Нинова: ГЕРБ, ДПС и Радев наредиха пъзела, а ПП-ДБ са излъганите камилчета

"БСП за смокинов лист за задкулисен сговор не ставаме"
67
Нинова: ГЕРБ, ДПС и Радев наредиха пъзела, а ПП-ДБ са излъганите камилчета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Коалицията на имунитетите ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС извади като първа задача съдебната реформа. Помогна им служебното правителство с така наречените иронично от Борисов "крумови закони" (на името на служебния правосъден министър Крум Зарков). Целта беше ограничаване правомощията и контрол над главния прокурор, одобрение от ЕС и транш на парите по ПВУ,  справедливо правораздаване, в което всички са равни пред закона. Сега да видим резултатите от тази така наречена съдебна реформа. Единият променен закон е обжалван пред Конституционния съд. Другият е върнат с вето в НС. Изборът на Сарафов ще бъде жален пред ВАС като нелегитимен. ВСС е тотално компрометиран като маша на задкулисието. Съдии, адвокати и прокурори негодуват. Е, на това съдебна реформа ли му казвате?"

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Ловеч, където на срещи с областните съвети на БСП в Ловеч, Габрово и Плевен обсъжда на актуалната политическа обстановка и подготовката за местните избори.  

Още по темата

"Печелившите са Бойко Борисов, който се скри зад имунитета от правосъдие, а сега Сарафов може и да оттегли искането. Ако е вярна информацията, че президентът Радев е издал бързо указа срещу пазарлък с ГЕРБ да не му отнемат службите, печеливш е и той. А днес Сарафов предлага за свой заместник заместник-министър на Радев", изтъкна Нинова.
 
По нейните думи печели и ДПС, които сега създават новия конституционен ред.
 
"Нещата си идват на мястото. ГЕРБ, ДПС  и президентът Радев наредиха пъзела. От него най-печелившо е задкулисето, което се прегрупира и пак управлява. Губещи са ДБ , ПП и лидерите им, които се клеха във върховенството на закона. Те са в ролята на излъганите камилчета. Интересно ни е как ще погледне Европа на тази тотална измама, наречена от авторите и правосъдна реформа", коментира още лидерът на БСП.
 
"Що се отнася до нас, "БСП за България", събитията доказаха, че правилно се оттеглихме от разговори с ГЕРБ. Ние смокинов лист за задкулисен сговор не ставаме", подчерта Нинова.
 
Според нея, за жалост, най-губещ е българският народ.

"Едва ли има и един българин, който да вярва, че тази съдебна реформа прави всички равни пред закона.Дано този път да му е за поука какви хора избира за свои водачи", каза в заключения Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: БСПНиноваГЕРБпп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Минус за ББ не ми се хваща .Що тъй.
59
0
 
0
 
! Отговори
иСбирател преди 11 месеца
Тия гадо ве, що оставиха дрогарката Импе к сова без аванта ве?
58
3
 
2
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
скъсани листа сте госпожо...гАспадапя ви путин ви скъса...спря ли ви парите?бСп не са Българска партия както и ***-дпс-гроб!едно сте,манипулирате хората в опит поне единият от вас да оцелее и да ограбва Народа ни в полза...путин...путин ще ви потърси сметка..бъдете сигурна...на децата ви на внуците ви...кгб имат още доста време докато САЩ и Свободният не им обърнат внимание,кога ме попита как искам да живея г-жо???до кога ще ми налагаш как да живея...раша???
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
(((((((((((((((((((((((((((( Space-Quanta-Flux SQF )))))))))))))))))))))))))))
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В природата няма добро или зло, всичко е един спектър, който човек е олицетворил съгласно изграждащите се в него морални ценности и произтичащи взаимотношения със същества сходни по разум и интелект. Ние създадохме и историята и времето, и с нашия край ще си заминат и историята и времето!
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всъщност няма време, няма пространство, няма начало и край. Всичко това е наша човешка /изкуствена проекция, а не природен закон. Ако в гората падне гръм и разцепи дърво и никой не чуе това или разбере по какъвто и да е начин за случилото се - има ли някакво действие в края на краишата? Има, но тъй като няма кой да "регистрира" случилото се, действието "като, че ли не е станало".
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всяко съоръжение на Земята.. всяка линия начертана на Хартия.. написана Дума или Буква нарушават пространството на физическия Вакум и той реагира на това със създаване на торсионни полета(ефект на формата). Имайте на в предвид, че веществото винаги има торсионно поле.. в което понякога се влюбва.. Съотношението между енергийните кванти (фотони) и материалните частици (нуклеони) е приблизително два милиарда към едно! Видимата материя е само една милиардна част от реално съшествуващата Вселена!
53
1
 
1
 
! Отговори
та така преди 11 месеца
е теб ли да изберат бе импексова ? тая не може да преживее че никой не я отразява , а се хвалеше че без нея правителство не можело да има . жалка работа , а да , и смешна !
52
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Общото мeжду кoмунистите и мюсюлмaните е бoлезнения стpемеж към влaст и блaгосъстояние. Ценнoстите им обaче са рaзлични. Едните искaт паpи, влaст и жени и то на зeмята, дрyгите - на нeбето.
51
2
 
4
 
! Отговори
Ели преди 11 месеца
Лъжкинята от Крушовица пак прави интриги.Е нали беше министърка на Киро ,защо не го спаси , привлече , а се мъчи,поти две седмици преговори водихте и на края едно голямо нищо.И това какво показва,че си некадърна.Бяхте станали по- ниски от тревата но и това не ви помогна.Не си нищо повече от една посредствена интригантка
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А пък БСП е в историята.
49
2
 
5
 
! Отговори
Буч преди 11 месеца
Който много се лакоми за министерства накрая остава без нито едно.
48
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Когато е очевидно как са аматьори защо де не ги изигреаш професионално?
47
6
 
8
 
! Отговори
Газ П*кае другарката преди 11 месеца
На следващите избори са на 5% а на по - следващите на 3% и чао чао "столетнице" вредна ...
46
3
 
3
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 11 месеца
За " девойката " , която си е разтворила краката всичко се реди между краката и .
45
2
 
4
 
! Отговори
Ами преди 11 месеца
И тя също.
44
4
 
12
 
! Отговори
Ганчо преди 11 месеца
Нинова ,тоя акъл дет си зела да го хабиш за това кво праят другите го впрегни за твойта си партийка
43
2
 
2
 
! Отговори
Аман от марионетки преди 11 месеца
По цял ден БСП, ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, ДПС-по-прикрито, и те облажват Кичук - Македония. Никой не мисли за хората наводнения, високи сметки парно,ток, води, монополи, тихо въвеждане на дигитални глупосТи агресивно в живота ни, референдум евро, Мир, жестока инфлация. Писна им да им слушам пренията на "марионетките", кой по-кокъл да захапе от пържолата. Хората изнемогват. Това не е държава. Треволяци неокосени в центъра, ще плъзнат змии.
42
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Злобата, наглостта и лъжата на това нищожество са безкрайни!
41
3
 
6
 
! Отговори
toti преди 11 месеца
Ясно е че си ядосана и така говориш ,уж да РЗВАЛИШ ОДУРМАТА,но НЯМА ДА Я БЪДЕ !!! Ще седиш и чино ще кротуваш ,щото КАРТИТЕ СЕ НАРЕДИХА !!!