Записът от ПП: Циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт

Нямало друг вариант освен замразяване на преговорите
265
Записът от ПП: Циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Няма друго решение в случая. Не може да останат без последствия нещата, които чухме в записа. Единственото възможно решение в тази ситуация - преговорите ще бъдат замразени, докато не се предоговорят някои условия. Разумно е Мария Габриел да получи втория мандат предвид ситуацията, възможни са всякакви варианти, но не бива да се спекулира", заяви пред БНТ Даниел Митов от ГЕРБ-СДС.

Още по темата

Той определи изтеклия запис като "циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт".

"За да бъдат размразени преговорите трябва да се гарантира, че властта няма да бъде упражнявана така както си говориха тези момичета и момчета. Няма посолство, което да приеме такъв разговор", допълни Даниел Митов.
Според него изреченото от Кирил Петков за назначаването на шефове на служби е невярно и измислено. Никога посолства не са се месили в тази работа, отбеляза Митов.

"По този начин се налива гориво в двигателя на "Възраждане". Когато Мария Габриел получи гаранции, че няма да има овладяване на службите и на МВР, тогава ще бъдат възобновени преговорите. Целият останал състав на правителството, освен Мария Габриел и Николай Денков, трябва да бъде съставен от експерти", коментира Даниел Митов.

Поясни, че ГЕРБ-СДС няма да се съгласуват с президента Румен Радев. Според Митов той прави това, което на на него му е изгодно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: Даниел МитовПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
4
 
16
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 11 месеца
Аз неведнъж писах за "шарлатаните"на румен радев от пп и откраднатите милиарди от тях само за 7 дни,а ето,че корупцията на на тези "борци"против корупцията излезе вече и наяве.Жалко за подведените от тях избиратели.Те също носят в известна степен своята вина за случващото се в момента.Срам!
180
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Така е наш Кито отлетя да покучи нареждения няма Български доеод за тива как ще развиваме чакаме евросредства как ги получаваме Ви стана ясно като изпълняваме каквото ни кажат
179
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 11 месеца
майсторите на циничните и брутални разговори за злоупотреби с власт се правят на разсеяни за ФАКТА,че по време на тяхното беснеене излязоха ДЕСЕТКИ подобни записи...И какво?..-Ами нищо!..Сега обаче квииичат до небесата..Работата е,че отмъстителния Банкянски ром няма да прости никога на аджамиите от ПП задето го арестуваха..Него-СЛЪНЦЕТО И ВЪЗДУХЪТ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН !!)!..Тоя болник пак щеше да им види сметката,ако ония се беха съгласили на дослук с него..Щяха да изгорят,а Тиквун да жертва нация
178
9
 
18
 
! Отговори
Принципно преди 11 месеца
Планът на Сащ беше да вкарат Източния блок в НАТО и после да го пуснат да се бие срещу техния изконен враг - Русия. Вие нещо добро усетихте ли от НАТО и ЕС? Аз - нищо! Но некои хора добре се облажиха. Сега ще трябва да се разплащат с НАТО и САЩ с цената на живота Ни. Да се бием за техните интереси. Не за нашите! Бг е окупирана държава. Имаме си Американски Путин. Толкоз!
177
7
 
8
 
! Отговори
Всяка преди 11 месеца
коза за свой крак! Много партии, различни схеми, много и различни задкулисни интереси = гладен народ и никаква свършена работа! Номерът е да се взимат едни пари от американците и да влизат в частни джебове. Майййната му на народа! Едно време имаше една партия и единен план и всичко беше ясно какво и как трябва да се прави. Яжте американска "демокрация"!
176
3
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 11 месеца
До избирател. Тези мокри сънища за изчегъртването може да си ги сънуваш довечера. Аз съм ги чел и слушал с хиляди. И нищо. ГЕРБ все да първи. Та така.
175
2
 
8
 
! Отговори
Гербер преди 11 месеца
До Христо Христов. Пак ли ни излизаш със стария комунистически номер "А вие защо биете неггрите"? Сега коментираме грандиозния гаф на шарлатаните, ама кап.ути.те като теб извъртат нещата в друга посока. Ай стига с тези евтини похвати.
174
1
 
8
 
! Отговори
Демагози преди 11 месеца
Абе даниеле, ти току що каза "Тия пп-дб цял СВЯТ ги чу какви са, какви сме всички и как се гаврят с нас и държавата. Огласи се, ЧЕ СМЕ СЕ РАЗБРАЛИ-с посолства и т.н. Имаме ангажимент, ще го направим НАПУК НА ВСИЧКИ И ВСИЧКО, просто ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ СЕГА ДА ИЗВЛЕЧЕМ малко по-добри УСЛОВИЯ ЗА НАС!" ВСИЧКИ го виждаме! ПРЕДАТЕЛИ и ПРОДАЖНИЦИ АЛЧНИ И ГНУСНИ!
173
10
 
11
 
! Отговори
:) преди 11 месеца
Колко записи на Тиквун и другите мафиоти излязоха досега с доста по-тежки престъпления??? Тиквун нареди да се изведе полицията и да не се прави проверка на цял завод?????? Още тогава трябваше директно да го карат в затвора! Герберският кмет на Пловдив във видео ясно и директно каза, че трябва да се правят невалидни бюлетините на опозицията - реакция никаква!!!
172
2
 
3
 
! Отговори
Бармана - Робот преди 11 месеца
... и за кой ша гласуваме на следващите избори а? а наздраве...
171
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Така става, когато от коозяк си пазаруват герп2 от уиш.ком... явно нивото на "младите", независимо дали са стояли до тоалетната на харварТ или свищовския, е все така ниско.
170
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоест герб нямат против цинизма в разговора и изпирането на Баце, само са се притеснили за разпределянето на баницата.
169
9
 
4
 
! Отговори
Избирател преди 11 месеца
Когато, когато.... ! А бе, Митов , когато гелосаните шарлатани вземат властта , тогава и ти , и Банкянския , и останалата *** герберска ще сте история - тогава съвсем сигурно ще сте изчегъртани ! Ти витаеш в облаците , Митов !
168
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоест герб нямат против цинизма в разговора и изпирането на Баце, само са се притеснили за разпределянето на баницата.
167
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Руди Гелов - най-почтения българин...
166
1
 
13
 
! Отговори
До 172 преди 11 месеца
Където има дим, там има и огън! А защо никой не пазследва?!! Това държава има ли закони или само мнения??
165
2
 
14
 
! Отговори
До 168 преди 11 месеца
Ми по правилно би било да сложат знамето на САЩ! Но вместо това на проксито им Украйно..Те затова са прокситата вси пак ;)
164
9
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 11 месеца
Но злоупатреба Няма! Само намерения и това са само думи! Маркетинг.
163
1
 
23
 
! Отговори
Така е... преди 11 месеца
Евроджендърите избират послушни и некомпетентни хора, които да ни управляват. Ама те толкова са зле, че дори не разбират какви ги вършат. Едно не може да им се отрече обаче, наглостта им е безгранична, граничеща с дибилизъм.
162
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Записите не казват нищо ново за Кирчо и Асенчо. Отдавна си знаем, че тия двамцата просто са си едни прости момченца, които искат власт и лапачка и са готови на всичко и на всяка цена. Записите само потвърждават това.