ДПС: Ако стане порочната сватба между ГЕРБ и ПП-ДБ, хората ще нахлуят в НС

Свидетели сме на деинституционализацията на държавата
210
ДПС: Ако стане порочната сватба между ГЕРБ и ПП-ДБ, хората ще нахлуят в НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ сравни политическата ситуация у нас с кризата от 1997 година.

В декларация, посветена на 34-ата годишнина от т.нар. "голяма екскурзия", която лидерът на ДПС определи като депортация, Мустафа Карадайъ направи паралел с днешната ситуация.

Още по темата
"Това е пълзящ фашизъм за налагане на диктатура на умно-красивите. Обръщам се и към ГЕРБ - тази порочна сватба, ако се случи, ще сме свидетели на онова, на което бяхме свидетели през 1997 - българските граждани ще нахлуят тук в тази сграда", каза той.

"Днес сме свидетели на деинституализация на държавата. "Умно-красивитетът“ днес се опитва да се представя като заместител на държавните органи и институции. От медиите знаем как за някои самонадеяни, самодостатъчни, самозабравили се, овластени нарушители на конституцията на България, на законите на страната, нарушители на граждански и човешки права, няма държавни институции, няма държавни органи и те самите се правят на рамбовци и незаконно арестуват опозиционни партийни функционери и се гаврят с хора в неравностойно положение, а днес се опитват да узурпират цялата власт и да разрушат и службите за сигурност на страната и вече чуваме техните заявки как ще натикат в ъгъла и ще ликвидират опозиционни партии и лидери“, каза той.

"Призоваваме всички национално отговорни партии и национално отговорни български граждани с разум и отговорност да защитим демокрацията, държавността и държавата", каза още лидерът на ДПС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
8
 
13
 
! Отговори
Не на мен тия преди 10 месеца
През януари 1997 г. бях бунтовник. Заплата мизерна, топяща се всеки ден и час от хиперинфлацията. Сутрин висях на опашка за мляко за малката ми дъщеря, а жена ми висеше на опашката за хляб. Тъщата, светла й памет наглеждаше щерката! Сега няма как да съм бунтовник - 6 хил. лев. чисти на месец, децата пораснали и си хванали пътя в живота, хляб и мляко в магазините - бол! Бунтове има само в главата на Карабудалъ!
133
3
 
13
 
! Отговори
истински мъж преди 10 месеца
Вашата противоконституционна партия не трябва да съществува.Където религията е водещото,важното,апределящото,спойващото,нищо добро няма.Скрий се тякъде,и не се показвай.Ако бяхмездрава и вормална държава,ти трябваше да бъдеш разследван и предаден на съд.Макар и все по-малко,сред нас има българи,които не могат да приемат бръщолевенията ти.Като си спомням как в Росенц се кланяше пред Доган ефенди/даваха го по тлевизията/,ясни ми е какъв си.Скрии се.
132
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Със сигурност хората ще нахлуят в домовете на оядените депутати, защото всичко купено с нашите пари. Само се моли на Алах да не излязат хората догански поганец
131
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Докато Доган е жив ДПС ще е партия на ДС. После може и да се превърне в по-нормална политическа организация
130
1
 
4
 
! Отговори
тхб преди 10 месеца
дори и да има бунтове те ще са затова че 35 години сме на дъното а не партиини европейци
129
2
 
9
 
! Отговори
! преди 10 месеца
Добре, щом се гърчиш, значи нещата се движат в правилната посока.
128
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щом това влагалище е недоволно , значи сватбата трябва да стане непременно !
127
3
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 месеца
Айдеее и този взе да...плаши. Това че на Карадаъъто,не му...ааресва е ясно защото,няма да са те на...софрата. Прав е човека,всеки на негово място би реагирал така,защото и от...сараите го...ръчкат.
126
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Карадайъ, требва да знае, че шефа му е ачгент на ДС, също Доган беше близък с покойния Илия Павлов, дето е първия български милиардер...така че да не приказва много, че Доган ще се чувства застрашен от това нещо :)))
125
3
 
8
 
! Отговори
Сержант преди 10 месеца
На добре е. Щом този цвили.
124
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако стане порочната сватба ДпС ще е в ролята на железният светилник!
123
3
 
8
 
! Отговори
Koko преди 10 месеца
Всеки срещу който се изкаже Карадайъъъъъътъ внезапно ми става симпатичен. Интересно какъв патриот е Копейкин след като веднъж лоша дума не е казал за ДПС, а и обратното не сме чули. Едно време поне пудела Волен се заяждаше беззъбо.
122
6
 
5
 
! Отговори
akud преди 10 месеца
сватбари сте вие от дпс аз подкрепям подобно правителство. ЗАЩО. ами защото дпс няма да участват във властта от много дълги години както и би трябвало. тпс просто една малци и се на партия и то не е ясно колко законна тя не може да взима важни решения за българия.....
121
5
 
5
 
! Отговори
ДПсер преди 10 месеца
Когато ДПС бяха булката ли, любовницата ли не мога да ги определя, идваха белите автобуси. До вчера със Слави се молеха на Бибо, да ги вземе в ложето си. Но сега като изпаднаха от всякъде искат бунтове. Вашта *** ***!
120
17
 
17
 
! Отговори
ПОДКРЕПА преди 10 месеца
Докато е жив Доган , ДПС ще е Българска Партия .Доган е Класа в Политиката , който може да се сравни с Първанов и Радев .Ще ви дам един пример - когато Местан се заигра с ислямски терористи , Доган го изгони .Днес България разполага само с двама Класни Политици - Доган и Радев .За критиците - Българин съм , чета , анализирам и написаното е мой Анализ , не ангажирам никого с него .За Партийни членове не е препоръчително да го коментират - те са зависими за хляба си от Посолствата .
119
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Киро и Асен са доказани престъпници! Признаха си в прав текст, че действат незаконно!
118
2
 
8
 
! Отговори
До 108 преди 10 месеца
ако кандидат за премиер е с име, което не е българско- >>> Щото Мария Габриел е много българско име ли????
117
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прав е! Престъпниците от ппдб трябва да влязат в затвора, не да се мъчат да ни управляват с хиляди пазарлъци!
116
4
 
10
 
! Отговори
Да ще преди 10 месеца
Има бунтове!
115
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прав е!