Бащата на Деница Сачева е част от сдружението на Гешев

Всеки има право на личен избор, заяви тя
30
Бащата на Деница Сачева е част от сдружението на Гешев
Снимка: БГНЕС

Бащата на Деница Сачева от ГЕРБ - Евгений Сачев е част от обявеното днес консервативно сдружение "Справедливост за България" на бившия главен прокурор Иван Гешев.

"Всеки гражданин на Републиката, в това число и баща ми, е свободен да избира на кого да симпатизира политически. Да, разбрах от медиите, че е влязъл в сдружението на г-н Гешев. За мен в това няма сензация, няма скрити връзки или зависимости. Това се нарича свободен избор. Нито той, нито аз някога сме влияели на решенията на другия. Личният избор носи и лична отговорност. Моят избор е ясен и няма да се промени. За неговия – пожелавам му здраве!", написа в социалните мрежи депутатката от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Деница Сачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен прав си, тя още по времето на Илко семерджиев в НЗОК беше такава, но интересно защо премълчава този период
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Преди ЕС бяхме бедни. Сега пак сме бедни, но хората, обвързани с администрацията, станаха богати. Успяхме да гепим едни пари от благотворителната организация ЕС, браво на нас.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Те всичките са част от държавната хранилка, поколение след поколение. И мигрантите са като нашите политици. Само накрая, моля ви се, да не се питаме защо държавата е фалирала, или спряла да съществува. За да просъществува сложна система като една държава, все някой трябва да работи и да изкарва пари за данъците, от които се хранят всичките тези индивиди (включително "Възраждане", изрично го споменавам, защото там са най-долните хрантулници)
20
4
 
3
 
! Отговори
Учуден преди 9 месеца
Борисов не е длъжен да се обяснява,че няма брат близнак,пожарникар!!Ако Гешев беше отворкото,за който иска да мине,имаше пълната власт да изиска от Радев видеозаписите от резиденцията,защото именно Грипена е шеф на НСО и е отговорен за охраната на резиденцията!!Тогава ще се види коя е Мата Хари,каква пазарска чанта натъпкана с фалшиви пачки внася в резидецията и всичко ще се изясни за бройки.Но как да стане когато руското прокси почна да плюе от първия си ден по Борисов и да нарича БГ,БЛАТО?!
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Учуден 18 Не се прави на учуден. Ако това беше постановка Борисов можеше да каже коя е и да я осъдят. Щом я крие значи не е постановка.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Май искат да вземат гласовете на Копейкин.
17
2
 
3
 
! Отговори
Учуден преди 9 месеца
Четиресе годин другарете изнасяха и храната и уранът и златото и медта и оловото на БГ за фалшиви рубли и става въпрос за милиарди и трилиони,но ни вопъл ни стон?!Добре,че беше Мата Хари с голямата чанта,закупене от рогоносеца Бобоков и напълнена саморъчно от него с фалшиви виолетови пачки и позлатени оловни кюлчета,та да доутрепят шараните,дето баща му и останалите БКП мафиоти беха опущили!!Каква по фалшива дъвка без пари и за масова употреба от фалшиво чекмедже,аранжирано от истинска БКП К,рва
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Значи Гешев се готви да е патерица на ГЕРБ.
15
2
 
5
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 9 месеца
Ха хА ХА! Каква драма, какъв грилър, драги зрители. Звяра е обладал пеперудата! Чакаме продължение! Не сменяйте канала!
14
3
 
2
 
! Отговори
Учуден преди 9 месеца
Предложили за висок пост в държавата светъл ангел,току що прелетел от Рая.Доста хора си рекли,БРЕЙ НА ТОЗ НЕ МОЖЕМ МУ НАМЕРИ НЕКАКЪВ КОСУР?!Ха,рекъл САТАНАТО и тоз не става?И що тъй ококорили се умно балканците?!Много просто,отговорил рублофилът,айфонофил,любител на КРАВАРСКИ мрежи и щуретии.Много са му къси краката и как си представяте,че ще го завлечем обратно в казаня когат рече да драпа да се спасява поединично!!ПОУКАТА?!ША СА УПРАЙМ КОГАТ РУБЛОФИЛИТЕ СИ КУПЯТ РУСКИ АЙФОНИ С КИТАЙСКИ ЮАНИ!!
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Боже колко красота ,интелект и доброта лъха от това безполово същество...
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Черва?!
11
3
 
9
 
! Отговори
Тая преди 9 месеца
За народен представител не става,вие я прайте министър,я да си идва в Добрич и да хваща мотика осми номер и да нас цял ден без кафе и почивка.много ги галите тия чеда на народа бе.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
всеки има право на лична далавера.
9
3
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 9 месеца
До Manowar В речника ми изобщо няма думи, които използваш ти. Така че комплексар, кючекчия и чалгаджия май не съм аз. Нищо лично!
8
3
 
10
 
! Отговори
пр.М. Семов преди 9 месеца
Трима германеца правят войска. Трима французина правят нация. Трима българи основават четири партии.
7
3
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 9 месеца
Боко Тиквата плаща на Гешев да разводнява политическия спектър и такива дърти ченгесари като Сачев (бивш преподавател в Милиционерското училище) изкарва некой леф покрай това. Преди три години, в ковида, се засякохме на петзвезден ол-инклузив на Албена - тогава Боко наливаше държавни пари на хотелиерите, пращайки пенсионери на почивка. Естествено все наши ора... Та, дъртия Сачев едва се влачи, но е много възбуден агитатор - трябва да го чуете как пелтечи по ТВ предавания.
6
4
 
3
 
! Отговори
Manowar преди 9 месеца
4, самият факт че наричаш ПП ДБ "умните и красивите" говори за вътрешните ти 6ай ***.ьовски комплекси. Обичаш ли да щракаш с пръсти и друскаш кючеци или да?
5
1
 
11
 
! Отговори
никола преди 9 месеца
Парата прави борбата , и не е важно от кой отбор си ,а колко крадеш !!
4
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Хайде, без двойни стандарти, моля! Щом умните и красивите могат да издигнат за кмет на София Васил Терзиев и казват, че не носи отговорност за това какви са били дядо му, баща му и чичо му (което си е така), то защо бащата на Сачева не може да членува в коята си иска партия или сдружение. Да не е малко дете тя да му налива акъл в главата.