Бонев: ГЕРБ са всичко, което ние не сме

По думите му все още няма решение за общо явяване с ПП-ДБ на местните избори:
12 юни 2023 19:32, Росен Стойчев
31
Бонев: ГЕРБ са всичко, което ние не сме
Снимка: БГНЕС

"Няма никакво използване. Няма да допуснем и никога не сме допускали да бъдем инструмент на някой друг", категоричен бе пред БНР общинският съветник Борис Бонев от "Спаси София". Организацията представи план за София и призоваха всеки да се включи в битката за красив и подреден град.

Още по темата
По думите му все още няма решение за общо явяване с ПП-ДБ на местните избори:

"Разговори за общи приоритети има, но аз не виждам никаква причина да съгласуваме с ПП или ДБ плана за управление на София на "Спаси София". Ние сме много диалогични и се съобразяваме с желанията на наши потенциални партньори, но това е планът за управление на София на "Спаси София". Ние сме независим, отделен политически субект и от ПП, и от ДБ, и от който и да било друг и имаме пълното право да имаме политики, за които да се борим, независимо дали нашите потенциални партньори ще ги припознаят или не".

Васил Терзиев е едно от имената, които се спрягат, потвърди Бонев в интервю за предаването "12+3" и добави:

"Познаваме го от доста години. Той е от години съмишленик на "Спаси София". Смятаме, че той е човек, който ако влезе в политиката, би било добре, защото има какво да даде и на София, и на държавата. Но решение кой ще е кандидатът за кмет, под каква форма той ще бъде издигнат и кои ще са участниците в тази кампания - това трябва да бъде взето, само ако има подписано коалиционно споразумение, каквото на този етап няма.

Разговорът тече от повече от 8 месеца. Доста сме напреднали в голяма част от казусите. Не е имало никакви спорове за позиции. Тук по скоро ако има от наша страна определени притеснения - те са свързани с това дали в някакъв момент София няма да стане залог за спокойствие на националната политика - за да няма изненадани, ние сме казали директно, че това за нас би било абслютно недопустимо и ние няма как да бъдем в коалиция, в която се пази ГЕРБ, защото ГЕРБ са всичко, което ние не сме", завърши Бонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: вотобсъждаБорис Бонев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Хахаха, преди 10 месеца
още един розов КирчУ :)
22
2
 
7
 
! Отговори
Цвети преди 10 месеца
Ей какво прозрение ,стига бе ,не е за вярване.Наистина Фандъкова- ГЕРБ - не е лъжкиня,не е крадла,не е интригантка,няма нищо общо с левия бряг,не е злобна.......Наистина ГЕРБ са всичко ,което не сте вие
21
2
 
9
 
! Отговори
Супер преди 10 месеца
А вие за нищо не ставате. Смучи София.
20
2
 
9
 
! Отговори
Радката преди 10 месеца
Така е, Бонев е внук на дядо си соц-активиста Станиш Бонев. Да живее промяната. И ДБ ще подкрепят това менте. Наистина сме Абсурдистан.
19
1
 
6
 
! Отговори
и те така преди 10 месеца
изречението на заглавието може да го каже само човек дето се опитва да изглежда нормален а всъщност знае че е на другия бряг !
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако Бонев го изберат за кмет-буквално ще съсипе София .
17
1
 
5
 
! Отговори
Колю от Бяла Слатина преди 10 месеца
Оооооооо .... Шопската партийка ....
16
1
 
7
 
! Отговори
Пепи преди 10 месеца
Ако ПП или който и да е реши да подкрепи мижетурка с нула дни трудов стаж, но пък очевидно с връзки навсякъде, закривам партията.
15
0
 
13
 
! Отговори
Какво ще преди 10 месеца
Спасяваш, момче! Ти себе си не можеш да спасиш от зависимости, та нас ли? Ще промениш ли собствеността на средствата за производство, ще разкараш ли комунистите от икономиката и стопанството на страната. Знаеш ли за какво става дума въобще или си поредния клакьор на мафията ДС, джуровия генарилитет, изтърсаците с изфабрикувано сорос образование? Псалми за наивници! Искате Коцето, ще го имате!
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Борката 5 години си гласува успоредно с гербаджиите в столичния съвет, ама иначе по телевизията и тоя е против тях като кикорчовците... Един у...й ги е правил сичките тия измамници...
13
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ГЕРБ този път с ПП са Пътници!!! Не може 3 години,да играят " пиеса" пред избирателите си,колко се * мразят" и изведнъж " брак по сметка"??!-:(( Възраждане ще е следващата Политическа Сила в Управлението на България!!!
12
3
 
12
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 10 месеца
Ти пък кой си вее въшка???
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За съжаление и вие олекнахте, започнахте добре с независима гражданска позиция, но явно големите партии на статуковото ви погълнаха. Васил Терзиев първоначално беше опцията на ДБ, които са от доста отдавна в СОС, както и с множество кметове и активно подкрепят единодушно всички решения и гласувания предложени от ГЕРБ. Сега даже и правителство направиха заедно. Пак ли ще играете филма за пред избирателите, че сте самостоятелни и после ще се коалираха с главата на октопода, както направиха ДБ и ПП
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Демек не са обратни?
9
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Герб са разумни политици с модел за управление носещ растеж и стабилност, които крадат умерено. Вие сте хомота със леви наклонности и желание да оберете всичко на мига и след вас да е потоп.
8
3
 
9
 
! Отговори
аа преди 10 месеца
така е при положение че сте вдно големо нищо - вярно е изречението
7
5
 
15
 
! Отговори
Е да така е преди 10 месеца
ГЕРБ са мъже
6
3
 
14
 
! Отговори
Бгг преди 10 месеца
Герб и Фандъчката са само медийни врагове и на вас. Нищо по различно не сте от ПП ( Пералнята за Престъпници) Герб и ДБ.
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Toвa gиpekтнo oзнaчaвa, чe в ГEPБ ca xeтepocekcyaлни...
4
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Същите евроатлантически отпдъци сте като Боко.