Биков: Против сме общините да се превръщат в стартъпи

Факторът за нормализация се нарича ГЕРБ, заяви той
13 сеп 2023 12:15, Росен Стойчев
26
Биков: Против сме общините да се превръщат в стартъпи
Снимка: БГНЕС

Факторът за нормализация се нарича ГЕРБ.

Още по темата
Това заяви Тома Биков, след като ГЕРБ се регистрира в ЦИК за участие в местния вот, предаде репортер на БГНЕС.

„Ние тръгваме към победа на местните избори, с вярата, че това е единственото действие, което може да предотврати това, което се случи на национално ниво през последните 2 г., да се случи на местно ниво през следващите 4 г. Ние сме против това българските общини да бъдат превърнати в стартъп и в обект на експерименти. Вярваме, че българските общини успяха да удържат положението в тази дълга политическа криза, която съществуваше в България през последните 2 г. и смятаме, че оттук нататък общините и държавата заедно трябва да създадат онова, което ние наричахме стабилност вече няколко предизборни кампании“, категоричен е Биков.

Той отбеляза, че и в тази кампания от ГЕРБ ще се борят за стабилна България, както и за това „българските граждани да могат най-после да обърнат внимание и на себе си, а не да се занимават през цялото време с експериментите на случайно попаднали хора в политиката“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: вотТома Биков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
1
 
! Отговори
Четейки коментарите. преди 7 месеца
Четейки коментарите и липсата на посочен в тях какъвто и да е факт срещу управлението на ГЕРБ човек може да стигне само до един извод: Хора, гласувайте за работещите, а не за плямпачите, ако искате да живеете добре!
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво на Бичето, никакви стартъпи, общините са и трябва да бъдат само хранилки на гербавите. Браво, машалах
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
биковчето дето по време на рледизборна кампания обясняваше че божъко не става и за силски кмет - сега го рл-иж-е комунистиче5ския за-дник на банкянското - типичен пример на продажниците в управлението
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кандидатът на ГЕРБ ще е Асен Балтов, като "компенсация" че му изстина местенцето в Пирогов
17
1
 
4
 
! Отговори
Ива преди 7 месеца
Уж искате 24 май да е национален празник,а все повече и повече чуждици използате!Май вече с речник ще ви слушаме и четем или това е целта- да не разбират за какво говорите!
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като се има пред вид досегашния опит!
15
2
 
3
 
! Отговори
Гъдьо преди 7 месеца
Абе хора,вие разбирате ли кой ще е кандидат-кмета на София издигнат от ГЕРБ....?!? Щото аз не разбрах...Чл съм само ...Винету? Като наш Боко...Но така и не разбрах основната идея...каква е поуката от тоз роман?? Учителката ми по литература само ми брулеше уличките с показалката и викаше:" бе *** кога най-сетне ще се научиш да четеш между редовете бре?!"::))Така и не я разбрах тая Винету...тюх да му се не види....Ще ходя на кметски избори..пък не знам за кого да гласувам ....
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Докато не ги караме да духат супата тия некадърници натресени от Посолството, няма да видим мир- Русияп ела и пак ни спаси, но няма
13
1
 
5
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 7 месеца
Биков ама ти си вече стар-***!
12
2
 
6
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 7 месеца
Ако имам чекмедже няма да имам банка.Бойко Методиев Борисов
11
2
 
1
 
! Отговори
ъ преди 7 месеца
Факторът за нормализация се нарича "нови предсрочни избори". Българите най-седне трябва да започнат да мислят с главите си и в НС да има повече нормални хора и по-малко евроатлантически сглобкаджии. Иначе бедна ни е фантазията какви още "реформи", "конституционни промени", "цивилизационни избори" и "международни солидарности" ни чакат по заръка от Посолството. За 4 години може и да ни приключат като държава.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
,,Чекмеджето" е непокътнато ,,Чекмеджан" с нови амбиции да ни ,,управя".Неговата държанка от Барселона къдее.Няков ,,мисирка " няма ли да се позаинтересувай най после .Къде потъна с Ферарито си за 1 000.000 евро.Парите от продадената къща в Барселона нейни ли са .Че си ги прибра. Все въпроси, въпроси...А иначе , продължаваме напред в промяната..
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ние сме просто Срещу ГЕРБ!!
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тома биков го гледах по новините ,като беше от партията на Миглена Кунева казваше че никога няма да се коалират с ГЕРБ .А сега така го е засмукал на тиквата че чак лигите му текат
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Преходът " продължава...Крадците продължат да са на свобода.Докато тарторите са по върховете ..Кажете ми...кой от крадците на ,,Автомагистрали" влезе в затвора....никой.
6
1
 
4
 
! Отговори
Късно, цялата ни преди 7 месеца
държава се превърна в един голям стартъп. Виж правителството и всичко ти се изяснява.
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Според Биков чекмеджето трябва да е централизирано, намиращо се в спалня, край някоя вила.... само от там да се мятат пачки към общините :)))))))))))
4
0
 
8
 
! Отговори
Предателъ преди 7 месеца
На професионалния продажник, който плю по ГЕРБ докато не му платиха да стане част от тях, някого интересува ли го мнението му? Проверете клипове с томата неверни биков преди да стане част от гербавото племе, какви ги говори и след това... ето това е достоен , морален и честен патриот! Който му плати с него е! Аз ако имах роднинска връзка с такъв щях да се отрека с държавен вестник! Господ да накаже родителите му, че са го създали!
3
1
 
5
 
! Отговори
да се борят преди 7 месеца
За интересите на стабилна родна Украйна
2
0
 
5
 
! Отговори
тъжно преди 7 месеца
Децата на общинарите можеха семеен бизнес с източване на фондовете да участват със своите родители и други възрастни роднини.