Възраждане: Георгиев и Вешев са невинни

Депутатите не се притеснявали да си дадат имунитета
5 юни 2023 20:31, Нели Христова
94
Възраждане: Георгиев и Вешев са невинни
Снимка: БГНЕС

Народните представители на "Възраждане" - Ангел Георгиев и Веселин Вешев ще имат възможност да спечелят образуваното дело, защото са невинни, съобщиха от пресцентъра на партията. И припомнят, че преди три години след протест на "Възраждане" пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) двамата бяха задържани от полицаите на места, отдалечени от протеста.

Обвиненията срещу тях са за насилие над униформени лица, при положение че цяла България видя кадри, излъчени по националните телевизии, от които е видно, че Ангел Георгиев и Веселин Вешев са обект на полицейско насилие. Насилие от полицаи, което видяхме и под колоните на Министерски съвет, където млади хора бяха бити и унижавани от униформени по време на протест.

Нови протести предстоят и призоваваме полицаите да не се поддават на провокации и да не се превръщат в "маша" в ръцете на американския колониален режим, маскиран като българско правителство.

Относно имунитета, поискан от Иван Гешев, и двамата народни представители не се притесняват сами да си го дадат, защото са невинни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 48...Костадинов е наплют по рождение.Той нема нужда да го плюят.Това е несериозно .Глупаво е да кажеш , чя някой познава българската история на 100 %.Това само по себе си е лъжа.Българската история не я знае никой .Още повече , че тези които твърдят подобно нещо ,са пратеници на Москва.Ние не си знаем историята , а ще излезе , че отвън я знаят повече....Аде бе....
47
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 84....Костадинов е наплют по рождение.Той нема нужда да го плюят.Това е несериозно .Глупаво е да кажеш , чя някой познава българската история на 100 %.Това само по себе си е лъжа.Българската история не я знае никой .Още повече , че тези които твърдят подобно нещо ,са пратеници на Москва.
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 48....Прекалено е истинско , за да е вярно.А ти кой си...
45
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Костадинов е начетен и ерудиран и съм сигурен, че 99% от плюещите тук не са изслушали нито една негова реч. И 100% от психодесните не знаят и половината от българската история, която знае той. А мекотелoтo Кирчо от ПръцПръц дори не може да говори без да срича, заеква и бърка думи!
44
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пак твърдя....,,Възраждане" е само димна пушилка за отклоняване вниманието ни.Това е елемент от тактическото мислене.Удсрът е на друго място
43
7
 
5
 
! Отговори
До 43 преди 11 месеца
Говорим за ***...брой всички русофилски агенти, доносници, партийки, сдружения...изпълзяли или не!!! Пълно прочистване по възможност...щастие за България!!!
42
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Стъпката на Русия в България не е ,,Възраждане".Наивно е да си мислим , че ако има някакъв замисъл за влияние , той ще е толкоз наивен Да създаде партия.Която да реве по цял ден за Русия.Копейки не подозира , че е използван Както бе и Сидеров.Ако има влияние в политическия курс на България , той ще е чрез службите.И тайните лица .Разпръснати в икономическите , енергийни о силови структури.КГБ не са толкоз наивни.
41
3
 
5
 
! Отговори
До долния преди 11 месеца
Разликата е, че сега границите се отварят, а тогава бяха затворени и се стреляше, дори в България имаше открити листове за някои региони...да не описвам и другите условия в затвора в кжйто се намираше цяла България. Я пътувай към ссср като си фен!!!
40
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Руските планове за хибридна война по България не са в това да подържат и подкрепят такива явни русофилски мекерета.Рускоти влияние е в службите и органите за сигурност.А ,,Възраждане " е само димна пушилка .За отвличане на вниманието.Дамуят Костадинов не подозира в това.Той си мисли , че е фактор.Нищо подобно Не мислете , че в КГБ цари наивит.Не да толкоз тъй*пи.Колкото Копейкин.
39
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На снимката, най-големия *** и предател.
38
1
 
6
 
! Отговори
Безимен. преди 11 месеца
интересното е че сега с Възраждането се занимаваме при положение че от 30 г ДПС имаме и е после ВМРО. За тях нещо да споделите?
37
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всеки истински БЪЛГАРИН е отвратен от опита и то 2-а пъти камунистите-русофили да подарят БЪЛГАРИЯ на русия. Кой истински РОДОЛЮБЕЦ би искал отново да върне такова ПРЕДАТЕЛСТВО! БЪЛГАРИЯ от 681г до сега е НА БЪЛГАРИТЕ!!! Прусия далеч
36
12
 
10
 
! Отговори
До 34 преди 11 месеца
Под американска окупация не сме били....но под руска сме били...Е НЕ МЕРСИ. Никога повече ссср или друг вид руска зависимост!!!
35
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
,,Възраждане" е създадена за отклоняване вниманието.Никий сериозен КГБ план , няма да предвижда ,такива явни русофилски изцепки .Да пълнят политическото пространство, Отклоняване вниманието от по дълбоките , законспирирани агенти на службите по службите на БГ.Истинскатс руска атака е по службите.А не по политическите формации.Никой трезво мислещ не ще вярва на наивитета на руските служби.Нс тях не им трябват русофилски партии.А хора в държавните служби за сигурност
34
8
 
8
 
! Отговори
00000 преди 11 месеца
Спокойно, Възраждане ще управлява, очакваме тогава двойния медиен стандарт. Защо Възраждане пият вода, защо не пият. Все ще са виновни. А за Боко кюлчето , Киро Лъжата и Асен кредита няма въпроси, само медиен комфорт. Журналистите са слугинаж.
33
1
 
8
 
! Отговори
Сега със новото преди 11 месеца
правителство Митрофанова нали най- накрая ще затвори посолството ... Може в тази зграда да направим музей на Соца
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
От Братството на копейкин са продали невинните си души в полза на дядя вова. Всичко се повтаря след ленин, сталин култа сега е към вова...това не е диктатура КУЛТ е...
31
5
 
7
 
! Отговори
Отвратен преди 11 месеца
ПП-ДБ предадоха държавата , а за тях нищо, защото са на Козяк хора. Народът вижда...
30
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тъ*поглавите от,, Възраждане" не разбраха ли , че времето им идва.Путин губи все повече инициатива .Като партия, създадена за пушилка .Не толкова като елемент в играта С да отвлича вниманието от по големите играчи .Тяхната мижава роля се изчерпва Костадинов ще бъде забравен.Както се случи със Сидеров .
29
2
 
11
 
! Отговори
Най - ми е смешно преди 11 месеца
Тези от възраждане като се оплачат че нещо ги репресира и не е демократично пък проповядват диктатура и възхваляват диктатори . Направо да ги съжалиш че някой им е настъпил демократичните свободи