Слави: Записът на Василев показва цялата гнила същност

Сега изрази като "Аз нали ви казах" ще са верни, пише още той
Обновена: 26 май 2023 15:02 | 26 май 2023 15:02, Нели Христова
54
Слави: Записът на Василев показва цялата гнила същност
Снимка: БГНЕС

"Този запис, който пусна сутринта Радостин Василев, показва цялата гнила същност - и неговата, и на хората, които е записал", така лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира в личния си Facebook профил записа, който днес Радостин Василев пусна пред журналисти на брифинг.

"Предполагам, че повечето от вас са отвратени от това, което виждат и чуват. И аз така. Сега изрази като “Аз нали ви казах” ще са верни, но с нищо няма да помогнат. Цял живот работя с емоции, а трябва да съм практичен. Иначе няма успех. Във всяка работа е така. Щастието не е цел, а следствие. Трябва да направиш нещо, за да си щастлив. И в тази ситуация е така, трябва да се постъпва практично, а не емоционално. Тоест, нужна е експертиза на хора, които разбират, а не хора които искат власт, слава и пари, но всъщност нямат грам морал", пише още Трифонов.


54
Още от Политика
Балабанов: Василев е предател
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
ЧАЛГА И ЗАЩО ДА "НАПРАВИШ НЕЩО","ЗА ДА СИ ЩАСТЛИВ" СЛЕД КАТО "ЩАСТИЕТО НЕ Е ЦЕЛ,А СЛЕДСТВИЕ." ??!!!...
53
0
 
1
 
! Отговори
ДА РАЗВАЛИМ СЕДЯНКАТ преди 1 ден
ОТ ЗАПИСА СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ КИРО И АСЕН СА КАТО ПРОСТИТЕ И ГРОЗНИТЕ - ЛИПСВАТ ИМ КАЧЕСТВАТА НА LEADERSHIP, СЪЩОТО ВАЖИ ЗА ОСТАНАЛИТЕ И ПРОСТО НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО СА ГУБИЛИ 4:37:37 ЧАСА ВРЕМЕ?!! И КАКВО УЖАСЯВАЩО РАЗКРИВА Р.ВАСИЛЕВ??... ЯВНО МНОГО ПРЕИГРАВА С "ВЪЗМУЩЕНИЕТО" СИ...
52
2
 
2
 
! Отговори
Ангеларий преди 2 дни
Показва и твоята гнила същност.
51
0
 
5
 
! Отговори
Гадняр преди 2 дни
Много записи изтекоха през последните години. Интересно, че само ДПС и в частност Доган никога не са били записвани. Дали е случайно?
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Славчо предаде цяло едно поколение в България.
49
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Мнооого проозт народ по тоя свят. Слави може да се белосва, може да се болка, но никога не е напирал за министерски стол да краде, щото си е изкарал достатъчно честно! Това, че казва истината много ги боли
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Четейки коментарите да се разбира, че БаИ Гуньо защитава геласания педигрипал дето сменя партии като носни кърпички само да се докопа до далаверЪтЪ
47
3
 
8
 
! Отговори
Нормални преди 2 дни
пей си песнички с Софи Маринова ниво чалга никаква духовност новото нормално либерално натегане не благодаря ние сме морални нормални гледай си твоите момичета дето ги ползват чичо с момичета
46
1
 
1
 
! Отговори
масонска секта преди 2 дни
ловец на деца за секс парите не са гнили за секс на деца педофили гнусни не е алчен парите славата не го интересуват Слави говори глупости прави гнусни забележки,погледни тебе каква ти е същносттс същността на всеки българин българка всички ходят черно да са солидарни с черна ром ромка не ги оправят по погрешка ами намери си некои обратни дечица ги образовате са обратни като обратните откачени от мс,нс,тв педофилска секта
45
0
 
6
 
! Отговори
Спас преди 2 дни
Б***** слави не трябва да се цетира и коментира от медиите
44
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Холограмата пак се изходи.
43
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Разбрахме кое прави Слави щастлив - компроматите срещу неудобните му хора. Провалянето на правителство, в което той не е поканен, и то на ключова позиция, го прави щастлив!
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До 2004 г. съгласувахме с Москва. След това с Брюксел. Сега заради войната на Русия и със САЩ. Какво толкова е станало? Все същото си е.
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тази гнила същност не е от преди 14 години. Тя е през целия преход и още по-далеч стига, чак до соца. Най-големите пороци са на върха. Както казва народа " Рибата се вмирисва откъм главата". Не си направил откритие, Слави. Просто в миналото ти е било добре с гнилата пошлост.
40
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Абе Славчо,точно ти ли ще говориш за морал,дето не можа да преживееш 4-те милиарда,които не получи за бебетата,които плачат?Дегиди мутро чалгарска.
39
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Този гнусен чалгаджия още ли се надява да стане фактор в политиката?! Свърши се Чалгар, изтърва си късмета! Когато беше спечелил изборите, нарочно не пожела да прави коалиция, сега може да си плюе, но няма кой да го слуша.
38
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Този "скандален" запис да не се окаже като онзи "скандален" на ДБ? Не, мерси, някой да го синтезира няма да се занимавам цял ден със смoтаните ви доноси като в детската градина. Още малко ви търпиме и влизаме с пушкалата в НС, МВР, съдилища и прокуратури и всичкото туш. Заедно с малкопишковия Копейкин - ВСИЧКИ!
37
10
 
5
 
! Отговори
ОНЛАЙН АНКЕТА преди 2 дни
Днес Ви питаме: Желаете ли либеризация на цените на електрическата енергия за битовите абонати, както е по изискванията според ПВУ, да започне от 1 юли 2023 година? /// ДА + /// НЕ - ///
36
15
 
15
 
! Отговори
ОНЛАЙН АНКЕТА преди 2 дни
Днес Ви питаме: Желаете ли в България от 1 януари 2024 година да се въведе еврото? /// ДА + /// НЕ - ///
35
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Пак ни пускат по пързалката. Сега какво стана?! Вижте колко бил добър Слафчу, бил ни казал, оня бил предател, Слафчу бил жертвата. Истината е, че Радостин Василев, Слафчу и още мноооооого други въобще не трябва да са в политиката, дори в публичното пространство. Да те е срам, че си българин!