Лена срещу Радев във Facebook за службите

"Законите на страната трябва да се спазват - по буква и по дух"
29 май 2023 16:05, Стела Стоянова
254
Лена срещу Радев във Facebook за службите
Снимка БГНЕС

"На вниманието на всички, свикващи КСНС. Законите на страната трябва да се спазват - по буква и дух." Това написа Лена Бориславова в профила си във Facebook.

"И да, когато имаш назначено от теб служебно правителство и смениш ръководствата на всички служби еднолично, си спазил съществуващия закон засега, но не и неговия дух за разделение на властите.

П.С. Подкрепата за Украйна не е обявяване на война, а мярка за спазване на междунароното публично право и териториалната цялост на една суверенна държава. Това би трябвало да го знае всеки главнокомандващ", добави тя.

Повод за първата част от коментара й стана пост на журналистката Роси Михова: "Аз нямам звукови записи, защото никога не ми е хрумвало да ги правя. Но съвсем отговорно мога да кажа, че съм чула лично Румен Радев да обяснява как ще смени изцяло и скоротечно завареното ръководство на службите в момента, в който има на разположение служебно правителство."

По-рано днес президентът коментира част от изтеклите записи на ПП-ДБ, оповестени от Радостин Василев, с думите "Службите не са мои".

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
тази няма ли да се обръсне, че да се успокои малко
165
6
 
39
 
! Отговори
Ех,Лена, преди 10 месеца
Лена...,ти не си жена,а цяла вселена!!!На всяка манджа мерудия,и първа във всяка една партийно-парламентарна топурдия!!!Благодарение на теб,твоят Миро стана депутат,а не заврян зет!!!Няма значение кой и как се държи за парапета,важното е да се кара самолета!!!Къде с лъжи,къде с измами,важното е келепирът да падне!!!Искам да съм до жена,като теб,че да продължа напред!!!Няма значение кой вее байряка,кодкудяка или кряка,важното е да се изкара мандата!!!Ех,Лена,Лена,ти не си жена,а цяла вселена....!
164
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Отново Украйна ,който толкова милее за Украйна ,да заминават на фронта на първа линия ,кой българин живее на черноморието безплатно ПП
163
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
тая беше ..... на про100 киро и се взе на много сериозно !
162
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щом другарите русофили беснеят, значи всичко е точно.
161
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
че земе да се роди некво опаразитнясано ролит отроче с екзема, плешевитост и диабет ли ще кажат из пазаря жените. От началото тя така се държеше сякаш щеше да разкътае на Киро майката затова че наместо ф самолета рабутътъ станала по парапета дето одът ***, кърлежи и въшки и кът кихнат косми пъркут и суха майонез се разфътча ит калиндоръ
160
4
 
4
 
! Отговори
Бригадирни Вълнения преди 10 месеца
Радостин им заби такъв уйоколец или колекурец че им дрвените му макари им подпилиха хемероидалните каверни в които се стремяха да бъдат ин-хеморидно забременяване на виснало хемеро коляно в което че да залагат ембриони от косадъчен матреял. . . . . . . . . От Ръководство Движение при ТКЗС Коч, Магаре, Бивол Заек, Петел - Разплодни семенни дарителни на откълвачване, тигелно заешко оверогно впръскване, магарешко срещу баирно изтъгъдъкване и Кочовно залашкване на повдигък на две рога и канела
159
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много грозна...... Какво й е харесал Киро да се чуди човек? Че и да станат за обществен резил с парапета? Тоя нейния Миро трябваше да й тегли един здрав бой и шута......А той дете й направи, за да й върже гащите:)))
158
4
 
21
 
! Отговори
Лена от kарл*koво преди 10 месеца
Тая какво се прави на улава! Той Радев, може да не разбира от нищо, дори от парапети! Но пред нея, все едно да сравняваме Професор с първокласник! Тя дори Лена е като първокласник със спецялни потребности т.е. м*Лоумник.
157
0
 
0
 
! Отговори
Нищо незнам преди 10 месеца
Нищо незнам :)))))
156
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не, Лена, това не са "алабализми от типа една жена казала", а думи казани от арогантни циници, като Киро просто, Асен Василев Ананиев и компания ПП,ДБ. Хората чуха записа и са отвратени от вас. Щом може, да се води дело по фейк видеа и снимки по казуса "пачки и кюлчета", значи, може и по записа. При това, той е автентичен.
155
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лена е една правна нула в една шарлатанска формация.
154
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кака Лена е на всяка манджа мерудия.
153
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лена е жертва на мобинг и сексизъм от шефа си Киро просто. Друг е въпросът, че доброволно се е отрекла от правата си и не ги търси. А още по-фрапантното е, че сама полегна под това недоразумение на човешкия род.
152
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кампания на руските ЛГБТ срещу Бориславова
151
1
 
21
 
! Отговори
Аман от приказки преди 10 месеца
Няма ли да се появи "политик" който да милее за България и българския народ.
150
0
 
25
 
! Отговори
Да бе да преди 10 месеца
Служебната масажиска стрещу върховния главнокомандващ.Аз лично знам за кои ще гласувам на следващите избори.То бива бива ,но това е позор ...
149
0
 
19
 
! Отговори
Стригането продължав преди 10 месеца
До Спекуланти напредТока и той нереално скъп, ууу мафия от аеца излиза за 7 ст. на народа за 30 ст. го дават над 100% надценка при никакви инвистиции освен за бонуси ,лимузини и лъскави офиси.Тока за бизнеса е на цена национална измяна !
148
0
 
19
 
! Отговори
Спекуланти напред преди 10 месеца
Суровините евтини стоките скъпи,черешите 1,20 лв на полето в магазина 10 лв.Български домати по складовете 1,5 лв ,ядем вносни за 5 лв.Водата дето ния пробутват за питейна е поливна в повечето градове и струва 5 ст. продават ни я за 5 лв. не става дори за готвене.не съм доволен от неокомунистите и рожбите им дето се оказаха кукувици на чужда птица от яйцата...
147
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хората на два стола ако няма трети да опнат краката несядът Хръфатскио на две елени и парипет за краката ли бе