НС решава на първо четене за поправките в Конституцията на 6 октомври

Христо Иванов призна: Без ДПС трудно ще се справим
40
НС решава на първо четене за поправките в Конституцията на 6 октомври
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ДБ Христо Иванов съобщи, че очакванията са, че парламентът ще обсъди промените в Конституцията на първо четене на 6 октомври.

Още по темата
Според него второто и третото приемане на поправките може да стане в началото на декември. Той припомни, че именно промените в Конституцията са една от основните причини да се формира мнозинство в настоящия парламент.

Христо Иванов отрече управляващите да са в коалиция с ДПС, но в същото време призна, че движението има роля.

"Без тяхната стабилизираща роля в теми, свързани със сигурността, трудно щяхме да се справим", коментира той.

"ДПС сами дефинираха своята роля, казаха че подкрепят определени политики", обясни Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Васил преди 8 месеца
Христо Иванов е един от най-видните ветропоказатели в политиката ни, пълна въртиопашка.
32
0
 
3
 
! Отговори
Простите преди 8 месеца
Се питат какво подобряване в правосъдието ще постигне една конституционна реформа, която се занимава с датата на националния празник, конкретно кой ще е главен прокурор, на колко парчета да нацепи съдебния съвет и как да навърви проверяващ, проверяващ на проверяващ, проверяващ на проверяващ на проверяващ и т.н. Само умни и красиви могат да ги разберат тези работи.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това не е статията, защото няма съдържание. Липсва единственото важно нещо - какви конкретно са тези "поправки". Само баласт.
30
0
 
1
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 8 месеца
А кога ще се занимавате с истинските проблеми на държавата цените инфлацията доходите развитието на икономиката селското стопанство инфраструктура КОГА
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Човек с нито един ден стаж в съдебна зала ще пише конституционни закони ! Ути Бъчваров все едно да стане шеф на БФС .
28
0
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 8 месеца
А лицето от снимката как не се намери една мисирка да го пита: след като един *** закон за движение по пътищата докато го приеха и го върнаха за поправка, дали смята, че имат капацитета да напишат нещо толкова сложно като конституция? Те нямат 1 закон които да не е върнат за поправка, конституция ще пишат, хаха!
27
0
 
11
 
! Отговори
Съвет преди 8 месеца
Бегай да свириш на Пеевския , Пинокио ! Само това можеш !
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Къв е тоя мравояд на снимката
25
0
 
6
 
! Отговори
Скръб ! преди 8 месеца
Погледнахте ли снимките на Пинокио и Пеевски - двама дембели, невнятници, нямащи нищо общо с правото , те пипат Конституцията на България !!! И суверенът гледа тази мерзост и само си бърка в носа !!! Е , затова сме били под турско робство 500 г. Малко са били, не сме се научили какво е народ и какво народно достойнство !
24
0
 
6
 
! Отговори
Дебаркаторът преди 8 месеца
На снимката е еманацията на един отгледан в саксия от Copoc плевел, подхранван с чуждестранно финансиране. Целият му трудов стаж е по фондации и в парламента.
23
0
 
4
 
! Отговори
А по-конкретно преди 8 месеца
за тия промени нещо да кажете? Като например какви ще са? Да не стане постфактум да ви годим с лопатите, а вие да се оправдавате, че никой не е възразил. Как да възрази като не знае какво правите, всъщност и вие самите не знаете какво правите ми се струва.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ицо, Ицо двулика лопата такава. Развалихте държавата само и само да се наместите във властта, никога не сте искали да изкорените каквито и да било престъпни практики, а просто да станете част от тях. *** безполезен.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ДБ - платените ку.ви на ДПС!
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Скоро ще ни върнат и член 1, без майтап - предлаганият от ДПС текст е "България е член на НАТО и ЕС". После ще ни добавят, че най-праведните и единствени партии са ГерБ, ДПС, ПП и ДБ. А после вече ще ни наложат колко дигитални пари да харчим на месец, какъв пол ни определят те и дали да дишаме или не.. Честито на всички гласували за най-праведните партии.
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А ходи да събаряш резиденцията на Доган в Росенец
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ще врътнете едни дудуци на Пеевски, както вече сте свикнали да правите, и ще се справите. Деградация като тази на ДБ никъде не съм виждал...
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Доживяхме стари корумпета от ГЕРБ, ДСБ и ДПС да променят конституцията. Нещо като "Мафията е суверена и праламентът е нейния представителен орган".
16
0
 
10
 
! Отговори
Бай Дрън преди 8 месеца
Тоя едва се добра до парламента с помощта на ПП, тръгнал конституция да променя. Щото досега я спазваше. Тия ни един закон и конституция не еават, тръгнали ,акони да променят. И за кого ще важат тия нови закони и нова конституция? Естествено за отрудения българин, да му смъкнат още малко кожа от гърба, дето е останала.
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Крайно време е конституцията да заприлича на държавата ни. Редно е в нея да има текстове за половонеутрални, за това че няма понятие българи, а държавата е мулти-култи. За това, че няма религии или по-точно исляма да е втора официална. Езика също трябва да го преработим и тихомълком да я гласуваме. Ония там бачкаторите няма и да разберат
14
0
 
14
 
! Отговори
Радослав преди 8 месеца
Какви промени в конституцията бе патерица? С жалките ви 8% подкрепа тръгнали конституцията да сменят! То цялото НС е нелегитимно защото сумарно няма и 30% подкрепа от народа!