Методиев: Радев тормози мен и съпругата ми

Постоянни проверки от НАП при служебното правителство
4 сеп 2023 15:54, Росен Стойчев
66
Методиев: Радев тормози мен и съпругата ми
Снимка: БГНЕС

"Повече от 9 месеца НАП прави ревизия на мен и съпругата ми. Тормоз, справки, постоянно даване на обяснения, вадене по цели дни на документи за години назад….  Проверката не установи никакво разминаване между доходите ни и начина ни на живот. Нито стотинка. Стотици страници проверки от смяна на маслото на колата до къмпинга, на който ходим". Това обяви политологът и бивш шеф на кабинета на президента Калоян Методиев във Фейсбук.

Ето какво още написа той:


Не обвинявам десетките служители, впрегнати да правят проверката.

Още по темата
Натискът, колкото върху семейството ми, е бил и върху тях. Ясно ми е, че беше политическа поръчка на служебния кабинет.

Затова една от първите смени на Радев беше на шефа на НАП – лице от пловдивския им кръг, въпреки че приходната агенция няма никакво отношение към провеждането на изборите. Трябваха му бухалки. Пиша това, защото не съм само аз. Стотици от политическите опоненти на президента бяха тормозени по време на служебната му власт.

По време на цялата проверка от главата ми не излизаше филмът на БТВ за един квартал в Бяла. Семейства с по няколко огромни къщи-палати, строят и нови, последни модели лимузини, пиянски оргии на хора накичени с килограми злато, които чистосърдечно си признаваха, че никога не са работили нищо, нямат доходи, милионите били от дъщеря  на Дунав мост и т.н. Ярък контраст. За бизнес кръга на кохортата на Радев, за криминалния контингент и за неработилите никога милионери проверки няма. Държавните служители бяха хвърляни на друго място.
Държавната бухалка се стовари върху мене заради политически критики и позиции. Ефектът обаче беше, че пишех два пъти повече статии и давах два пъти повече интервюта. Когато посягат на семейството ми не само ме мотивират повече, но и ме втвърдяват. Особено, когато е несправедливо.

Безобразията на служебната власт на Радев са повсевместни – от злоупотреби с институциите, през масови чистки на хора, тежка корупция та чак до подписване на антибългарски договори в безобразен разрез с националния интерес за десетки години напред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: обявиКалоян Методиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз защо си мисля,че от доста време няма служебно правителство, а шефа на НАП е протеже на Кирчо и Кокорчи?
14
7
 
12
 
! Отговори
Историк преди 8 месеца
До Анонимен 15 Калоянчо е в позицията на ОФто през 44та: първо помагали на комунистите да вземат властта, но после разбрали какво правят комунистите със свидетелите на престъпленията им като се докопат до властта. За справка, всички ОФ партии са разгромени след 44та, повечето от лидерите им са избити или вкарани по затворите от довчерашните им "съюзници" от БКП.
13
22
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Зелениат чорап е отровно зелен, но ще отрови само себе си. Идва му възмездие Свише.
12
31
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Радев е позор! Импийчмънт и затвор!
11
20
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво на Калоян Методиев! Не го очаквах ,хем от БСП,хем началник канцелария на Резидента, а прогледна и взе позиция на свестен човек....
10
19
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 8 месеца
Калоянчо никой не го закача, просто се дави в храчките си по другите...
9
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А сега де, шах с пешката
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ти да видиш...
7
20
 
40
 
! Отговори
Мхмм преди 8 месеца
Военния е крайно отмъстителен и със селски манталитет. Това е видно и с просто око.
6
23
 
33
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 8 месеца
Радев е ПРЕДАТЕЛ УУУУУУУУУУУУУУУ.
5
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А защо Калоянчо не го видя това когато се насочи за назначаване!?Всеки нормален човек в тая страна е наясно със Зеления Чорап и нивото на обкръжението му...
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 1 Защото не оказваш никакво влияние върху политическите планове на Радев и Държавна сигурност, която стои зад него.
3
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ДС действа така. Методиев няма защо да се чуди.
2
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ох горкия ? Гледай да не ти направи и някой неуспешен опит за атентат Радев. той по цял ден си няма друга работа само за теб мисли как да те тормози че си много убав.
1
21
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо нас не ни тормози бре