јтанасов: »ма съпротива и опит да се спре създаването редовно правителство

ѕредсто€щите записи са насочени към избирателите
26 май 2023 09:04, –осен —тойчев
51
јтанасов: »ма съпротива и опит да се спре създаването редовно правителство
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

»ма жестока съпротива от различни среди в Ѕългари€ срещу създаването на редовна власт, в ко€то участва нашето обединение. “ова коментира јтанас јтанасов от коалици€та „ѕродължаваме ѕром€ната - ƒемократична Ѕългари€” в студиото на Ќова.

„ќстаналите политически сили много съжал€ват, че не са се споразумели покрай първи€ мандат. — ушите си чух определени реплики, от типа: „ƒа б€хте дали пет гласа”.

ќще по темата
“ова означава, в н€какъв смисъл, че сме на прав път”, см€та депутатът.

јтанасов об€сни, че скандалът около записите, които се твърди, че са направени на политици от ѕѕ-ƒЅ, не го учудва. „Ќе съм чул тези 4 минути и не искам. –адостин ¬асилев е човек, на когото веро€тно не са задоволени амбициите. “ой е инструмент на тези, които се съпротивл€ват срещу създаването на кабинет”, е мнението му.

ƒепутатът подчерта, че сега взаимодействат среди, които не се понас€т и даде пример: „—реди, свързани с ѕрезидентството, на които им се услади служебната власт, защото могат да крадат безнаказано и безконтролно. ќт друга страна - среди, близки до бившите управл€ващи от √≈–Ѕ, които се съпротивл€ват срещу това демократичните сили да вземат властта и да им прекрат€т схемите, през които крадат. “ези среди не се понас€т, но сега единодействат”.

—поред јтанасов направените сглобки от записи са насочени към избирателни€ им корпус, от една страна, а от друга - цел€т да се въздейства върху частите от √≈–Ѕ, които се съпротивл€ват срещу подкрепата на мандата на ѕѕ-ƒЅ. 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


51
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
41
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
“ози е абсолютно ненужен и вреден.
40
0
 
3
 
! ќтговори
BG преди 1 година
“анасе махаисе
39
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
» кой ви накара да го вземете този гелосан политикан?Ѕеше в »“Ќ и се вид€, че е готов на всичко за постове и пари.
38
0
 
1
 
! ќтговори
—ъпротивата е срещу преди 1 година
мафи€та, ко€то ни управл€ва години наред.
37
0
 
5
 
! ќтговори
јмилкар  абрал преди 1 година
—ъпротивата е срещу установ€ването на колониално управление!
36
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
Ѕоже, слез да си прибереш вересиите!
35
2
 
2
 
! ќтговори
≈лектра преди 1 година
ѕолитико ще излезе със стати€,  аскета изпревари  ъро. ***, защо не расъждаваш ако можеш по това.  ъро беше ликвидиран в ёј–, където преди 1 седмица  радеф беше случайно на без мислено посещение там. “ам ¬агнер има сво€ наказателен отр€д, и заличиха следите за да не се разбере как дълбоката държава на  радеф и  раднели€, иска да н€ма правителство. Ќе в€рвам  опейкин да има пръст в та€ работа, защото тр€бва и акъл, а при вс€ка слуга такъв липсва...
34
0
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
“ози човек е изключително нелице при€тен! ѕросто противен! ак не го разбра ! Ќо не спира да се бута и да ръси акъл!”жас“!
33
0
 
9
 
! ќтговори
1234 преди 1 година
¬ този си вид такова правителство не тр€бва да има. —лед като и румънците са на ротационен принцип, е €сно, че правителството не се подготв€ в Ѕългари€ и неговата цел не е защита на интересите на българските граждани. “ова е н€какво извра..ние.
32
2
 
4
 
! ќтговори
ќда за бкп преди 1 година
 омунистите родината изграждат - бацо атанасов , комсомолците след т€х вьрв€т - василев , петков омунисти славен пьт ви чака - трудов пьт
31
2
 
5
 
! ќтговори
Ѕкп преди 1 година
 омунистите от бкп заедно с комсомола пак извръткаха матр€ла—ега ще следват новата партиина лини€ спусната от сащѕри бкп и борисов и атанасов изглеждаха по хрисими
30
0
 
3
 
! ќтговори
ѕевец преди 1 година
“е нека да си пе€т тези от √ерб и ѕѕ, но просто н€ма кои да ги слушат. ј пък, то и пеенето не е за всеки. ƒарба си тр€бва и за нег.  акто и да ги разбира човек финансите и инвестициите.
29
0
 
7
 
! ќтговори
Ѕачо  иро преди 1 година
√≈–Ѕ и ѕѕ ƒЅ пе€т в един глас
28
3
 
2
 
! ќтговори
ЅЌЅ преди 1 година
Ќека да ги арестуват тези, които се съпротевл€ват за създаването на редовно правителство.  акто третото му на сикаджи€та, бивш министър председател, арестуваше протестиращите и съпротивл€ващите се срещу него. ћоже и генералите да арестуват, но само тези, които все си търс€т шапките и все не могат да си ги намер€т. „естита 2023 г.
27
0
 
4
 
! ќтговори
¬ьзмутен преди 1 година
“ози комунистически прокурор забрави , че до преди - месец €ростно плюеше тези които сега защитава - е всико льстна „леновете на бкп - се разбраха - борисов , атанасов - вечна дружба както гласеше лозунга от соца
26
0
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
интересно  онституци€та какво казва, като обвин€ваш ѕрезидентството в престъпление.... и то по телевизи€та....къде са ни службите бе.....?!?!?!?!
25
0
 
15
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
—рамно е, когато бивш български генерал се продава за н€колко цента на краварите
24
0
 
10
 
! ќтговори
ћарш преди 1 година
«аписи записи от сутринта оправдани€ а още н€ма 10 часа..... представ€м си каккво ще излезе.—криите се бе  –Џƒ÷», ћутри, ћародери и ”биййци.
23
1
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
≈й, мопс
22
3
 
4
 
! ќтговори
Ћора преди 1 година
≈ееее “анас стопли какво се случва в Ѕългари€.ј 2 години слугувахте на ти€ негодници и набивахте канчето- кюлчета,пачки,Ѕарселона и вс€какви други без уми€,до като не съсипахте Ѕългари€ ’айде сега пак им поднесете властта начело от избрани€ от т€х послушник –адев.,,√ол€м" българин излезе то€ - съсипа Ѕългари€ но важно е ,че се пъчи ,че е много ,,загрижен" Ќаглост,безсрамие