Борисов за сглобката: Не сме събрали, защото се обичаме, а да вършим работа

5-6 теми обединили ГЕРБ и ПП-ДБ и засега се работело
Обновена: 1 сеп 2023 09:32 | 1 сеп 2023 09:22, Камелия Цветанова
189
Борисов за сглобката: Не сме събрали, защото се обичаме, а да вършим работа
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че смисъл да се направи правителството бил да се работи по няколко теми и засега имало резултат.

„Този нов сезон трябва да променим Конституцията, да пуснем Плана за възстановяване и устойчивост, да напреднем достатъчно по Шенген и Еврозоната и да приключим с тези теми. Смисълът да направим правителство беше само този и ако някой има толкова голям зор от кадрови решения, той го прави. Има критики, но и аз съм имал критики към правителството, което аз съм управлявал. Няма идеални неща и трябва да се работи и цените, и инфлацията да се овладеят и да се правят неща в полза на хората. Ние не сме се събрали, защото се харесваме и се обичаме, а за да свършим 5-6 неща и засега те вървят, докато вървят, това ще бъде нещо, което ще държи правителството заедно“, коментира Борисов в първия работен ден след лятната ваканция на парламента.

Още по темата
Лидерът на ГЕРБ посочи и че казусът с главния секретар на МВР е решен.

„Аз преди седмица казах, че президентството е сериозна институция и надали ще си сложат проблем на главата да държат главен секретар, който да се обвинява от правителството за битовата престъпност“, посочи той.

Борисов потвърди, че убитият бизнесмен Алексей Петров е бил близък с бащата на съпредседателя на ПП Кирил Петков.

„Срещи сме провеждали и с него, и с брат му. От мен не му е обещаван пост, по време на разговорите - не“, каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
3
 
! Отговори
Воденичарят преди 9 месеца
Тази за Василката ще я пее г-н Мирослав Тошев. Аз пък ще съм с тази за белите манастирите. Такива са ни вече косите и брадите. После пък, ще я запея тази за Имала майката. Само Глория я може по-добре от мен. Но пък, тя си е Глория от Русе. Въпреки, че не знае кой съм аз. Така е МАГЕРАНЕ.
144
1
 
3
 
! Отговори
ДПС преди 9 месеца
Една песен ще му изпеем. На погребението. При това, напълно безплатно. В хора им на третия батальон сме пели заедно с Цецо и Драговците. Тази неговата любивата. За батальона, който се строявал и не изобщо, ама изобщо не му отдавал чест. Ам чи, той не ни е никакъвна нас. нито сме му пожарникари, нито въоници, още повече пък от партията му. Тази неговата и лична. Една песен ние ще му я изпеем. ТАЗИ НАДГРОБНАТА. Само *** проклетника. 9 ми бъчви с вино.
143
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този лидер на партия отново е пиян или просто неадекватен. Товаси е неговпроблем и на партията му. Не разбирам защо трябва да занимавате хората в почивните дни с неговите проблеми. Ами, като има кръвно наляганена ставане, даси пие хапчетата за страх. Те, психиатрите му ги изписват безплатно при това. Той така е свикнал. Отвреметона социализъма му.
142
1
 
4
 
! Отговори
Веднъж преди 9 месеца
Пепо, само веднъж да му каже, че го търси Сретан. Няма нужда и да го удря. Той сам ще падне. А пък, паднал човек не се удря. Така са ни учили. Може и да съм селянин, но имам дисертация. Не като техните. На Борисов и Станишев. И двамата са паднали. Сами са си го направили. Ние с г-н Цветелин изобщо, ама изобщо не сме виновни. Нито пък Драгомански. Знаем си с тях номерата. А и няма как да е иначе. Само веднъж да го. Той знае къде. КОЧЕВ Е ЦВЕТЕЛИН
141
1
 
1
 
! Отговори
Българин преди 9 месеца
МАГЕРАНЕ, пусни му го Цецо КОЧЕВ. Веднъж да го посрещне отпред. Аз пък ще го чакам отзад. а пък Драгомански ще ни ръкопляска. Приятел съм си с тях. А и съм им ефрейтор. Те също няма да те предадат. Ще го почерпим Драгомир. От Цецо тортата, от мен яденето. Така сме научени. Само истината приятели. А пък, пепо си е от най-добрите. Въпреки годините. МАГАРАН Е.Тези от София и политическите лидери не го познават. А и не им трябва да го. Ще им ги ***.
140
2
 
5
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 9 месеца
Сглобката се събра за да ми изпере кирливите ***. Сега вече като съм изпран и изсушен, сглобката може да се разпада и краденето да започне наново. Вече свършиха за каквото си платих, повече не ми трябват.
139
1
 
3
 
! Отговори
Селянин преди 9 месеца
Ами, като не се обичате, защо сте се събрали бе пожарникарю нещастен? Тя работата не става с охраняване или с приказки. Виж как румънците се оправиха. Убиха си го Чаушеското им, а ти го пазеше нашенския правешки. Има неща на този свят, които просто не се забравят. А ти не можеш да си намериш нито книжката от БКП, нито пък шапката. Както и президента, наричан зеления чорап. На за по-голяма важност, масона. Генералите като вас да отиват във войната. За да ви гледаме сеира. Че ни беше малко до сега
138
2
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 9 месеца
Само за колегите шофьори от поделението им. Да си ги мобилизират електоратите за войната. Ние пък, ще си имаме празник. Официален ще е. Човек веднъж се пенсионира. И за разлика от генералите и еничарите, не се занимаване с политика. А и не ни трябват заплати и пенсии. Имаме си достатъчно активи. За разлика от тях, ако знаят какво са активи. Остават ми само около 43 хил. евра, за да стана милионер и в тази валута. Честито на получаващите заплати. Да почерпят, щом като са им големи. БОЖКОВ Е.
137
0
 
