Славов сезира ВАС за Сарафов

Търси авторитетно решение
22 юни 2023 20:40, Росен Стойчев
28
Славов сезира ВАС за Сарафов
Снимка: БГНЕС

Правосъдният министър Атанас Славов ще сезира Върховния административен съд за решението на Прокурорската колегия да избере Борислав Сарафов за и.ф. главен прокурор, съобщи Нова.

Още по темата
22 юни 2023 19:29
15


„Тъй като спорът остава висящ, мисля, че той трябва да бъде решен по един авторитетен начин. Това може да направи само ВАС”, допълни министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 11 месеца
ВАС е най- корумпираният съд у БГ ! там всичко може да стане !
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
трябва като в САЩ- гл. прокурор е министърът на правосъдието. Няма седемгодишен мандат,няма ВСС и ще спестим малко средства в тази криза.
15
3
 
6
 
! Отговори
Аз преди 11 месеца
Вместо да сезираш ВАС, Танасе, да бяхте помислили малко, когато правихте механизма за разследване на главния прокурор. Танасе, Танасе, Танасе! Кой де избра за доцент, Танасе? Язък ви за умността и красивостта, които също са под въпрос! Вие, Танасе, ще се затрудните, ако трябва да напишете инструкция за ползване на асансьор, камо ли Конституция да творите! Танасе, Надежда го каза, "Не се прави така, колеги!" Не се прави така! Като искахте промяна, да си бяхте избрали членове на ВСС!
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
този чисти пътя на Снежанка, но и Борето си е джудже за този пост
13
1
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 11 месеца
Не. Не искат. Искат нов Гл. Прокурор - ако може НЕполитически и Честен. Има ли такъв в БГ?????
12
2
 
9
 
! Отговори
Сега преди 11 месеца
...Сарафов ТРЯБВА ДА РАЗСЛЕДВА САМ СЕБЕ СИ, ЗАЩОТО ДО ВЧЕРА БЕШЕ ПЪРВИ И НАЙ- БЛИЗЪК ЗАМЕСТНИК НА ГЕШЕВ. ПРЕДАДЕ ГО ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. ПРЕДАДЕ И ЦЯЛА БГ. ЗАЩОТО АКО ББ БЕШЕ НЕВИНЕН - ЩЕШЕ САМ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ИМУНИТЕТА СИ КАКТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, НА КОИТО ИМ СЕ ПОИСКА ИМУНИТЕТА. НЯМА СТРАШНО БЕ, ББ, НАЛИ СИ УЖ СМЕЛ И НЕВИНЕН?!?
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този вече,го играе като " вестоносец" между " политиците" и ВСС! Този Цирк още колко ще Продължи???
10
3
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 11 месеца
Не. Не е. Защото С КОЛКОТО ГЛАСА СВАЛЯШ, С ТОЛКОВА ТРЯБВА И ДА ИЗБИРАШ. НЕ МОЖЕ ДА СВАЛЯШ С ПОНЕ 13, А ДА ИЗБИРАШ С 8. ТОВА Е САМО В СЕВ. КОРЕЯ И В РУСИЯ.
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тези от ВСС дефакто с избора на Сарафов уронват престижа не просто на цялата съдебна система а на самата държава, която работи вече по-поръчка на мафията без да се крие.
8
1
 
9
 
! Отговори
ПП ДБ СА УЛАВИ... преди 11 месеца
СЕГА ПЪК ИСКАТ ДА ВЪРНАТ ГЕШЕВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР....
7
4
 
9
 
! Отговори
Обективно преди 11 месеца
НЕ МОЖЕ ДА СВАЛЯШ ГЛ.ПРОКУРОР С ПОНЕ 13 ГЛАСА - ОБЩО ОТ ДВЕТЕ КОЛЕГИИ, А ДА ИЗБИРАШ И.Д. ЗА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ С 8 ГЛАСА!!! И ТО - САМО ОТ ПРОКУРОРСКАТА ЧАСТ. НЯМА РЕЗОН.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тия наивници от ДБ още ли не са разбрали че ПЕЕВСКИ И БОЙКО управляват съдебната система по мафиотски със зависимост и компромати и каквото кажат те това става. Каквото са Гешев и Сарафов такъв е и Чолаков от ВАС те са марионетки на мафията представлявана от БОЙКО и ПЕЕВСКИ. На който не му харесва да напуска *** наречена България.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тия наивници от ДБ още ли не са разбрали че ПЕЕВСКИ И БОЙКО управляват съдебната система по мафиотски със зависимост и компромати и каквото кажат те това става. Каквото са Гешев и Сарафов такъв е и Чолаков от ВАС те са марионетки на мафията представлявана от БОЙКО и ПЕЕВСКИ. На който не му харесва да напуска козината наречена България.
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоя май още не е разбрал, че друг кара влака..
3
2
 
4
 
! Отговори
ВАС преди 11 месеца
Славов разтълкувай думичката "СЕЗИРА" !!!!Решението на Прокурорската колегия да избере Борислав Сарафов за временно изпълняващ длъжността и.д главен прокурор си е тяхно КОНСТИТУЦИОННО РЕШЕНИЕ !!!!!
2
3
 
7
 
! Отговори
сезира ??? преди 11 месеца
Посолството и посолствата ??? Ей пак ли беее.....
1
3
 
7
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 11 месеца
Моля другарко-госпожо Сарафов ме ощипа....