"Възраждане": Няма да позволим пропаганда на педофилия и хомосексуализъм

Партията е изпратила писма до институциите
11 юни 2023 18:30, Нели Христова
376
"Възраждане": Няма да позволим пропаганда на педофилия и хомосексуализъм
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" няма да позволи пропаганда на педофилия и хомосексуализъм както сред деца, така и сред възрастни. Агресивната рекламна кампания на гей парада в София и събития в него са насочени към децата на България.

Младежката организация на "Възраждане" вече изпрати писма до всички институции, в които настоява поне детската сцена на парада да бъде забранена. Нашите младежи и техни приятели от други български организации вчера спряха прожекцията на филма и ще продължават активно да изразяват гражданската си позиция по темата.

Това съобщиха от "Възраждане" в разпратена до медиите позиция.

"Появилата се информация в последните часове в някои медии не е вярна. На протеста вчера се стигна до словесен сблъсък, след като един хомосексуалист от женски пол блъсна жена, която беше дошла да изрази гражданската си позиция на неодобрение към филма и излъчването му", допълват от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ЕС обедня с 10%, но е сплотен, жителите на ЕС са готови да продължат да обедняват и следващата и по-следващата и по-по-следващата година, но ще продължат да подкрепят Украйна.
193
10
 
7
 
! Отговори
Мухаха преди 11 месеца
Всички от Възраждане на София Прайд!
192
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До До 219 - именно, официалните източници - от руската ваксина никой не е умрял, жертвите и болните от ковид в Русия бяха значително по малко от запада, а от западните ваксини хората още умират.
191
4
 
24
 
! Отговори
ПРОТЕСТ НА 17 ЮНИ преди 11 месеца
На 17 юни 2023 година следващата събота в 14,00 часа ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ХОМОПРОПАГАНДАТА на площад "Света Неделя" в град София. Ако вие не дойдете да ни подкрепите нап17 юни, след няколко месеца ТЕ ЩЕ ДОЙДАТ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА!!!!!!!
190
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тая работа на Възраждане да не се окаже като оная с ваксините . Уж против , а побързали да се боднат. Така като ги гледам в тия вталени костюмчета много ме съмняват.
189
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Русия няма идея как да похарчи парите, които преди ги крадяха западняците.
188
3
 
4
 
! Отговори
Две идиотщини преди 11 месеца
И да гониш гея да го биеш и Той да ти прави прайд са две идиотщини на ! Но Руската стратегия е те да са нормалните водещи война със някакви извратеняци искащи да им откраднат нормалния чист и истински живот ! тОВА ИЗОБЩО НЕЕ ТАКА , но става за пропаганда и затова хората на Путин -Възраждане веднага са включени във кампанията !
187
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Най-после да се появи българска партия!
186
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Отидете на летището на 16-17-ти юни да видите колко лгбтиз+ ще кацнат, после се представя, че в България имало много гейове, а те половината поне са западняци, а другата половина са там заради грантовете.
185
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Хах По-скоро са по-малко от 1% от населението.
184
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нали тачехте евроатлантическите ценностти? Гей прайдовете са основна част.
183
3
 
11
 
! Отговори
Хах преди 11 месеца
Статистически хомосексуалните и хората с нетрадиционна ориентация са около 10% от населението , но са гласовити и искат да налагат правата си за сметка останалите 90% Това да ви напомня за ДБ и ПП , където всъщност се подвизават и голяма част от розовите герои ? ЛГБТ партията ДЕОС някога беше коалиционен партньор на ДБ и след саморазпускането и членовете се вляха при Рада Дълбоката и Христо Иванов , така че няма нищо странно в поведението на тези партии.
182
0
 
10
 
! Отговори
До 219 преди 11 месеца
До Анонимен 219 Вярвай си! Ние обаче вярваме на официалните източници, включително и руските. Почети ги, ако разбира се знаеш руски.
181
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До До 204 - руската ваксина се оказа много по ефективна от западните ваксини. Русия мина през ковид кризата много по леко и с много по-малко жертви от запада. От руските ваксини никой не е умирал, от западните ваксини хората все още умират.
180
18
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 11 месеца
До 209. Костадинов НЕ е истОрик, а истЕрик!
179
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
БРИКС укрепва позициите си докато ЕС и САЩ (Г7) продължават да губят по всички направления.
178
5
 
8
 
! Отговори
До 204 преди 11 месеца
До Анонимен 204 Ой, недей да лъжеш. И руската ваксина Спутник си е същото недоразумение както и западните буламачи. И там сумати народ си отиде с ваксини и бустери, включително и много известни хора (например, Жириновски).
177
14
 
5
 
! Отговори
Възраждане предатели преди 11 месеца
Въвзраждане с Мутрофанова под портретите на Путин казва всичко. Възраждане са активирани от Русия, това е хибридно влияние в полза на руски интереси и предателство към България!
176
16
 
2
 
! Отговори
Рени преди 11 месеца
Прайда който си организираха тези на Копейкин в Събота мина без проблем, нне виждам причина и този да не мине
175
2
 
19
 
! Отговори
Някой преди 11 месеца
Защо обществото пропада. Вижте коментарите. Повечето на болни и извратени. Не мразя обратните но не ми ги тикайте под носа. Това са болни хора. И не ми пука Възраждане ли са или ГЕРБ или друг. Но тази насаждана европейска оликрофония трябва да спре. Да ти ______ на ЕС. Сбирщина от обратни.