Денков не изключва промени в проектокабинета

Първо ще говорим с ГЕРБ, после и с останалите
30 май 2023 14:30, Стела Стоянова
122
Денков не изключва промени в проектокабинета
Снимка БГНЕС

"Продължаваме промяната-Демократична България" не изключва възможността за промяна в състава и формата на проектокабинета. Това е условието за размразяването на преговорите за втория мандат, което по-рано днес бе поставено от ГЕРБ.

"Разговорите по такива важни въпроси не трябва да се водят през медиите. Очаквам да се чуем с Мария Габриел и да видим кога ще седнем на масата, за да обсъждаме същината", каза пред журналисти в парламента номинираният за ротационен премиер Николай Денков.

Още по темата
Той допълни, че ПП-ДБ ще води разговори с всички парламентарни групи, но е най-логично първо да се потърси подкрепа от най-голямата парламентарна група ГЕРБ-СДС:

"Мнозинство най-лесно, най-конструктивно би могло в тази конфигурация на парламента да се получи с ГЕРБ".

"Разговорите с ГЕРБ трябва да се възобновят и ние ще ги поканим още утре", обяви Денков пред Би Ти Ви още преди изявлението на Мария Габриел.

"ГЕРБ да решат какво ще правят, топката е при тях. Каним ги утре. Компромиси и размразяване", добави той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
2
 
! Отговори
Какъв кабинет бре??? преди 10 месеца
Тоя още ли сънува кабинет? то бива да си нагъл, бива да си долен... След като Радев вчера ги навря в ... трябва да се скрият и да не се показват нигока повече до делото за престъплениЯ срещу държавата, за които има сигнали, БЕЗСПОРНИ и ПРЕПОТВЪРДЕНИ САМОПРИЗНАНИЯ и образувани производства. Ако прокуратурата не реши да ги покрие и да си направи уйдурма с тях и тя, ама тогава вече няма само да викаме оставка! Тогава ще са ПРЕСТЪПНИЦИ, съучастници на тези ПРЕСТЪПНИЦИ от пп, дб, герб! Връщай мандата
90
1
 
2
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 10 месеца
Сорос Денков да си обира крушите от страната ни ! Предатели нямат място тук !
89
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какъв кабинет ти се привижда. Вие свършихте курса
88
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Денков е престъпен нагаждач мазмантия! По заръка на престъпниците киро и асен ще направи всичко за да лапнат пак кокала!
87
1
 
1
 
! Отговори
Vasil Angelov преди 10 месеца
Методиев сериозно ли си забравил, че всеки човек на тая планета е смъртен и то внезапна смъртен с 9 гроба. Как ви ни е срам беше по били *** хванати всичкитееее....
86
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Скривай се бе,Лешояд?Няма да управлявате!Гласувах за вас, а сега си оттеглям гласа.
85
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Киро про100то---Лена на ротация давам,но власт не давам!.хАсан Василев ---на Спецов *** давам власт не давам!Лена ----мустака си давам власт не давам!ППДБ-ЛГБТ ----България курбан на чужди посолства даваме ,но власт не даваме.
84
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тези смешн_ици да не си мислят че случая е като това че са избрали председател на парламента от герб. Тотално различно пичове! Нема да ви се получи!
83
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Паралелна реалност. Ако ми бяха казали преди месец, че ПП ще искат да са в коалиция с ГЕРБ, нямаше да повярвам.
82
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този достойно се нарежда до кокор и парапета. Много нелицеприятно същество. Мара ще я взимаш ли за заложник последно или ще си ходи при мъжа? Или пък много иска да е премиер, повече отколкото да е с мъжа си?
81
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако направите компромиси,народът ще ви замрази.
80
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
След цялата тази гнусотия на ППДБ дето излезе на бял свят и им паднаха маските под които се показаха уродливите и алчни и продажни сурати е всички останали партии в парламента да се разберат за едно програмно експертно правителство без участие на тези б**клуци ППтата и след 9 или 12 месеца да се отива на нови избори.Само така народа ще се успокои .
79
3
 
12
 
! Отговори
foxy202 преди 10 месеца
ИДеалната промяна в кабинета е да няма никой от ПП, тези са пълни измамници ... не знам как им се вързват още хората, ама всички страдаме заедно от това . Пък те все в "техния електорат" се оправдават
78
2
 
14
 
! Отговори
Бгг преди 10 месеца
Някой виждал ли е гол oxлюв при това академик ???
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ЕнтереснУ: ДПС през 2021-22г. , излъчи делегация , за посещение при Ердоган в Турция , като им беше предоставени ИЗБИРАТЕЛИ от Ердоган , за изборите в България още толкова %-та , колкото е твърдият електорат на ДПС в България / 6.7 % / ,.... и за КАПАК , ДПС в България гласуваха ПРОТИВ --ЕРДОГАН !?!?За това , няма какво да ни УЧИ Карадайъ , на морал и правила ,още повече че ДПС е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ...
76
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трябва да намерят начин да се разберат с ГЕРБ и ДПС - да се направи кабинет и да се направят реформите. Как ще го постигнат - ще клякат ли, ще лягат ли - не ме интересува, но трябва да намерят начин, защото заради тях бе оттеглен първия мандат. Носят сега тази отговорност, иначе ще се увековечат в историята като хората, бетонирали Радев и завлекли България на дъното.
75
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До РУНДЮ НАДРОБИ........А ДУНдьо от Банкя , е увисил барла , като бай Тошо през 1989г., и лицето И.Й.Костов 2009г. .
74
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какви академици и харвардци сте вие. Като слуша човек записите от конференцията остава с впечатлението, че говорите като р о мите в махалите. Имах едни такива майстори за покрива дето всичко можеха и знаеха и накрая ги изгоних защото похабиха материалите и не свършиха нищо, че ме и заплашваха отгоре на всичко. ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ- нагли, п р ости, ал чни и продажни. Вижте във face боок Асен като малък как рекламира, продава на фона на калинка малинка и бил русофил- айде, бе. Деца са на БКП
73
1
 
2
 
! Отговори
ПП-ДБ.... преди 10 месеца
...да говорят и с ДПС ЗА ПРАВИТЕЛСТВО--НАЛИ СА ЕВРОПЕЙЦИ..!!!!
72
4
 
10
 
! Отговори
Един Българин преди 10 месеца
Денков, ти си една пионка като Марчето. Истината е че ту-лу-па ви прецака и сега се чудите как да не изпуснете властта. Тя не е самоцел, а за доброто на България. Това няма да е така с министри като Маджо, Дончев, Митов или други компрометирани знайни и незнайни войни, на които им дърпат конците от Банкя, а ти ще си виновен за техните далавери.