10:15, Нели Христова
167

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Във връзка с медийни запитвания относно основанията за призоваване на бившия министър-председател Б.Б., пресцентърът на Прокуратурата на Република България заявява, че твърденията за това, че се касае за „стари сигнали“ и внушенията за нередности при прилагането на процедурите не отговарят на истината.

Същият е призован по законоустановения ред за снемане на обяснения във връзка с проверка по реда на чл. 145 от ЗСВ, водена от Върховна касационна прокуратура по сигнал от гражданско сдружение, съдържащ твърдения за корупция и злоупотреба с власт от Б.Б. - председател на политическа партия, М.Н. – бивш министър и др. лица. За нея пресцентърът на Прокуратурата на Република България уведоми обществеността на 23.05.2023 г.

Б.Б. е призован на разпит и във връзка с досъдебното производство, ръководено от Софийска градска прокуратура, медийно известно като “Барселонагейт”.

Още по темата
Всички твърдения с медиен характер в различен от посочения смисъл не почиват на фактите и не отговарят на обективната истина", съобщиха от прокуратурата.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Софийска градска прокуратурата за първия си разпит от прокурор за деня с черен джип, който влезе в подземния паркинг.

Близо 200 симпатизанти, сред които и депутатите от ГЕРБ, се събраха пред прокуратурата, за да изразят подкрепа към Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
1
 
! Отговори
Дядката преди 10 месеца
Нормално !Мафията е организилрана!
129
2
 
3
 
! Отговори
zzzzzz преди 10 месеца
А бе, тези дупетатите и грам трудова дисциплина нямат! Ако всички вземем да си напускаме работните места когато ни скимне, какво ще стане? Предлагам в случаи като днешния да ги пускат в неплатен отпуск. Гнус.ари гадни! Отишли да подкрепят Б.Б., колко трогателно само, ще се разплача!
128
2
 
4
 
! Отговори
Мърсуващ Мръсник преди 10 месеца
Симпатизанти скандираха името му:Разбойко, Разбойко...!:):)):):
127
1
 
4
 
! Отговори
герберист преди 10 месеца
Бойко ти си велик политик! Ти си нашата светла европейска и евроатлантическа надежда. Дадох 100 лв. да рамкират портрета ти в размер 50 см на 50 см. и всеки ден те гледам с благоволение! Какво волево изражение и замисленост за светлото бъдеще с 3% бюджетен дефицит лъха от снимката ти! Като го гледам се замислям, че всички ние българите следва задружно да затягаме коланите, да ограничим пазаруването, да не пилеем излишно пари по почивки и здраве, а да вярваме в светлото бъдеще.
126
2
 
2
 
! Отговори
КаскетЯ преди 10 месеца
Айде Баце, че бай Ставри ви очаква с Каскетя и Владко!
125
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мдааа, познатите гледки от миналото се завръщат. По дефиниция това се казва култ към личността и е характерно за тоталитарните режими. ПП-ДБ върна това, върна този тоталитаризъм, вилнеещ повече от десетилетие в държавата. Честито на протестиращите срещу този режим, остана горчивия вкус, че с избора си (за ПП-ДБ) именно вие върнахте тоталитаризма в България!!!
124
1
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
немах неВРи да изгледам внимателно видеото ,но не мернах на Боко фейса !..Що така?..Да не видим че отново гледа като наакан ?...Обаче куриоз :..-Всички сеирджии там твърдят че са за защита на правовата държава,а всъщност ПРОТЕСТИРАТ ПРОТИВ ЕДНО ДЕЙСТВИЕ НА ПРАВОТО !!!???...Какво искат?..-Истината да възтържествува,или Тиквоний да бъде оставен на мира?...Защото ако искат истината,ТОЯ РАЗПИТ е ПЪРВАТА СТЪПКА към нейното установяване !!
123
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само какви ретарди има в клета майка България,но на такива се крепи власта на подобни плyжеци!
122
2
 
2
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 10 месеца
Едно нещо не разбрах във- в-ка с "Барселонагейт": излизе един човек, бизнесмен, с името си и заяви отговорно, че е заможен, че къщата в Барселона е НЕГОВА с нотариален акт, че може да кани в нея когото си иска... НЯКОЙ ЩЕ ОБЯСНИ ЛИ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ??? Извън претенциите на Дубаеца, ако може!
121
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Който скача ...Е ЧЕРВЕН!МУАХАХХАХАА
120
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Скоро Гешев беше изкарал едни да го подкрепят, сега същите искат да го махат. Та да видим ако Бойко се докаже виновен, колко ще му са феновете.
119
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Симпатизанти??? Честни и почтени??? Хахахаа
118
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Разбира се, че олигархията ще намери начин да я подкрепят, дали партийци или платени хора.
117
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега ще гледаме цирка между Гешев и бат Бойко
116
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Събрали се там Веждичката, дето гази хора пиян, Томи Дончев, фъфлещия свински мозъчен тръст Дилов, и от кой точно защитават и пазят тиквата? От кой? От прокуратурата ли, която те защитаваха и назначиха, или пак някой друг им е виновен на герберунгелите и калинките? Аман от тия бе, то бива бива гнусотия ама тия вече ни се подиграват.
115
4
 
11
 
! Отговори
Денев преди 10 месеца
Виждам едни мутри в костюми...
114
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Такава неистова подкрепа за един крадлив, алчен и отмъстителен ром? Срамна история!
113
4
 
13
 
! Отговори
Абе преди 10 месеца
Тия не трябва ли да са на работа кво ми ходят да вдигат шум и да пазят оня селю п рост
112
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А меди Доган,кога?
111
6
 
19
 
! Отговори
Добролюб преди 10 месеца
Като ги гледам тия оядени депутати,наточени бабки и младичките анаболи на Стъки,както са се събрали вкупом да им бъде повдигнато едно обвинение за съучастие с баш мафиота,никак няма да е лошо.