Борисов готов да разреши кризата със зърнарите, ДПС било част от коалицията

Да преброим по сектори кой какви коли кара ли, пита лидерът на ГЕРБ
Обновена: 19 сеп 2023 09:58 | 19 сеп 2023 09:58, Петър Бойчев
218
Борисов готов да разреши кризата със зърнарите, ДПС било част от коалицията
Снимка: БГНЕС

Борисов се самопредложи да посредничи за решаването на кризата със зърнопроизводителите. Според лидера на ГЕРБ конфликтът между тях и правителството  трябва да се разреши с преговори. Пред журналисти в парламента Борисов изрази учудването си, че няма реакция от страна на ресорните членове на кабинета по кризата.

"Всичко се решава с диалог. Все още не съм чул икономическия министър, търговските аташета какво правят; това е огромен апарат, който стои и чака парламентът да вземе решение. Умолявам да станат активни, да се срещнат с хората и да решат проблемите. Ако има законодателна нужда от нещо ние сме насреща, ще го вкараме и утре ще го решим", каза недоволен бившият премиер.

Той изрази готовност да посредничи, ако някой го поиска от него.

"Аз знам, че всичко в тази страна, което е станало положително и добро, е станало с диалог. Със сиурност има и доза истина в това, което каза Денков. Въпросът е, че ние не гледаме на ИТ сектора или на който и да е друг сектор автомобилите, и това прави впечатление, това ги дразни", коментира Борисов луксозните автомобили на хора от бранша.

"Това се набива в последните дни – майбасите. И това ги дразни. Затова казвам – я, да преброим кои сектори какви коли имат тогава", препоръча лидерът на ГЕРБ. 

Той отново не каза кой ще е кандидатът за кмет на София и обясни, че за тях има по-важни неща за решаване в момента.

Некоалицията вече започва да става смешно за хората, защото не отговаря на истината, защото ние по-реална коалиция няма как да бъдем. Нямаме хора във властта, но се чувстваме отговорни защото сме гласували за това правителство”, посочи той. На въпрос дали ДПС е в коалицията той каза: “На практика да”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
3
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 7 месеца
това уникалночучело се самопредложи и ЗАКЛЕ,че бил щял да "свали и цените на бензина с един лев,ако го изберат"...Е,Мутрьо ОТНОВО "дърпа конците" ,но..о,чудо!...Цените НЕ паднаха бе !...Сега обаче,ако си затворят очите за чудовищните му кражби и далавери,бил щял да "разреши кризата със зърнарите" ?!?!...."Българи-МЕНТЕТА",първо въдворете това уникално психовлечуго!...Иначе НЯМА да се оправите,докато то диша !
163
2
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
Е как, накъде без Бай Тошко 2.0? Дъртия комунист Боко ще слезе при бай Иван тракториста, ще си поговорят за сандвичи с лютеница и свинска мас, ще обсъдят Коледата на Лиляна Павлова и баце ще обещае тази година полу-жътва, догодина цяла жътва. Ще си подари сакото на тракторист и сакото ще му лепне като Ленче на Кирче. Ще се качи горе, ще се обади по телефона: ако Баджо и всичко ще е тип-топ. Все пак протест се спира най лесно когато ти си платил за протеста.
162
2
 
2
 
! Отговори
зърнарите преди 7 месеца
ги насъскаха дпс, за да напомнят кой дърпа конците.Същия цирк е и със фирмите на пеевски стровящи "тънки" магистрали.Практически който държи икономиката той бута правителството, т.е дс/дпс и руските слуги .Борбата е за евро милиони, и кокала няма да го пуснат.
161
1
 
2
 
! Отговори
ох преди 7 месеца
Баце а ти кви коли караш.Аз помна как като ти се кара няква кола, разпореждаше на горските да я купят и да я дарят на НСО, па после ти си караше.
160
0
 
3
 
! Отговори
Случаен минувач преди 7 месеца
Това гадно и безпринципно правителство да си ходи. Като трябва - на нови избори ще отидем. В края на краищата демокрацията е скъпо удоволствие. Но искам управници, които да знаят да казват думата "не" когато трябва и да защитават интересите на обикновените хора. И да не се мъчат да ни превръщат в колония. Защото тези това правят.
159
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Лойко,както винаги е неадекватен
158
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
IT сектора не получава държавни субсидии и сравнението е неадекватно, както винаги.
157
13
 
6
 
! Отговори
Ралица преди 7 месеца
Борисов доказан държавник във времето успешен политик и затова всеки иска с Борисов да управлява факт
156
1
 
2
 
! Отговори
хаааааа преди 7 месеца
До инжектопляктора не е важно дали ще се запишеш в историята --това е ужас -- АА-с какво се записа този ????
155
5
 
2
 
! Отговори
ахаха преди 7 месеца
До ДОБРЕ ЧЕИМАМЕ БОЙКОнещо ти има ти май недочуваш че и недовиждаш ?? ААА
154
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да, ама ИТ компаниите не получават субсидии, и голяма част от тях, особено международните такива си плащат данъци, осигуровки за да може всичко да е изрядно. Така че кои майбаси според този *** трябва да се гледат - на земеделците (дет получават пари от наши данъци и евро фондове) или на ИТ-тата ?
153
2
 
18
 
! Отговори
Главанак преди 7 месеца
азбира се , че най- големия мафиот ще се прави на умиротворител, все едно не е част от това правителство! Веече ни жмръзнаха нвеговите номера! Просто иска да се върне изп ран на власт, целия в бяло, за да може още и още да краде- това го знаят всички, въпреки че сега се прави на умряла лисица. Жалко за ония ***- ПП ДБ, че му повярваха и излъгаха народа!
152
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този човек никога не е решавал проблеми, само е създавал проблеми.
151
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ГЕРБ пак искат да пълнят чекмеджетата с откраднати милиарди.
150
2
 
4
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 7 месеца
До Анонимен 167: Убивани са били развилнелите се комунисти/терористи - съветски ставленици, изпълняващи нарежданията им за метежи у нас и за стремеж за сваляне на властта. A, всъщност, къде ли по света комунистите не са били и не са диваци и варвари?
149
9
 
8
 
! Отговори
Гъдьо преди 7 месеца
Горещо подкрепям справедливите искания на ХИЛЯДИ БГ ЗЕМЕДЕЛЦИ,ЖИВОТНОВЪДИ,ЕНЕРГЕТИЦИ...Час по-скоро трябва да изметем продажното и некадърно правителство на Харвардските ***-,***, ***,водени от смотаното академиче Мрънколай!!! Успех братлета ! Народът е с Вас !!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!
148
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Когато крадоха от субсидиите и еврофондовете нямаше криза.
147
2
 
18
 
! Отговори
Ай преди 7 месеца
Намаляха кюлчетата и еврата и вече може да реши проблема...като ги напълни с парите отпуснати от европа.жаден за тия пари.
146
9
 
4
 
! Отговори
инжектопляктора преди 7 месеца
До Bai DunТуй,онуй,но три пъти беше редовно избран премиер,нали?Записа се в историята.А,някой друг да се похвали.
145
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Септември ще бъде май. Ново Септемврийско въстание се случи срещу фашистката власт, след точно 100 години. Денков е готов да бие и убива народа, както преди 100 години, но медиите, СЕМ, Петър Волгин и Възраждане му пречат да действа, спъват работата му. Затова искаше да ги забрани и вкара в затвора и да работи по фашистки, както преди 100 години.

Спонсорирани публикации