Борисов ще свали Сглобката, но не още

Това обяви Андрей Райчев
19 сеп 2023 20:57, Росен Стойчев
38
Борисов ще свали Сглобката, но не още
Снимка: БГНЕС

Предизвикаха сами реакциите. Това е продължение от серията на аматьорството и липсата на усет за настроенията в обществото. На 15 септември изтичаше забраната на ЕК. Защо трябваше два дни по-рано да се внася в българския парламент? Продължаваща тенденция на неможене и на , коментира в БТВ политическият анализатор Георги Харизанов.

Още по темата

„Полша е случай, където има избори. Основните избиратели на „Право и справедливост“ са в селата. Съвсем друг е случаят в България. Производителите смятат, че трябва да им се плати над пазарната цена“, посочи икономистът Евгений Кънев.

„Най-добрият начин за политическо дълголетие и 12 години във властта е, каквото кажат фермерите да им се удовлетвори. Ако искам да съм държавник, не мога да позволя такова разстройство на пазара, при което преработвателите да страдат, заетостта да страда, БВП да страда, да има по-висока инфлация, по-малко бюджетни пари. Държавническите мерки са непопулярни“, коментира икономистът.

„Борисов ще ги свали, но не ги сваля още. По учебник правителството действа така, както не трябва да се действа", обяви Андрей Райчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: анализправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
7
 
! Отговори
Предатели с Пералня преди 7 месеца
Страхлив Плъх! Ще свали ама друг път! Стиска властта до последно, даже и ред чака скоро!
34
3
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
Боко, ретроградният Меркурий свърши ли или още ти е около Уран? Ще сваля сглобката когато сестра му от катуна му гледа на ръка и му каже, че трябва да срине това което създаде за да се издигне до стари позиции! Нещо кристалното кълбо какво казва, до кога ще крепи сглобката? Или да чакаме Венера да е ретроградна на тиквата?
33
4
 
11
 
! Отговори
Ралица преди 7 месеца
Похотливият ром от Банкя няма да свали сглобката докато не си нагласи конституцията заедно с Шиши както им изнася. Дотогава ще се мляскат с Кирчо в ефир и ще са първата хомосексуална двойка в България.
32
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аз нали ви казах, че Баце ще кара не с двеста, ами с хиляда и двеста либерастията на киро Пелтека? Е, предупредих ви, както Путин предупреди укрите. Ми... да сте слушали...
31
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Докато тлъстата, алчна буца лой от ромски произход, от село Банкя не напълни трапа, за България няма никакъв шанс!
30
2
 
2
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 месеца
5 Значи е семеен бизнес
29
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Този нека да си сваля каквото иска. Според мен, ще е по-добре, ако свали Корнелия нинова или някоя друга мацка от групага си, като Десито им Атанасовата. За да не говори глупости като тези: Добро утро, бойко борисов; Добър ден, Бойко борисов. Ами, че той си говори сам. А те са го избрали за председател на някаква си комисия по външна политика. Смешене е като останалите ни политици. Няма ли да каже дали войната в Украйна е външнва политика ?
28
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Борисов никой няма да свали Не е в стила на ББ да сваля правителства Това е работа на руските партии Предното правителство бе свалено от Чалгаря човек на радев. А самия борисов е свалян поне 2 пъти. Райчев дърт комунист бърка понятията Всички русофилски имат патологичен респект от ББ .Демонизират го или го изкарват супер играч А той е съвсем нормален политик Нищо особено балкански хитрец.Религиозен човек При това късметлия.
27
2
 
6
 
! Отговори
Евровизия преди 7 месеца
Поздравява Бойко с песента на Efendi- Mata Hari
26
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Райчев да обяви и кога ще победи световната пролетарска революция!
25
1
 
6
 
! Отговори
Мата Хари песента преди 7 месеца
10 И накрая кмета на Симитли го издебна
24
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Махайте този червей Денков. Не е добре с главата, слуша Зеленски, управляват го от Украйна. Бензинът 3 лева вече не е скъп, защото не е от руски петрол; пшеницата вече е скъпа, защото не е от Украйна. Тези фашисти са дошли само с една цел - да унищожат България с нарочни, престъпни действия, пратени от чужди сили. Те си признаха, че са двойни граждани и искат да управляват като двойни граждани. Те са за затвора за чужди агенти и внедрени провокатори.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този жестикулиращ псевдосоциолог отдавна дразни с поведението и държанието си дори и петокласниците.
22
6
 
2
 
! Отговори
Мухахаха преди 7 месеца
Румен Радев участва в игри на волята
21
2
 
4
 
! Отговори
Няма ядове преди 7 месеца
Той вече си свали имунитета
20
4
 
5
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 7 месеца
Да се разбират с ши$шо кой ще сваля сглобката. Зърнопроизводителите ги купи асен
19
5
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 месеца
Правителството може да го свали само посолството! Ако от там не му разрешат на вашият герой, само въздухари като вас могат да го преекспонират!
18
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да наречеш правителството сглобка е направо гнусно
17
3
 
6
 
! Отговори
РУСКАТА СГЛОБКА... преди 7 месеца
ТОЧИ ЛИГИ.... НА НАЙ....
16
8
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Че ББ ще свали сглобката,е ясно на всеки леко интелигентен.Само Про100то не го разбира.