Новаков: В Европа ни гледат с насмешка

Важно е да има управление
5 юни 2023 16:52, Росен Стойчев
93
Новаков: В Европа ни гледат с насмешка
Снимка: БГНЕС

И Планът за устойчивост, и присъединяването ни към еврозоната и Шенген са зациклили. Превърнахме се в нарицателно. До вторите - третите избори у нас в Европа ни гледаха с тревога, а след това – с насмешка. Със сигурност коалицията между първите две сили ще има политическа цена.

Още по темата
Това заяви евродепутатът Андрей Новаков от групата на ГЕРБ/ЕНП в ефира на Нова Нюз.

„За съжаление, доживях да чуя мои колеги румънци да казват: „България ни тежи, моля да ни изкарате от групата с България за влизане в Шенген”, каза Новаков. И допълни, че Холандия и Австрия пък настоявали да видят правосъдна реформа в страната ни.

За събирането на евродепутати, които да обсъдят искания депутат на лидера на ГЕРБ, той каза, че това е неформална група в ЕП. „За мен няма нищо тревожно да се събират, да обсъждат. Нямам съмнение, че цялата налична информация е показала, че в случая с „Барселонагейт” няма нищо притеснително”, обясни Новаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
2
 
2
 
! Отговори
Няма нищо преди 10 месеца
притеснително! каза Новаков, прибра тлъстия кеш напечатан в ЕЦБ за тумбата тропосери от Европарламента и си каза: Хубав е живота, еййй! и Дано тоя живот да продължава вечно!
72
5
 
5
 
! Отговори
BG мужици преди 10 месеца
Продажните рашисти на Копейкин, усърдно лансират лъжата, че българи ще се сражават в Украйна... Долна ***, играеща си със страховете на по-простоватите хората....
71
6
 
8
 
! Отговори
Истината преди 10 месеца
Прикоткаха ви в ЕС и НАТО, ЗА ДА ВИ ПУСНАТ СРЕЩУ РУСИЯ. ТОВА БЕШЕ ХИТРИЯТ ИМ ПЛАН. НО НЯМА ДА СТАНЕ. НЯМА ДА СЕ ДОПУСНЕ СВИШЕ.
70
1
 
5
 
! Отговори
До 64 преди 10 месеца
НЕ НИЕ. А ТЕ, ТОЧНО ЕВРОПА УМНАТА - СЛОЖИ РОЗОВОТО МАСЛО В СПИСЪКА НА ТОКСИЧНИТЕ ХИМИКАЛИ!?!? ТОЛКОЗ С " ПРЕКРАСНАТА" ЕВРОПА!!! ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ, ДА ПЛАЧЕШ ЛИ?!?
69
1
 
4
 
! Отговори
Обективно преди 10 месеца
Само след 3 месеца ще видим кой на кого ще гледа с насмешка!!!
68
2
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 10 месеца
Абсолютни лъжи. В другите държави са заети със своите си проблеми и на никого не му пука за България.... а ако все пак стане дума за нея - то ВИНАГИ са я гледали "с насмешка", основно заради такива като новаков.
67
2
 
2
 
! Отговори
Рамбо Силек преди 10 месеца
Насила хубост не става.
66
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И не само в Европа, но какво да се направи оказа се, че сме само едни клоуни от световна величина и за друго освен за смях не ставаме.
65
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Каквото и да направи България, за да угоди на западноевропейците, все ще е посрещюнато лошо. Те не се виждат и не искат да си признаят що за стока са, но са обучавани във високомерие. Въобще не е нужно да се водим по техния акъл. Само подчертаваме слугинаж.
64
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не в Европа гледайте как Ву гледат у нас също е насмешка и тоз народ ще трае не се знае докога обаче Надявам се да е до по скоро Не се издържа вече тази политика към българите а тя е от бълг политици не от чужди А това дали бълг политици водят политика на чужди политици ни касае разбира се но докога
63
1
 
8
 
! Отговори
Тва момченце преди 10 месеца
ще го приберат от Брюксел да изпълнява някоя важна партийна повеля и ще реве като Габриел, дето Промянаджиите се забърсват с нея като с пешкир, а сега много знае да говори.
62
1
 
5
 
! Отговори
Смеят ни се преди 10 месеца
щото сме си написали розовото масло в списъка на токсични вещества.
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да гледат както искат, това не е основание да се създават безпринципни коалиции.
60
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
С тея гробаджии, които подменят промяната как да ни гледат?
59
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Важно е да има управление" -- за кого е важно, сополанко ?
58
1
 
10
 
! Отговори
дЖокера преди 10 месеца
Там ни гледат с насмешка, щото сме изпратили в техния парламент пълни насмешници. Като този индивид, например, който не осъзнава че е една от причините да ни гледат с насмешка.
57
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 56 - За разлика от теб, великият Славейков пише:не СМЕ, а неи не СТЕ? От английската аристокрация ли си?
56
0
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 56 преди 10 месеца
Що, ти от друг народ ли си? Като те чета, Славейков такива, като теб е имал предвид, баш *** си, щом си позволяваш така да се изразяваш за народа си. И прочети стихчето до края, кратичко е.
55
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Как да гледат бре? Гледат как Каскета и Тиквата съсипват жалките остатъци от държавност!
54
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не само великия Алеко когото правилно сте сложили на 100левката и И великия Пенчо Славейков е казал че не сте народ а мииииррршаааа ...така че не се сърдете на европейците