Радев атакува Борисов, ПП-ДБ му подарили индулгенция и легитимация

Промените в Конституцията са настъпление срещу демокрацията, смята той
31 юли 2023 12:40, Александър Попов
230
Радев атакува Борисов, ПП-ДБ му подарили индулгенция и легитимация
Снимка: БГНЕС

Проектът за промени в Конституцията е част от настъплението срещу демокрацията. Това заяви президентът Румен Радев, предаде БГНЕС.

Президентът коментира думите на лидера на партия ГЕРБ Бойко Борисов, който нарече служебните правителства диктатура.

„Ако трябва да обвиняваме някой, че той започва да говори по този начин, това са Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов, които му подариха индулгенция и легитимация, и възможността да говори по този начин“, заяви Радев.

Още по темата
Според него в своята изнервеност „г-н Борисов наруши един стар принцип: в дома но обесения не се говори за въже“.

„Чудя се как той повдига темата за магистралите. Кои магистрали преди да е дал отговор на въпроса къде отидоха чувалите от неговите магистрали. Защо магистралите му се разпадат? Защо хвърлянето на асфалт е било като за камуфлаж, което доказаха всички извършени проби“, заяви Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
0
 
1
 
! Отговори
Иванова преди 8 месеца
Този човек е най-голямата издънка в българската политика. Готов е на всичко, за да се набута във властта. Няма да подкрепят политическата платформа, а не представят никаква такава. Толкова е нагло и лицемерно, че няма и на къде повече. ДБ едвам прескочиха бариерата на последните избори и се надявам, че на следващите вече няма да са в парламента.
187
0
 
0
 
! Отговори
Соня преди 9 месеца
Това беше мисята на ПП и ДБ, да изперат Боко
186
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 9 месеца
До Анонименщото па дб и пп не са?
185
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ГНУСНО, ЗЛОБНО СЪСКАЛО, ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ ОТ ЗЛОБА ОМРАЗА....
184
1
 
3
 
! Отговори
Аня от Горна Баня преди 9 месеца
14-годишната вече полировачка на мозъци и напъните на гербавото ЦК да доведе IQ-то на обикновения българин до нивото на банкянския бабуин , явно са успели ! Съдейки по коментарите ...
183
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всъщност Радев какво работи?
182
10
 
9
 
! Отговори
Българин преди 9 месеца
Единственият ,който е построил нещо за последните 30 години, и всички се нахвърлиха да му търсят сметка! Помним, как на тъй наречените протести, младите били иэкочили, и били искали България да е като в Европа? И какво получиха? Появи се руската метреса Радев, която реши че може да лъже до безкрай, за да си пробута Кремълският сценарий! Всеки с глава на раменете си може са прецени , в кой нормален свят иска да живее!
181
7
 
10
 
! Отговори
най-добрият преди 9 месеца
президент на България-Румен Радев.................за разлика от мекотелото Росен Плевнелиев- приятеля на олигарсите и мафиотите!!!!
180
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Радев, да не си влюбен в Боко, лягаш-ставаш все с неговото име на уста. Радевица ще залинее в спалнята, дръж се бе! Не е честно, тя ти събираше инициативния комитет ... Ти - Боко, та Боко. То не бяха голи снимки от спалнята му, то не беше следене с дрон в двора му. Ни ако се обичате, вземете се, че да кандисаш. Ти други теми нямаш ли?
179
7
 
9
 
! Отговори
КНСБ преди 9 месеца
Това не е президент, а абсолютен разединител на народа ни ! Много други политици не са си на местото ,но тоя господин знае само да ... бълва измислици ?! Интересно дали сам си вярва на това, което приказва , защото ние ,хората от народа , не му вярваме ?!
178
13
 
7
 
! Отговори
100 % е прав преди 9 месеца
Румен Радев......................да се махат тия предатели от новата тройна коалиция..........ГЕРБ-ПП-ДПС!!!Тия са много вредни за България.................подкрепа за президента!!!
177
6
 
11
 
! Отговори
НОВА ПАРТЕНКА.. преди 9 месеца
ПРЕДИ БЯХА ФАЛШИВИ КЮЛЧЕТА И ПАЧКИ... СЕГА ПЪК ФАЛШИВИ ЧУВАЛИ С ПАРИ..... ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ СА ЦЕЛИ ВЛАКОВИ КОМПОЗИЦИИ С ПАРИ...... САМО ПАРИ СЪНУВА
176
1
 
7
 
! Отговори
Електра преди 9 месеца
Нова мракобесен "октопод" изсмуква жизнените сили на българския бизнес с помощта на висши държавни служители, научи БЛИЦ.Чрез криминална постановка по стар ченгеджийски стил няколко фирми в задруга с висш представител на президентската администрация, висш магистрат и администрация на държавно предприятие се опитват да ликвидират водеща компания в общественото хранене.
175
0
 
8
 
! Отговори
СПРИ ВОЙНАТА..!! преди 9 месеца
НАПУСНИ ЧУЖДАТА ТЕРИТОРИЯ...!!
174
4
 
14
 
! Отговори
Куку преди 9 месеца
Радеф не ПП-та дават индулгенция а изборите!Станаха 6 години без никакъв принос към тази държава,само заплата взимаш.
173
7
 
2
 
! Отговори
Икономист преди 9 месеца
Няма ли да кой да се намери за да им обясни на бюджетниците като този и Борисов, че пари няма. Трябва да си дават и дупетата. Българите ги очакват с нетърпение да им ги видят голи и надупени. Честита 2023 г. Така е според депутатите и техните бюджети. За мен е края на юли и началото на горещия август.
172
2
 
5
 
! Отговори
Финансист преди 9 месеца
Не само този е изперкал. В подобни състояния на лудост са и останалите български генерали, военни и полицаи. Страната ни е във война, а те подлежат на мобилизиация. Не им стиска да го кажат, но обиксновинети българи във влаковете го знаят. Честит бюджет на депутатите през лятото на 2023 г. Итаче написано, Ч Н 2023 г. Но пък си е лято.
171
2
 
16
 
! Отговори
Ддд преди 9 месеца
Аз магистрала на Бойко не съм видял да се руши, но Рундьо спокойно може да каже, неговите служебни правителства, колко метра асфалт положиха, след като спряха всички фирми и правителството му открадна готови пари за пътища от АПИ?Накрая неговия Шишо Бакшишо, направи търгове за 4 МИЛИАРДА, преди да си тръгне!
170
6
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
Удри тази Крадливо-Шарлатанска сбирщина.
169
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Все по-добре от теб на когото Русия подари индулгенция и легитимация