Петков: Можем да успеем за Шенген, ако си свършим работата през септември

Имаме подкрепа в Европа, но ние трябва да си свършим работата, смята той
Обновена: 28 авг 2023 22:32 | 28 авг 2023 21:45, Йоана Цонева
114
Петков: Можем да успеем за Шенген, ако си свършим работата през септември
Снимка: БГНЕС

"Днес от срещите ми на Стратегическия форум в Блед стана ясно, че можем да постигнем успех по Шенген, ако си свършим работата през септември в парламента". Това написа Кирил Петков в своя фейсбук профил.

"Закони като този за антикорупционната комисия трябва да са направени така, че наистина да покажем, че искаме да скъсаме с корупцията в България. Имаме подкрепа в Европа, но ние трябва да си свършим работата. По време дискусията обсъдихме, че в Европейския съюз трябва да работим още за премахване на пречките и бариерите между страните членки - например включването на България и Румъния в Шенген ще улесни търговията и ще скъси времето за доставки за промишлеността. Това казах днес на дискусия за лидерството на ЕС в индустрията и иновациите. В рамките на форума разговарях също със словенския министър-председател Роберт Голоб, с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел, с лидери от региона на Югоизточна Европа", пише Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Без ГЕРБ нищо не можете да успеете. Кирил Петков трябва да бъде повикан в следствието, като другият ключов свидетел, освен черепа, срещу Борисов. Защото арестува лидера на опозицията, с което стъпила демократичния свят и се самопредложи, и стана, свидетел срещу Борисов. Доказателствата които приложи бяха изрезки от вестници, които трудно можеха да се нарекат доказателства. След чутото в записите, България се срамува от ПП,ДБ.
89
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Колко пъти повтаряха, че сме готови и сме си свършили работата? Ама още не сме в Шенген! Значи работата не е в свършената работа, а в нечий чужд интерес!
88
1
 
5
 
! Отговори
Ужас преди 8 месеца
Слугата на бацони -колко е жальк
87
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Май няма да успеем....и проблемът с корупцията не може да се реши за 1 месец и през пръсти. Кирил Петков е отчаян оптимист и по това прилича на Дон Кихот, който се опитва да се бори с вятърни мелници.....за съжаление, в тази страна е трудно да се пребори с мафията.
86
1
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 8 месеца
Кирьо, а какво ще кажеш септември Боко да ви разтури седянката? Щото аз така виждам нещата.
85
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Колко открадна пр.остее и тия с него внуците на ДС от кредитите дето изтегли опушения за 2 г. 15 мил. лв. отидоха в канала. Къде са парите, с какво се подобриха нещата. Напинят се за Шенген и там правихме отстъпки на рсм само да ни приемат, ама НЕ НЯМА ДА СТАНЕ, Австрия скоро също го каза
84
1
 
6
 
! Отговори
Мангурската школа преди 8 месеца
В село прилеп утепа човек и ушевите саво минаха са констатират ме човека е утрепан това е свинска държава!
83
4
 
4
 
! Отговори
Малоуми няма Шенген преди 8 месеца
Сомалийско Заддунайски бантустан не заслужава Шенген с тези корумпирани полиция и пробити от Русняците служби и тези русофили никакъв Шенген никакъв европейски стандарт на живот само е б а н й е!Докъто не я закрият тази държава тумор за света!
82
2
 
7
 
! Отговори
Шенген за малоумни преди 8 месеца
За какво ни е Шенген, когато вече навсякъде ходим безвизово? На границата всички чакат! Шенген е някаква фикс идея на мало умните от правителството за да ви ръчкат да се нервите! Пълни глупости както и напъването за еврото!
81
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Киро, ти подмина баба си по лъжите. Гените на ромитe са много силни. Дано не си ги предал и на децата си.
80
3
 
8
 
! Отговори
Радикално решение преди 8 месеца
Единственото решение за България е радикалното, дори малко крув да падне и то е Възраждане! Не, че ще си пия бирата с Костадинов, но това поне на външен вид е доста радикално и донякъде вярвам, че Костадинов ще го опита след подмяната на съдебната система! Иначе няма да стане! Преди му викаха чистка, та сега отново трябва чистка или искате всекидневни подигравки от парламента от такива като Борисов, Пеевски, Петков или дежурните евреи!
79
2
 
11
 
! Отговори
ЛенаУрвата преди 8 месеца
Стига лъга, всички меринджеи ще ти завидят за лъжите!.
78
3
 
8
 
! Отговори
Ранобуден преди 8 месеца
Организира се огромно ществие срещу правителството за началото на септември. Събудете се! Промени ли се нещо след протестите от 2020 г.? Мафиотите са изпрани все едно нищо не е било. По волята на посолството Бойко продължава да управлява, но този път си има за параван - еднодневките от ППДБЛГБТ. Подлъгаха населението с плашила отпреди век (уж комунисти, уж руски агенти, пък цялата власт в американските марионетки). Агънца, събудете се от летаргията.
77
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Киро Лъжеца лъже и маже като за световно, Австрия и Холандия казаха ясно,че няма да ни пуснат ,ама едно си Киро знае,едно си Киро бар...
76
1
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 8 месеца
С мост на границата разпадащ се от корупция ли? Дунав мост се разпадна 1 седмица след спешният кърпеж защото не е ремонтиран от десетилетия! С мигранти всеки ден заловени, а колко не са заловени само Господ знае? С доказано корумпирани Бойко и Пеевски в управлението на коалицията ли?
75
3
 
8
 
! Отговори
От посолството преди 8 месеца
Всички знаят, че това е невъзможно в близките години. Спри да лъжеш, марионетке. Освен за оръжие и заличаване на българската история с нищо друго не можеш да си полезен на господарите си
74
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Най-голямото недоразумение...
73
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За несвършена работа трябва да се връщат заплати. Кириле, ти върна ли заплатите от времето докато беше министър на Радев? КС отсъди, че никога не си бил министър поради невявна декларация. Както си нарушил Конституцията и си излъгал Република България, КС излезе със становище да върнеш заплатите. Върни всички заплати, Кириле! За 2 стотинки работа не си свършил.
72
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кире, моля ви, спрете да си "вършите" работата, защото съвсем ще ни затриете!
71
1
 
9
 
! Отговори
Haha преди 8 месеца
Казали са му, че влизаме в Шенген след като пуснат завода за електромобили! Грам не лъже човека!