Лена срещу Радев във Facebook за службите

"Законите на страната трябва да се спазват - по буква и по дух"
29 май 2023 16:05, Стела Стоянова
254
Лена срещу Радев във Facebook за службите
Снимка БГНЕС

"На вниманието на всички, свикващи КСНС. Законите на страната трябва да се спазват - по буква и дух." Това написа Лена Бориславова в профила си във Facebook.

"И да, когато имаш назначено от теб служебно правителство и смениш ръководствата на всички служби еднолично, си спазил съществуващия закон засега, но не и неговия дух за разделение на властите.

П.С. Подкрепата за Украйна не е обявяване на война, а мярка за спазване на междунароното публично право и териториалната цялост на една суверенна държава. Това би трябвало да го знае всеки главнокомандващ", добави тя.

Повод за първата част от коментара й стана пост на журналистката Роси Михова: "Аз нямам звукови записи, защото никога не ми е хрумвало да ги правя. Но съвсем отговорно мога да кажа, че съм чула лично Румен Радев да обяснява как ще смени изцяло и скоротечно завареното ръководство на службите в момента, в който има на разположение служебно правителство."

По-рано днес президентът коментира част от изтеклите записи на ПП-ДБ, оповестени от Радостин Василев, с думите "Службите не са мои".

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От сека Кирка слдкарски шербет и гел некапят
145
0
 
17
 
! Отговори
Гаро Мафиян преди 10 месеца
Парапета не е парапет ,а метафора за попутване по стълбицата на кариерата в политиката.
144
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От секо дрЪво парапет нестава!
143
3
 
3
 
! Отговори
Неваляшка преди 10 месеца
До д-р Спок:***, *** що тъй бря. "Генерал", "най-добрия"... Ми нали знайм колку струват "гиниралити" в БНА. Пък за "най-добрия", ще имаш да земаш. Деса ако не и беше дал безплатно жилище, и тя нямаше да му пусне.....
142
0
 
12
 
! Отговори
Неваляшка преди 10 месеца
ММММ... Ми кат го чу, ко напрай, ***, ***? Или като "синхронизирате с посолствата", сичко наред, пък като слугувате на Радев, който е "синхроноъиран с Рашетников", пак сичко наред. Аман от безпринципни и продажни опортюнисти. Марш при тати да ти даде пари за друго образование, че както изглежда като юрист или политик не ставаш.
141
0
 
1
 
! Отговори
До Пленарна Паника преди 10 месеца
Резултатите са показали че са лепнали масовка ванерическа срамна болест на системния нетипично полов раьйон,УНГ-тата, което в първия си стадий се изразява че У-нечуват, Н-носове сополи с лигав дъх и вискозитет откапят и Г-гонорейно гърло от сливиците до предните грони лицеви срамни устни от където УНГтената триперна гонорея по хранопровода и трахеята се наместила в белите дробове, стомаха, бъбреците и като тении са показали ръчичките и глявичките си от уринносерния трак напишкогъзовия уродоид
140
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо всички се правят на ощипани? Как можеш да управляваш държава, без да имаш доверие на службите т.е. директорите им да са "твои" хора? Който и да управлява, първо трябва да направи това - да сложи сигурни хора на тези позиции. Именно затова не виждам какво странно има в това, че Радев е сложил негови хора (доста служебни се изредиха) и също какво е странното, че ПП коментират, че ще направят същото. Никой в записа не твърди, че посолствата ще ги назначават, но щом вярвате на тро_лове... :)
139
0
 
14
 
! Отговори
Еххх преди 10 месеца
Тоя *** може правишно да бърше само парапети.Ай скрии са *** офцо .Президента трябваше да ги заплюе и да ги изгони.
138
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Интересно момче или момиче ще е? Или от новия модел?
137
5
 
23
 
! Отговори
ponti преди 10 месеца
Душичка мамина, сладка. Коги чича ти е летел с изтребиля ти си срала в памперса. Тръгнала да...мъдрува. Я натрий се у парапето докле довтаса Кико да ти обере мъзгата момина и се не занимавай с това де ти не е!
136
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тази е много грозна, братовчед!
135
2
 
22
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
тая къде научи толкова много за "Службите" ?..-В забавачката?
134
3
 
19
 
! Отговори
МУСТАКАТА И КОКОЛАТА преди 10 месеца
ТЪПО БЕЗДАРНО ВЕЩЕСТВО НЕ СТАВАШ И ЗА ЧИСТАЧКА ЗАТОВА НЕ МРЪНКАЙ
133
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Уффф, аман от тая палка на барабан, мине не мине и току думне поредната глупост!
132
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гумен Гадев е лъжец и руско недоразумение
131
5
 
29
 
! Отговори
Хан Тервел преди 10 месеца
Лено,Лено .....вземи прочети чл.106 и чл.107от Хартата на ООН и ще видиш че Русия като страна победител има право на военни операции в определени страни ако там има опити за връщане на фашизма. В тази група освен Германия е и Украйна!!!!!Затова именно е формулировката "спец.военна операция по денацификация" За разлика от теб руснаците са правно и политически грамотни!
130
10
 
49
 
! Отговори
д-р Спок преди 10 месеца
Ленче, като искаш да коментираш президента, преди това да си измиеш зъбите и да си изчистиш устата! Коментираш генерал и най-добрия летец на България! А такива като тебе в Студентски град има стотици!
129
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
всички акони се спазват нема закони за к петков за неговите лъжи лена защитава своя тъпкач
128
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тая е кандидат за скамейката на новия народен съд
127
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дс сте чули случайно някой да подслушва БСП, ДПС, ГЕРБ, Президентството? А? Или се лъжа.