Гешев: Очевидно е, че скоро ще бъдат "изпрани" всички

Вече е кристално ясно, че политическият боклук ме отстрани, пише още той
Обновена: 25 авг 2023 15:34 | 25 авг 2023 15:33, Нели Христова
44
Гешев: Очевидно е, че скоро ще бъдат "изпрани" всички
Снимка: БГНЕС

Очевидно е, че скоро ще бъдат „изпрани“ всички. Това пише в пост във фейсбука си бившият главен прокурор Иван Гешев, след като бизнесменът Васил Божков го спомена в публикацията си, с която обяви, че се връща в България днес.

"След всички пречки, които Гешевата прокуратура и другите инструменти ми създадоха. Ще кацна в София около 15:30", написа Божков по-рано.

Ето как отговори на това Гешев в своя фейсбук:

"Поръчкови убийства, атентат срещу главен прокурор на страна членка от ЕС, имигранти и наркотици по улиците, масова битова престъпност. А сега вече "доброто" управление на наведената коалиция и промяната най-после връщат българите обратно в страната. Въпреки "саботажа" с години от страна на Гешевата прокуратура.

Очевидно е, че скоро ще бъдат "изпрани" всички. Изключителни показатели за Шенген и демокрацията. И не само.

Вече е кристално ясно, че политическият боклук ме отстрани, за да върне усмивките по лицата на Борисов и олигарсите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
Премахването на коментари в ГЕРБАДЖИЙСКИЯ "НОВИНАРСКИ САЙТ" Е "НОРМАЛНО" .ВЪПРЕКИ ТОВА НИКОЙ НА МОЖЕ ДА "ИЗПЕРЕ" БОЙКО БОРИСОВ ,ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И КОМПАНИЯ И ИНДУЛГЕНЦИИТЕ ИМ СА ВРЕМЕННИ .В ЗАБЛУДА Е ГЕШЕВ ,ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ТЕ ДО ВЧЕРА МУ БЯХА "АВЕРИ" .БОЖКОВ НЯМА ,КАКВО ДА ГУБИ...ДОСТАТЪЧНО УМЕН Е ,ЗА ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА БЪДЕ "ПРЕМЕТНАТ" ОТНОВО ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ МИЖИТУРКИ НА ЗАДКУЛИСИЕТО .
37
0
 
0
 
! Отговори
Диана преди 8 месеца
Според мен, Гешев не трябва да говори толкова, колкото да действа...Ясно е че го махнаха по политически причини и това само трябва да му покаже колко важен човек за държавата е!Трябва много да се пази,защото е много ценен!Никакви изцепки, общи приказки, насилия, простотии-трябва да е безпощаден меч,стоварил се на главите на виновните защото ако само ги гризка оттук-оттам,ще го схрускат за закуска..Те са много!..Факти, аргументи-точно с дати,места,ситуации - както са го учили..СЪД за виновните
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За какво бездействие ми говориш по отношение на Гешев, след като той едиснтвено задържа и обвини олигарсите, които от твоята партия ПП и ДБ оправдаха и върнаха в страната?
35
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
В заблуда си Гешев,въпреки че до вчера ти бяха"авери"....ББ е "главния инструмент" - Божков втори път "не се лъже и не прощавя"!
34
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гешев беше единственият честен човек в тази мафиотска държава.
33
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Единствено Гешев няма да бъде изпран. За бездействие, задържане на дела, на трупчета с неоснователни обвинения и кой знае още какво ще излезе, след разследването срещу него.
32
0
 
10
 
! Отговори
каскет преди 8 месеца
Тези които ги споменаваш Гешев,те те избраха за прокурор,те и те свлиха.
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ех този български език! Може да бъдат изпрани, възможно е да не бъдат изпрани или не всички, откъде стана ОЧЕВИДНО!
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всички ви ще изперат!! Изчаквайте реда си!! Натам варвят нещата!!
29
2
 
5
 
! Отговори
Луничка преди 8 месеца
Да се избиват!Писна ми да живея под стай!
28
0
 
2
 
! Отговори
До 26 преди 8 месеца
Лицемерие му викали
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Некой наясно ли е какво всъщност става?" - цирк за балъци това става.
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ПРАВ Е!
25
0
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 8 месеца
твърде интересн случай е този "Каскет" !..След като СЛУГУВА на въпросниябок лук,който " СИ ГО ИЗБРА",сега фанал да плюе срещу него ?!...Какви метамарфози,какви чудесии !...Некой наясно ли е какво всъщност става?
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе,Гешев,в милиционерското училище нямахте ли предмет логика?! Ако отговорът е "ДА" би следвало да знаеш,че политическия *** те отстрани напълно ЛОГИЧНО и закономерно! При положение,че ти три години ги закриля и дондурка и не ги прати,където им е мястото,въпреки целия властови ресурс,който имаше, беше съвсем нормално те да те издумкат както се и случи!
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Затвор за теб, стига плака, гнусен си.
22
0
 
10
 
! Отговори
леля Пена преди 8 месеца
МОЖЕ БИ И ТИ????
21
1
 
18
 
! Отговори
:) преди 8 месеца
А на нас ни беше кристално ясно още преди 5 години защо точно теб те назначи същият този политически б.о.к...к, милиционерю с каскет :)
20
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 8 месеца
До Абе Че кой мислите измисли комунизма и го натресе първо на руснаците, а после - на нас :) ЕС е ЕСССР, ама без ГУЛАГ. Засега. Целият свят ще бъде подложен на комунизъм. Няма смисъл да свикваме на хубаво.
19
2
 
13
 
! Отговори
Абе преди 8 месеца
Убийствата на Мафиоти и показните Им погребения НЕ спряха 33 години. Какъв ЕС? Главният Мафиот Баце Управлява със съгласието и подкрепата на Брюксел и Мути Меркел. Не мога да разбера защо Украйна се тика да членува в ЕС. Олигархията няма да изчезне, престъпността няма да намалее, а Корупцията ще си остане същата. Ние тук си се избиваме съвсем спокойно по пътищата и на никого не Му пука. А законът е ЗА Кон, не за Лъв.