Борисов за сглобката: Не сме събрали, защото се обичаме, а да вършим работа

5-6 теми обединили ГЕРБ и ПП-ДБ и засега се работело
Обновена: 1 сеп 2023 09:32 | 1 сеп 2023 09:22, Камелия Цветанова
189
Борисов за сглобката: Не сме събрали, защото се обичаме, а да вършим работа
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че смисъл да се направи правителството бил да се работи по няколко теми и засега имало резултат.

„Този нов сезон трябва да променим Конституцията, да пуснем Плана за възстановяване и устойчивост, да напреднем достатъчно по Шенген и Еврозоната и да приключим с тези теми. Смисълът да направим правителство беше само този и ако някой има толкова голям зор от кадрови решения, той го прави. Има критики, но и аз съм имал критики към правителството, което аз съм управлявал. Няма идеални неща и трябва да се работи и цените, и инфлацията да се овладеят и да се правят неща в полза на хората. Ние не сме се събрали, защото се харесваме и се обичаме, а за да свършим 5-6 неща и засега те вървят, докато вървят, това ще бъде нещо, което ще държи правителството заедно“, коментира Борисов в първия работен ден след лятната ваканция на парламента.

Още по темата
Лидерът на ГЕРБ посочи и че казусът с главния секретар на МВР е решен.

„Аз преди седмица казах, че президентството е сериозна институция и надали ще си сложат проблем на главата да държат главен секретар, който да се обвинява от правителството за битовата престъпност“, посочи той.

Борисов потвърди, че убитият бизнесмен Алексей Петров е бил близък с бащата на съпредседателя на ПП Кирил Петков.

„Срещи сме провеждали и с него, и с брат му. От мен не му е обещаван пост, по време на разговорите - не“, каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
2
 
8
 
! Отговори
Идеалист преди 9 месеца
Баце, обикновените гербрери те попържат на предател и страхливец. Не върщите никаква работа, а предавате България! Събрали сте се простаци, крадци, използвачи. Оглежда ли сте се скоро в огладало, слушали ли сте си приказките по радиото. Няамате никаква политическа култура. Назрява изборите, които идват ще бъдат страшен провал, трудно ще се намерят даже хора за комисиите. Изборите ще бъдат по-непредставителни и от последние. Полицията не може с бой да изкара хората да гласуват.
124
4
 
5
 
! Отговори
Главанак преди 9 месеца
Колко е загрижен сиромахът! Имало още задачи да рещат- разбирай има още да се краде, сега наближават местните избори, а там се краде най- много! Всъщност, освен каллинките му и тези, за които поддръжката на Баце означава несметни богатства, едва ли друг някой му вярва! И говори, все едно, че той не участва в това правителство. Ами да беше съставил той, като е много кадърен!Само че сега трябва да мисли и за ролята му в турски поток, а оттам се откардана много пари!
123
6
 
8
 
! Отговори
gogo преди 9 месеца
КРАДИ, КРАДИ, пари не му мисли, дедо Господ се обърнал настрани.
122
4
 
7
 
! Отговори
Ххх преди 9 месеца
Събраха се,за да изпълнят заповедите на посолството,ясно е
121
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не лъже, събрали са се да вършат работа. Само не такава в полза на българския народ.
120
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И какво стана, СИВИЯТ КАРДИНАЛ Е БАЩАТА НА П Р О С ТОТО КИРЕ. нЯМА ГО ЛЮБЕН ГОЦЕВ И ДОЙДЕ ПЕТКО. КОЙ Е ТОЗИ ЧОВЕК, ОТКЪДЕ ИЗПЛУВА? МАЙ ОТ ДС СЕ ИЗПОКРИХА В ЧУЖБИНА, ДОКАТО МИНЕ БУРЯТА КАКТО КАЗВАШЕ ТАТО И СЕ ВЪРНАХА НА БЯЛ КОН. ЕДИНИЯТ РЕДИ ПРАВИТЕЛСТВОТО, А ДРУГИЯТ ЩЕ СТАВА КМЕТ НА 1/3 ОТ БЪЛГАРИЯ/СОФИЯ/. ЛУСТРАЦИЯ,ЛУСТРАЦИЯ И КАТО НЕ Я НАПРАВИХМЕ ПАК СМЕ ТАМ ОТКЪДЕТО ТРЪГНАХМЕ.
119
3
 