1
 
! Отговори
От специалните преди 9 месеца
От толкова много работа през тези доста години, не успях да попитам г-н ЦВЕТЕЛИН КОЧЕВ дали го е уцелил офицера, по когото е хвърлял ключове. Добре, че е бил гн. Драгомански. Той те е отървал. Цецо ще го води в Ловеч, а Драго в Троян. Другият Драго, Дучката ще е в Севлиево. Стефан ще го поведе в Плевен, а Радослав ТОДОРОВ в БАХОВИЦА. От 40 г. е шофьор. Аз ще съм до него. Само синовете му да ни ги пуснат. А те ще ни ги. Ще ги заиграем. Просто е. Защото ги можем. С тях сме закърмени.
136
0
 
5
 
! Отговори
А преди 9 месеца
вършите работа, защото сте наведени на американското посолство заради Магнитски!
135
1
 
5
 
! Отговори
Б.Борисов преди 9 месеца
Aз думнах Алексей Петров, защото можеше да стане шеф на ГДПОБ, а аз не обичам да имам конкуренти в държавата!
134
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всички знаем какво работите - КРАДЕТЕ!!!
133
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Обаче не се разбра каква работа вършите, Вие политиците. Очевадно е че вършите лична работа за сметка на честните данъкоплатци!!!!Лошо!
132
1
 
3
 
! Отговори
Ангелина преди 9 месеца
БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ ,ДА СПРАТ ДА ПОЛЗВАТ ОТДЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ ОТ КАЗАНИ ОТ МЕН В ТЕЛЕФОННИ РАЗГОВОРИ НЕЩА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ,ИЗВАДЕНИ ОТ КОНТЕКСТА ЗА ВСЯКАКВИ ТЕХНИ ЦЕЛИ И ПРОПАГАНДИ ,ПО УДОБЕН НА ГЕРБ И КОМПАНИЯ НАЧИН .ДАЖЕ ,НЕ МОГАТ САМИ ДА ИЗМИСЛЯТ "РЕЧИТЕ СИ".ЦИНИЗЪМ Е ДА ИЗПОЛЗВАШ ПОДСЛУШВАТЕЛНАТА СИ НЕЗАКОННА ДЕЙНОСТ СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ ПОРАДИ НЯКАКВА ПРИЧИНА ХОРА ,ДА ГИ УБИВАШ ВСЕКИДНЕВНО С АРМИЯТА ОТ СЪЗДАДЕНИ УБИЙЦИ ВЪВ ФЕОДАЛНИТЕ ИМ БАСТИОНИ И ДОРИ ДА ЦИТИРАШ,ТЕЗИ КОИТО УБИВАШ.
131
1
 
1
 
! Отговори
Българин от ЦРУ преди 9 месеца
Беше ми доста трудно да уча студенти на стоки. Особенопък, когтато тяхги нямаше. Стоките и студентите. Първите просто нямаше кои да ги произвеждат, а пък вторите не идваха да ги учат. Важното е, че сега ги има. Стоки, че дори и студенти. Въпреки че сумата огт професори и академици е по-голяма от тази на студентите. Честита 2023 г.
130
0
 
1
 
! Отговори
Търговците преди 9 месеца
Много от тези, с които се е събрал, са отдавна мъртви. Някои пък от по-скоро. Така е с мутрите и куките. Просто, такава е съдбата на предателите. The destiny and the fortune. And they are among the present Bulgarian Government= Have happy New 2023 Year sure= Although it is already September. Измамници бяха като студенти, но вече не са. Така са нещата в живота просто.
129
0
 
1
 
! Отговори
Ефрейтор от УБО преди 9 месеца
Тогава им ги разправях, че те са бъдещето на Българията ни. Сега пък, ще им напиша, че те са настоящето на страната ни. Тази нашата си и родна. С тези на Марков. Може и с на Тошев. Тази за ВАСИЛКАТА. 4 години съм работил в УНСС-то им. Be happy. The best wishes to all my friends. Sndq they are so many indeed.
128
2
 
1
 
! Отговори
BG преди 9 месеца
Вярваш ли си. Защото ние ти вярваме.
127
1
 
1
 
! Отговори
Българин преди 9 месеца
Стокознанието си е основна наука за търговците на Българията ни. Развържете си ги стоките , парите и кесиите. Ще празнувам с мас, догодина, до амина. А и все още има на какво да ви науча. Повече от 20 минаха оттогава. Правете добрини. Така съм ви учил, въпреки че не винаги това е възможно.
126
2
 
2
 
! Отговори
Милиардер преди 9 месеца
Дори и колкото кучето на нивата не я вършат. Време е студентите, които са учили Стокознание през много трудните 1998 - 2002 г. н УНС, да започнат да черпят. Тези години не бяха трудни само за тях, но и за техните преподаватели и родители. Развържете ги тези пари. А пък, ако ме видите някога да съм седнал и да си повичам, е възможно и мен да ме почерпите.