Денков: Уважаеми и неуважаеми депутати, срам ме е да има просташки изказвания

Опозицията му отговори със скандирания „Оставка“
273
Денков: Уважаеми и неуважаеми депутати, срам ме е да има просташки изказвания
Снимка: БГНЕС

Премиерът Николай Денков се обърна към депутатите с „уважаеми и неуважаеми народни представители“ по време на дебата за проекта на решение за одобряване на Споразумение между министър-председателя, представители на Министерски съвет, народни представители и представители на синдикалните организации в сектор енергетика, сключено на 3 октомври, внесено от съпредседателя на ПП Кирил Петков, Атанас Атанас от ДП и Деленя Пеевски от ДПС.

Думите на Денков бяха посрещнати със скандирания „Оставка!“ от страна на опозицията.

„Срам е в това Народно събрание да се води разговор по такава важна тема и в тази тема вие да вкарвате просташки изказвания и лъжи“, обърна се към депутатите премиерът.

Като една от лъжите той посочи, че твърдението, че споразумението не е подкрепено от синдикатите.

„Искането да има споразумение беше точно от протестиращите. Искането това споразумение да влезе в парламента беше на протестиращите и всеки, който оспорва искането на обсъждането на това споразумение, възразява на искането на протестиращите“, каза той.

Според Денков част от депутатите искат България да напусне ЕС и заради това твърдят, чене бива да спазваме европейските директиви.

„Все не знаят как да го направят, защото голяма част от българското общество е проевропейски настроено“, отсече той.

Според него има и такива, които не се интересуват от доброто за хората, а от частно-партийни си интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още по темата: Николай Денков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
0
 
4
 
! Отговори
Разликата преди 7 месеца
Разликата е, че когато го казва академик, не е простащина, а е академично слово ;-)
218
0
 
0
 
! Отговори
233 преди 7 месеца
Попрекалих малко с блок 3 на Козлодуй. Никога повече клавиатура Asus! Каня се да я сменя, но все още несъм. Съжалявам!
217
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е как може другите държави (Полша, Унгария, Словакия и т. нт. ) да си гледат на първо място собствения интерес, без да излизат от ЕС, а ние неможем! Май май с премиер фашист и нац. предател не става!!! Не на помоща за фашистка Украйна, не на техническото зърно с обеднен уран! Пускайте блокове 1,2,333 и 4 на Козлодуй, и нов договор с Газпром за "Балкански Поток"! Тогава ние (а не Ердоган) ще разпределяме ефтините енергоресурси в Европа, и инфлацията ще намали чуствително. Ама тия предатели неиска
216
0
 
3
 
! Отговори
Ама как си мязат преди 7 месеца
Плевньо и тоа ака-демик са близнаци
215
0
 
4
 
! Отговори
Ха преди 7 месеца
И мен ме е срам от премиер ***. Жалък натегач на посолството. Псевдо академик, самопровъзгласил се такъв.
214
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
на ББ му пари вече, ПП яко го цакат и се правят на 6 без 10 като му дадат властта на 6тия месец държавата няма да я има... Но въпреки това ББ ще е на власт и квото е останало ще го дооглозгад с Пеевски а Про100 киро и Асан и Хр. ще са на остров за който дори и не сте чували
213
0
 
1
 
! Отговори
преди 7 месеца
До Учуден Средната заплата в мините е около 2200. Имат социални придобивки също. А ти ако смяташ, че имайки 75000Е си хванал значи два лева нямаш в джоба
212
3
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 7 месеца
Аз бих му предложил на тоя плъшок , да посочи поименно "неуважаемите" депутати и после да му разбия носа за здраве.
211
0
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 7 месеца
Няма вариант да се излезе от ЕС.ТЕ няма да ни пуснат.Затова има мегдан за пазарлък и търговия.
210
3
 
