Напрежение в НС, почти се стигна до бой между депутати

Росен Желязков даде почивка да се успокоят страстите
Обновена: 1 юни 2023 09:57 | 1 юни 2023 09:40, Камелия Цветанова
171
Напрежение в НС, почти се стигна до бой между депутати
Снимка: БГНЕС

Напрежение в парламента, като почти се стигна до бой между депутати.

Наложи се председателят на НС Росен Желязков да прекъсне заседанието, а квесторите се намесиха, за да успокоят законотворците, които се струпаха до трибуната за изказване.

Всичко започна с декларация на "Възраждане", на която Явор Божанков от ПП отговори, че от партията на Костадин Костадинов са политически отпадък и национални предатели. Това провокира Николай Дренчев и негов съпартиец от "Възраждане" да станат от местата си и да тръгнат към трибуната, последваха ги и депутати от ПП в опит да защитят Божанков.

В декларацията си от „Възраждане“ отново настояха ПП да напуснат НС, защото са показали как държавата е завладяна от чужди посолства.

Божанков пък заяви, че "Възраждане" е пропуска партия и последва напрежение в залата.

Манол Пейков от ПП-ДБ, който се оказа в ядрото на групата бутащи се депутати, коментира, че не е нормално поведението на народните представители от "Възраждане“.

"Явор Божанков беше сам, а те бяха глутница. Нахвърлиха се върху него, отидох да ги спра. Дойде Златанов, после и другите. Боли ги и ще продължава да ги боли за някои неща", коментира той.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов отсече, че депутатите от неговата партия никога от парламентарната трибуна не са си позволявали да отправят лични, персонали обиди.

"Това същество, което говори, съществото се казва Манол Пейков и другото подобно същество(Явор Божанков б.ред.) в момента в станат да излязат да говорят от трибуната оттук насетне ще ги сваляме", закани се той.

"Тези хора трябва да лежат по затворите за национално предателство, позорът остава само на тяхната лична сметка", настоя Костадинов.

Веселин Вешев от „Възраждане“ се оплака от насилие от страна на Манол Пейков.

"Онзи рошавия господин се пресегна взе ми очилата, свали ги от главата ми, стисна ги и ги счупи. Не съм му направил нищо, просто бях близо до него", каза той.

Костадинов обясни, че Вешев е шампион в силов трибой.

"Той е един от най-силните хора и ако си бяхме позволил подобно поведение, някой хора сега нямаше да могат да развяват рошавите си гриви тук", скочи лидерът на „Възраждане“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
7
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 месеца
Голямо квичене ще да е било
50
23
 
16
 
! Отговори
Израждане преди 11 месеца
Срам е за българите, че вкарват подобни хора в парламента. Възраждане е една глуха структура за усвояване на субсидии и руски пари.
49
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вешев от Възраждане трябваше да препарира боооклука Манол Пейков след като оня му счупи очилата.
48
24
 
10
 
! Отговори
ицо преди 11 месеца
Възраждане са антибългарска партия. Писна ми да сме в тинята, щото по-елементарната и посредствена част от съгражданите ни не сприат да се връзват на Барековци, Воленовци, Трифоновци и сега модерната Копейка. Нямате научаване и ще седите в тинята.
47
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тия от Възйльопане извадиха ли маникюр да почнат да се дерат и да скобят плитки
46
24
 
12
 
! Отговори
Пазете се преди 11 месеца
Пазете се от проруските провокатори. За да провалят усилията за проевропейски кабинет са готови и до бой да се стигне. Трябва на всяка цена да се върви към кабинет, който да изчисти проруската проказа, плъзнала навсякъде. Да се реже пр корен трябва и пп в това са прави. Но вместо приказки трябва експертиза и правене.
45
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Възраждане са национални предатели, народа пак ще го осъзнае като е вече късно.
44
18
 
8
 
! Отговори
Цончо Е гей преди 11 месеца
Всички знаят за Цончо , очевидно е за Цончо - как ходи като си върти gynemo и с наклонена глава. Не знам защо се обиждат.
43
0
 
12
 
! Отговори
Ххх преди 11 месеца
Тия даже не могат да се сбият като мъже,само се бутат и скубят като ученички
42
2
 
11
 
! Отговори
Тонката преди 11 месеца
То маи всички са предатели.Никои не заштитава Бьлгариа Всеки си гледа партииния интерес.Тоес алчноста за парички и власт
41
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ето това е то безграничната наглост- хващат лидерите ти в държавна измяна, а ти сочиш другите като предатели.
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Резил. Аз не виждам как keлeши могат да участват позитивно в законоабразуването. Тези с хапливите коментари и сщачащите на бой не са дорасли за депутати, и мястото им е на щанда да продават чушки и домати! То от нямане партиите номинират напоследък само npocтаци за да запълнят квотите за депутати. 2 години вече и все още падат без да са ударили дъното на идиотизъм, който се превръща в необходима и водеща черта за да се наричаш политик в нашата страна!
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Разбрах, че на един депутат му се счупили очилата, а друг го одраскали по бузата. Смятай как се бият мъжете, българи и патриоти.
38
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Горнооряовското джендърче Божанката като говори за отпадъци е редно да се отбележи,че семейната му фирма се занимава точно с това.Горнооряовските роми крадат релси и части от вагони и ги предават на Божанката в пункта му за вторични суровини.Има и заложна къща в града,където се продават гепани от местните роми вещи.
37
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Божанков е дал отлично описание на партията си. Само не разбрах защо е объркал имената.
36
4
 
15
 
! Отговори
Национални предатели преди 11 месеца
Хо хо. На това му се вика виш дебилитет. Незнам в чий записи се говори за посолства и съгласуване, чистки на ключови постове и да не повтарвм разни работи дето всички са чули, но някаква част споделят твърдо дебилитете на ПП.
35
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Darko, той дето се разведе, ама и сина му силно прилича на чичо Цончо! Все повече започвам да си мисля че са си правили тройки с жената на Копейкин и те двамата, като всеки е бухал който хване
34
24
 
11
 
! Отговори
Лора преди 11 месеца
Ха,ха,ха,а Костя Копейкин и копейковци си мислят,че са по-различни от Божанков?! Та вие сте по-голямо Бо ....,Клу....Ци беее Лъжци,мошеници Беж при Митрофанова
33
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За съжаление на копейките и комунистите които са истински предатели на България, да не забравяме че комунистите два пъти са икали да ликвидират България като спре да съществува и бъде присъединена към комунистическия СССР, а сега това иска да направи зеления чорап Радев, но българския народ им дава 50 депутата от 240 така че нищо не могат да направят. Иначе веднага ще ни пратят в Евразия.
32
2
 
8
 
! Отговори
До Анонимен преди 11 месеца
аз не знаех че това че като българин работиш за българските служби, те прави предател....ПРЕДАТЕЛ НА КОЕ БЕ?!?!?!?!?!? НА ПОСОЛСТВОТО ЛИ?!?!?!