Нинова: Държавата е заложник на Борисов

Лидерът на БСП обяви управляващото мнозинство
13 юли 2023 13:40, Росен Стойчев
54
Нинова: Държавата е заложник на Борисов
Снимка: БГНЕС

Уважаеми български граждани, днес още веднъж ставате свидетели на прегрупирането на паралелната държавата, за да оцелее, на задкулисието, на овладяването на парламентарната демокрация и правенето ѝ на заложник на лични, икономически и лобистки интереси. ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС са новото управляващо мнозинство в този парламент.

Още по темата
Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна, съобщи Bulgaria ON AIR.

Тя обясни мотивите за тази коалиция.

"ГЕРБ  да спасят Бойко Борисов, защото цялата държава е заложник на неговата лична кожа. ДПС – да се легитимират вече официално във властта.

С "Продължаваме промяната - Демократична България" е големият въпрос. Защото Христо Иванов от лодката в "Росенец" стигна до прегръдката с "Росенец", коментира още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
13
 
3
 
! Отговори
Фалит преди 10 месеца
Държава няма Корнелия всичко е фалит,крадците са на власт.Унищожаването върви от 6 милиона отива към 5милиона.Спокойно
25
1
 
20
 
! Отговори
Майора преди 10 месеца
Нинче когато беше в безпринципнстс коалиция , довела страната до фалит и изнасяше оръжие за Украйна , ти беше добре , а сега медоволстваш! И вместо да участвате в обсъжданията в парламента , все намирате причини! Да не говорим и за това чевие сте наследници на забранената БКП , така че и вас не трябва да ви има на политическата сцена!
24
3
 
16
 
! Отговори
Какво се случва??? преди 10 месеца
Щом червените пищът на умрело - добро се случва.
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е и какво от това??? Предната беше четворна от напълно различни по идеология партии.Тези поне имат еднакви виждания за българия
22
2
 
11
 
! Отговори
Бини Чикията преди 10 месеца
Кyрнела и Деса си говорят: "Кажи бе Десе", рекла Кyрнела "как да привлека вниманието на Боко? Имам чувството, че вече не ми обръща внимание, както преди". А Деса се хванала за брадичката, па се замислила и рекла "Виж ся како Кyри," казала тя "Щом Боко вече не ти обръща внимание, въпреки всичките миндилcки скандали, които му правиш, пробвай да си свалиш блузката от трибуната, не вярвам да остане безразличен" рекла Деса, па Кyри се зарадвала "Еле Десе, как не се бях сетила до сега!" рекла какаКypи
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тази е вече 2 месеца в парламента До сега единственото което е говорила там е Борисов Борисов Борисов !!! Лудост! Закони бюджети държава въобще не ги интересува комунистите.А те за това са там !!! Това се прави в един парламент на една държава Русофилите обаче го използват за пропаганда .Същите са и копейките.
20
4
 
15
 
! Отговори
Бончо преди 10 месеца
Нинова, не им влизаш в сметките. Кофти, че те изолираха и само трябва да го играеш опозиция. Се ла Ви.
19
3
 
13
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 10 месеца
И по добре! Щото ти и ваксинирания анти-ваксър Костя Копейкин като сте една "перспектива", та Zаиби! Ние викаш у руската ко4ина а синчето ти - в "пустата" Америка. С тези поне се движим към Европа. А ти накъде се движиш? Скоро Костя и Президента ще ти вземат и останалите "гласоподаватели". Почвай да се готвиш за секретарка на някой от двамата.
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пак пропаганди. Борисов нито е министър ,нито е управлява сам. Алабала приказки на мамашкаа
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гледай сега Нинче. Червените линии които поставяше те доведоха до тук. Ама то вие затова сте си и червена партия. Да си чула сега да се говори за червени линии. И то какви линии само чертаеше, всичко в угода на Русия. Ми то поне една българска за нас да беше поставила. То Русия си има кой да я брани, наше Коце. Ти да беше се обърнали към проблемите на народа и да ги беше защитавала с прагматизъм в коалиция, нямаше сега постоянно да ревеш. Не ставаш Нинче, реално те надиграха, трябва да си ходиш.
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Боко си е от мафията мутри, обаче когато беше на власт Нинчето мълчеше, никаква е нямаше :)))
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
хората ги избраха. Стига драматизира. :D
14
14
 
8
 
! Отговори
До 10 преди 10 месеца
Никога не съм гласувал за Нинова,но тя и никога не е мълчала на Боко.Дори е единствената,която го критикуваше и искаше да се разберат като мъже,но се оказа по-голям мъж от него,Зайко байко.
13
6
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 месеца
Госпожа Техноимпексова има най - малкото право да говори за каквото и да било,понеже целият този мафиотски преход беше проектиран и осъществен от нейната партия.
12
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Ех, Нинова, колко само ти се иска да си на мястото на Борисов и държавата да е заложник на теб. Обаче не ти се получава, затова пикаеш газ и злобееш.
11
4
 
2
 
! Отговори
До 5-Боко преди 10 месеца
Абе,Боко,а ти не беше ли от нейната партия,или те е хванала старческа амнезия?
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 7Тя мълчеше като пук ъл когато Бойко беше на власт, дори не смееше дума да обели за него, сега като Бокича уж не е на власт взе да говори, но отново неясно :))) Той и Славчо се зъбеше, ама като дойде Бокича в предаването му, почна да заеква и зае поза партер :)))
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А най-големият заложник е народа.Дали някога ще го осъзнае?
8
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Позор заради Борисов ще счупят държавата.
7
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трябва да признаем,че Нинова е единствената,която не клекна пред Борисов,ама народа така е зомбиран,че не вижда очевадното.