2
 
! Отговори
дедовия преди 7 месеца
Това, което прави ЕС, не е в ущърб за България. В ущърб е силно противопоставящата се руска воля държавата ни да се развива, без в това да участват руснаци, които да определят нашата политика.В този смисъл защо България да гради енергетика, ако Русия няма да участва?
209
3
 
2
 
! Отговори
Избрахте преди 7 месеца
ли стълб за тая мумия?
208
4
 
2
 
! Отговори
Учуден преди 7 месеца
Евала на премиерът Денков,че им говори директно в очите на всички видове п,ростаци дето се тиркат в Парламента и извън него!!Те са всичките като Костя копейкин,искат всичко веднага и в зелено,а и да им се обещае,че ще живеят вечно вземайки огромните заплати в условията на уреденият ЕС?!Хем х,я в п,ката и хем душата в Рая!!Не искали миньорите 75000 евра,сега и веднага?!Дай ми на мен 75 000 евра и ще си уредя живот мечта!Ама те не сакат да им е добре,те сакат да им е още по добре?!Е нема как?!
207
0
 
5
 
! Отговори
Още въпроси? преди 7 месеца
Емисиите в Азиатско-Тихоокеанския регион растат с ужасяваща скорост. Изпреварили са ЕС и САЩ още през 80-те и днес представляват НАД 52% от глобалните емисии. За сравнение ЕС вече дава САМО около 7%. Ако вземем само развитието на емисиите през 21 век (2000-2022 или т.нар. "енергиен преход"), ще видим нещо интересно. САЩ и ЕС общо са намалили годишните си СО2-емисии с 1.7 млрд. т. В това време Азиатско-Тихоокеанският регион е увеличил емисиите си с 10.3 млрд. тона.
206
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А ние се срамуваме от правителството и такъв сламен премиер
205
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ДО "след като Европа ги прецаква на всяка крачка?" - как точно ги прецаква Европа - като им дава 4 милиарда, за да си ги инвестират в регионите? Като не позволява децата им да дишат въздух, който ги разболява и да пият отровна вода? Като ги кара да учат и им дава 36 заплати за това, за да не работят като роби в мини? Един каза, че им унищожавали бъдещето на децата - това ли е бъдещето, което искат за децата си да работят в мини?
204
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хахахах, тоя е нашмъркан. Искаш ли да ти тестваме хипотезата, плъшок? Искаш ли да направим референдум и да видим колко "проевропейско" са настроени хората, след като Европа ги прецаква на всяка крачка?
203
3
 
8
 
! Отговори
HE-BMEHЯ.EM преди 7 месеца
Денков: Уважаеми и неуважаеми депутати, срам ме е да има просташки изказвания. МИ КАТО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ДУМА, ОТ ДОБРоНЕМЕРЕНА РЕЧ? Не, че на мен ми харесва да слушам изказвания с нецензурна реч от парламентарната, но с тези д-би.ли щях там да кажа...
202
4
 
10
 
! Отговори
- - - преди 7 месеца
Браво на цензурата в сайта! Така трябва - следвайте сляпо указанията на ЕС! Всеки, който иска България да е добре, и да не е безгласна буква под управлението на САЩ, ЕС, Китай, Русия, Турция, е агент на Путин. Срам! Продадохте се за жълти центове!
201
1
 
11
 
! Отговори
112 преди 7 месеца
Заради оплакванията на хората от зачестилите земни трусове, Нидерландия врътна кранчето на газовото си находище. (НЕ)нормални неща...? Просто така се получава и при обикновените сондажи за газ, и при шистовите. За сметка на това си отвориха ТЕЦовете. Както направиха и в Германия, след като затвориха и последната си АЕЦ. Да благодарим на последователната политика на ЕС в защита на американските интереси и за съсимпането на Европа.
200
18
 
9
 
! Отговори
позната картинка преди 7 месеца
Историята ни е пълна със пслучаи когато рските агенти са действали срещу България .сега Копейкаджиите пищят от болки в ануса защото помагаме на Украйна и се чудят как да дестабилизирт страната та да управлява рундю