Методиев: Радев тормози мен и съпругата ми

Постоянни проверки от НАП при служебното правителство
4 сеп 2023 15:54, Росен Стойчев
66
Методиев: Радев тормози мен и съпругата ми
Снимка: БГНЕС

"Повече от 9 месеца НАП прави ревизия на мен и съпругата ми. Тормоз, справки, постоянно даване на обяснения, вадене по цели дни на документи за години назад….  Проверката не установи никакво разминаване между доходите ни и начина ни на живот. Нито стотинка. Стотици страници проверки от смяна на маслото на колата до къмпинга, на който ходим". Това обяви политологът и бивш шеф на кабинета на президента Калоян Методиев във Фейсбук.

Ето какво още написа той:


Не обвинявам десетките служители, впрегнати да правят проверката.

Още по темата
Натискът, колкото върху семейството ми, е бил и върху тях. Ясно ми е, че беше политическа поръчка на служебния кабинет.

Затова една от първите смени на Радев беше на шефа на НАП – лице от пловдивския им кръг, въпреки че приходната агенция няма никакво отношение към провеждането на изборите. Трябваха му бухалки. Пиша това, защото не съм само аз. Стотици от политическите опоненти на президента бяха тормозени по време на служебната му власт.

По време на цялата проверка от главата ми не излизаше филмът на БТВ за един квартал в Бяла. Семейства с по няколко огромни къщи-палати, строят и нови, последни модели лимузини, пиянски оргии на хора накичени с килограми злато, които чистосърдечно си признаваха, че никога не са работили нищо, нямат доходи, милионите били от дъщеря  на Дунав мост и т.н. Ярък контраст. За бизнес кръга на кохортата на Радев, за криминалния контингент и за неработилите никога милионери проверки няма. Държавните служители бяха хвърляни на друго място.
Държавната бухалка се стовари върху мене заради политически критики и позиции. Ефектът обаче беше, че пишех два пъти повече статии и давах два пъти повече интервюта. Когато посягат на семейството ми не само ме мотивират повече, но и ме втвърдяват. Особено, когато е несправедливо.

Безобразията на служебната власт на Радев са повсевместни – от злоупотреби с институциите, през масови чистки на хора, тежка корупция та чак до подписване на антибългарски договори в безобразен разрез с националния интерес за десетки години напред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: обявиКалоян Методиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Qwerty преди 7 месеца
Ами... не ти ли беше ясно с какво се захваш бе, приятелю? Сърбай си сега попарата, като се гушкаш с обратни, като тоя т.нар "президент"
55
0
 
0
 
! Отговори
Знае се преди 7 месеца
Методиев, кажи колко човека махнаха заради жена ти от Сметната палата. Кажи каква чистка на професионалисти направи тая нагла жена в институцията.
54
0
 
1
 
! Отговори
Шмайзер преди 7 месеца
Методиев, вдигна си гащите и гълтай лопедиум.
53
2
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Този некадърник взе да омръзва.Още не може да се успокои,че Президентът му наби шута.Спрете да му предоставяте трибуна.
52
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
54 така. И сега по закон отиваш директно в затвора. По времето на Първанов глобиха един такъв като теб за обида на президента . А ти направо си заплашваш с убийство. В щатите каква присъда биха ти дали? И в кой затвор, Гуантанамо, уотърбординг искаш ли? Всички знаем че искаш защото си американизирано прасе. Или аааа не ме пипайте аз съм протестър хелзинския и сорос ще ме защитят?
51
10
 
9
 
! Отговори
Striker преди 7 месеца
Това тепърва ще излиза наяве. М у н ьо Крадев е най-вредният човек в България. П р о с т, т ъ п и национален предател. Как не се намери един безработен снайперист?! За Трактора може, за ***?
50
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 50... Е, не е като краварските агенти киро и кокорчо, или като окраинския агент тагаренко...
49
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е Радев си отива до месеци.ДПС внася импийчмънта след изборите.До нова година с малко късмет няма да му чуем даже новогодишната реч.
48
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Крадев постоянно има срещи и награждава еврейски организации и личности! Този човек не е чист!
47
7
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ преди 7 месеца
Руския агент чукундура радев като направи партия и какво от това ще бъде цяло чудо всички патки ще се разкрякат на село.То ако това не беше утопия БСП трябваше вече отдавна да е спечелила всички избори с убийствена преднина.Така като гледам от товориш радев ще стане чуден пръв чобан за да води патките на село.Такъв ще е успеха на неговата родна партия.
46
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 7 месеца
Още един "репресиран"от президента.
45
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Крадев е от БКП и прави активни мероприятия..
44
12
 
20
 
! Отговори
Внимавай много! преди 7 месеца
Може и да те бутне от 19 етаж. Пълни подражатели на идола си Путин. Виж с Алексей Петров какво се случи, защото осигури редовно правителство..
43
8
 
25
 
! Отговори
Хехе преди 7 месеца
Друго си е,когато бивш човек от "кухнята" на президентските канцеларии съобщава истински факти и новини,а не такива,каквито великите репортерки Канна Рачева и Миролюба Бенатова "съчиняват"...
42
4
 
20
 
! Отговори
Коментиращите преди 7 месеца
Познават Радев,по-добре от началника на Политическия му кабинет.Смях.
41
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бедния човек, зеления чораб радефф нали е премиер и назначи тия в НАП и му прави денонощни проверки на този почтен бизнесмен дето не знае на чие подчинение е НАП ама то по Планета не го казват
40
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И аз да съм ще му пратя данъчна проверка, че и проверка на данъчната проверка. Директор на институт РЕГО. Изготвяне на анализи по поръчка, вероятно като основа на експертните анализатори, дето ни късат нервите вече 3 години. Много интересен анализ например е "Производството и разпространението на биооцет в региона на Западните Балкани". А сега ЕСето да обясни какво разбира под "биооцет", както и 155мм снаряди за Украйна и още много други глупости, вписващи се на пръв поглед във всеобщата боза.
39
8
 
18
 
! Отговори
Нищо ново преди 7 месеца
Ами ДС инструктира чорапа да превземе БСП отвътре, и когато партийците на БСП в ръководството му започнаха да се съпротивляват, ДС реши да извади милиционерските методи от наръчника им, както са ги учили шефовете им от Русия. Сега, понеже БСП още не може да "падне" се налага Радев да се чуди как да си основе пария, за да се намеси в политическия живот на страната, че на шефовете му "много им трябва" властта, за да изпълняват поръченията на Кремъл.
38
14
 
23
 
! Отговори
Дончо преди 7 месеца
Колко пари взе, за да напишеш тая простотия.
37
17
 
25
 
! Отговори
Ха ха ха преди 7 месеца
Не е ли шеф на НАП човека на Асенча. Президента не назначава шефа ва НАП, а финансовия министър. Хайде стига с ная евтина пропаганда.