"Възраждане": Няма да позволим пропаганда на педофилия и хомосексуализъм

Партията е изпратила писма до институциите
11 юни 2023 18:30, Нели Христова
376
"Възраждане": Няма да позволим пропаганда на педофилия и хомосексуализъм
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" няма да позволи пропаганда на педофилия и хомосексуализъм както сред деца, така и сред възрастни. Агресивната рекламна кампания на гей парада в София и събития в него са насочени към децата на България.

Младежката организация на "Възраждане" вече изпрати писма до всички институции, в които настоява поне детската сцена на парада да бъде забранена. Нашите младежи и техни приятели от други български организации вчера спряха прожекцията на филма и ще продължават активно да изразяват гражданската си позиция по темата.

Това съобщиха от "Възраждане" в разпратена до медиите позиция.

"Появилата се информация в последните часове в някои медии не е вярна. На протеста вчера се стигна до словесен сблъсък, след като един хомосексуалист от женски пол блъсна жена, която беше дошла да изрази гражданската си позиция на неодобрение към филма и излъчването му", допълват от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ЕС е най-голямата корупционна машина на всички времена!
173
11
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 11 месеца
Лицемерните изказвания на Костядин. В кръга на Путин отдавна ползват малолетни.
172
7
 
4
 
! Отговори
Коцето го съжалявам преди 11 месеца
Като е голям историк нека влезем във библиотеката и да намери една историческа книга която да не е минала през руската критика и не е одобрена от руски историографи --- тоест всичко което той е учил е руска пропаганда за това как са се случили нещата във света ,всичко е минало през призмата на руското влияние и е пречупено за да върши работа на Русия ,Костадинов ти си руски исторически продукт ,а не български патриот ! Глупостите който говори могат да омаят само невежи бунтари търсещи изява
171
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако ще Путин да води прайд няма да го приема за нормално.
170
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Единствено руската ваксина (която е векторна, за разлика от ваксините на Урсула) се оказа относително ефективна и Русия премина през ковид епидемията с много по-малко жертви и пострадали. А експерименталните течности на Урсула се оказаха не само безполезни, но и вредни за здравето на тези които позволиха да им ги вкарват в кръвта и да се отлагат в тялото и органите им.
169
19
 
3
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
По-добре дъщеря ми като стане на 14 години да си ампутира гърдите за да стане момче, щом така е решила, отколкото да карам руски москвич или лада.
168
12
 
11
 
! Отговори
Копейкин дава преди 11 месеца
Ако Прайда е воден от Митрофанова няма да има протест и Разграждане, ще позволят да се случи!
167
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В цивиизованите страни да си поискаш от жена е ненорална работа.
166
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ха ха ха . Тия протестираха срещу ваксините и се оказаха васкинирани, срещу субсидиите на партиите и после отказаха да върнат субсидията. После срещу еврото и се оказаха с депозити в Евро. Нали ви се изясни защо сега протестират срещу гейовете- защото цялата партия са една гей дружинка
165
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Възраждане наистина прекалиха! В цивилизованите страни на ЕС вече е нормално децата да практикуват еднополови сношения.
164
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Достатъчно е едно поколение да е провалено и цивилизацията на дадена държава пропада.
163
3
 
12
 
! Отговори
Чудят се как да се.. преди 11 месеца
Харесат на хората от Възраждане ,ние като че ли сме фенове на гей-парадите ! Кой харесва на изврат--ен ---иците парада ? Вместо да го забранят дават хляб на Възраждане ! Ако всеки стане гей хората ще изчезнат ,значи това е против природата и е отклонение от нормалното ,не че ги мразя ,ама паради и демонстрации ,че тях ги имало не ща ,нека ги има нека държавата ги лекува ,ако трябва и безплатно ама чак паради !
162
7
 
1
 
! Отговори
Мдаа преди 11 месеца
Аз нещо не вдявам , гей от любопитство не се става , там тялото , духа е болно и за това има аномалии , но .От любопитство към дрогата и определящата среда наркоман се става , и това е много по сериозна тема а и опасност която си заслужава да се дебатира. Много велики хора гейове са допринесли много за развитието на света, а от един деградирал наркоман какво може да се очаква , така че за сега от възраждане им е най лесно да отричат всичко , но скоро ще завъртят обратно ***.
161
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ще има ли хот дог, захарен памук, пуканки и балони на парада?
160
12
 
4
 
! Отговори
лЕвиКитки Възраждане преди 11 месеца
Ние от Възбуждане или по-известно като Възраждане обичаме всички особено Руски нежни мъже!
159
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В България често се бърза образа на денди с този на хомосексуалния образ. Денди е мъж или жена, която има изразени качества на противоположния пол и се облича с дрехите на противоположния пол.
158
10
 
7
 
! Отговори
Възраждане предатели преди 11 месеца
Въвраждане с Мутрофанова под портретите на Путин казва всичко. Възраждане са активирани от Русия, това е хибридно влияние в полза на руски интереси и предателство към България!
157
12
 
4
 
! Отговори
сравнение преди 11 месеца
Хомосексуалистите в България са като русофилите!Русофилите демонстрират голямата си лзбов към Русия,но едва ли биха живяли в Русия!Хомосексуалистите и те демонстрират "различността" си но хомосексуални двойки не познавам!
156
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А Емили тротинетката ще бъде ли на прайда? Кажете за да може феновете да се снимат с нея.
155
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Най големите Хомосексуалисти в политиката са Възраждане