4
 
! Отговори
Мдаааа.... преди 9 месеца
А такааа, да си дойдем на думата. Бате ви разБойко е решил да втвърди електората преди есен. Като нанесе смъртоносен удар (с черния колан по карате) на ПП. Както видяхме Кирчо се покри чак в Милано (сигурно да пазарува гащички за Лена), Лена пък забрави за една нощ за Радев, а Алхимикът не знае какво хапче (химия) е пил тази сутрин, като се е събудил....сглобката се тресе така както турска сграда при заметресение от 8 по Рохтер!
118
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И каква ви е работата? Да протестирате срещу пилони, срещу българското знаме, срещу името "Александър Невски", срещу името "Пирогов" (срещу руската водка пиейки я с отвращение), срещу Трети март, срещу ***, срещу Шипка. Ридаенето във вестниците. Отнемането на пенсиите на инвалидите. Вдигането на инфлацията.
117
6
 
13
 
! Отговори
Joko преди 9 месеца
Вършите работа колкото кучето на нивата !
116
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Коалицията ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ не са се събрали, защото се обичат, а да крадат заедно.
115
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
борисоф, за путински/турски паток нещо ще кажеш ли?...
114
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ти специално много работиш боко, най-вече прикриваш далаверите си
113
1
 
1
 
! Отговори
До Тома Невярващите преди 9 месеца
Има многобройни статии във БЪЛГАРСКИ вестници на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК споменаващи за СТРОЕЖА и ОТКРИВАНЕТО на Желязната СЪРКВА Свети Стефан в Истанбул като абсолютно навсякъде с книжовният тогавашен български език е написано СЪРКВАТА СВЕТИ СТЕФАН като се знае че истинската автентична българска дума преди това е ЧЕРКВА.............Фолклора ни говори за кървав геноцид в Европа извършен от азиатските тюрки ЧЕРКЕЗИТЕ задминали и османлията турчин...........Но защо са извършвали геноцид в Европа азиятците?
112
1
 
1
 
! Отговори
НЯМАЛО ПАРИ преди 9 месеца
НЕОФИТ БОЗВЕЛИ решава да построи БЪЛГАРСКА Сърква в Истанбул и наема ИТАЛИАНЦИ но му свършват парите и италианците избягват.............Това обаче привлича вниманието на Турските Тайни Служби защото ЧАО на италиански е Здравей а на български Довиждане същото като ПРАВО на руски език значещо Върви на ДЯСНО.....Сърквата ЕРОЗИРА и става развалина и като събрал отново пари Неофит Бозвели по принуда налял Желязо...Кръстил Желязната Църква заради каръка Свети Стефан покрай Стефан Душан да изгони КАРЪК
111
1
 
1
 
! Отговори
Киев преди 9 месеца
Всички политици в Бг първо си отворете фирма за шипки и продавайте и ще разберете колко успешен политик може да сте изборите държавата ги плаща, а шипките от Вас. Очаквам да Ви Вида годишния деклариран доход от бизнеса Ви с шипки. Който извади повече паспорти не печели нужена е рентабилна печалба.
110
5
 
2
 
! Отговори
За Свети Стефан преди 9 месеца
Зверски пребит по обвинения в ***-хомосексуализъм спрямо шефа на БКП Георги Димитров и умрял като македонският Стефан Душан от БКП на Георги Димитров ПЕТЪР ДЪНОВ е заподозрян за основател на ПАРТИЗАН Београд отбора на АРМИЯТА на Югославия,филмът на СССР:"Бялото слънце на пустинята",изцяло БЯЛОТО знаме на Талибаните в Афганистан и т.н.................Фолклора твърди ЧЕРКЕЗИТЕ изтребваха ХРИСТИЯНИТЕ по ефективно от турците и автентичното БЪЛГАРСКО Черква го променяме на Сърква сега ново Църква
109
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В момента реди листите за кметските избори. Там сглобка не му трябва. Ще бъдат мобилизорани всякакви "ресурси" ...
108
4
 
7
 
! Отговори
Check-me-джаноw преди 9 месеца
Работи ли се по доказетелствата за злоупотреби за около 700мл.лв по поръчки в АПИ ??
107
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 106Я пак! Нищо не ти се разбира.
106
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Чакал да им дойде на ГЕРБ реда по ротацията, да се облажат и те, щото догато другият край на сглобката управляват, за тях няма нищо. Само на заплата живее ли се! Само че кой ше дочака 9 месеца до ротаията?!?