Новаков: В Европа ни гледат с насмешка

Важно е да има управление
5 юни 2023 16:52, Росен Стойчев
93
Новаков: В Европа ни гледат с насмешка
Снимка: БГНЕС

И Планът за устойчивост, и присъединяването ни към еврозоната и Шенген са зациклили. Превърнахме се в нарицателно. До вторите - третите избори у нас в Европа ни гледаха с тревога, а след това – с насмешка. Със сигурност коалицията между първите две сили ще има политическа цена.

Още по темата
Това заяви евродепутатът Андрей Новаков от групата на ГЕРБ/ЕНП в ефира на Нова Нюз.

„За съжаление, доживях да чуя мои колеги румънци да казват: „България ни тежи, моля да ни изкарате от групата с България за влизане в Шенген”, каза Новаков. И допълни, че Холандия и Австрия пък настоявали да видят правосъдна реформа в страната ни.

За събирането на евродепутати, които да обсъдят искания депутат на лидера на ГЕРБ, той каза, че това е неформална група в ЕП. „За мен няма нищо тревожно да се събират, да обсъждат. Нямам съмнение, че цялата налична информация е показала, че в случая с „Барселонагейт” няма нищо притеснително”, обясни Новаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Още малко и ще почнете да разбирате какво е положението ни в ЕС. "Българин" е нарицателно за крадец мошеник и *** в речниците на държави от ЕС
12
3
 
11
 
! Отговори
t666 преди 11 месеца
То и ние тях така - закон за кривите краставици и други подобни звучат много сериозно....
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А защо ние гледаме с насмешка фон дер лайен -- дупетатчето може ли да каже ?
10
1
 
12
 
! Отговори
Кон с татация преди 11 месеца
Чак такъв цирк като напоследък не са виждали!На тях им е смешно ама ние ревем!
9
3
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 11 месеца
Чукайте на дърво,че става въпрос само за насмешка !...Защото има страни,които ни гледат не с насмешка,а с погнуса и пренебрежение..
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ами това е защото сегашните политици сте сме ш ници.
7
7
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 11 месеца
ес за мен не е критерии за нищо това е пример какво ще следва след като сме внато и ес без референдум обществото ни ще бъде разделено с поколения напреди защо беше всичко това като можеше да си поддържаме отношенията с всички без да участваме в блокове
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ГЕРП вън! Това е единственото решение! Баце на съд - първа стъпка и втора стъпка директно затвор! А шайката отвъд океана директно със сопите суровакане! А Новаков - отзоваване и да си търси работа в България, да видим какво може!
5
0
 
21
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 11 месеца
Добре де, тоя мрънкач хем се оплаква, че вече и с румънците не можем да се сравняваме, хем по случая Барселонагейт всичко е наред. Т.е да разбираме, че там някъде като по филмите има някакви ЛОШИ, ама МНОГО ЛОШИ които ни развалят постата, но това в никой случай не са ГЕРБ, а Баце пък е света вода ненапита.
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
бе то и аз като те видех Новаков се изсмях на вида ти и ъкъла ти
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
евродепутатът Андрей Новаков от групата на ГЕРБ/ЕНП -- национален предател вярва ли си като лъже. Американските прислужници в брюксел усещат, че нещо започва да ври и кипи ту тук, ту там из цяла европа.
2
1
 
20
 
! Отговори
Мис Бикини преди 11 месеца
Много ясно. Нямат си Мата Хари, чекмеджета, барцелони, кюлчета и пачки. Едва ли има друг премиер в Европа дето спи с тайни агентки и Мис Бикини :-6 и пистолет до главата.
1
2
 
26
 
! Отговори
С такива депутати преди 11 месеца
Като теб. Отдавна ни се смеят