Тошко Йорданов: Кабинетът да изчезне бързо, заченат е в грях

Нови парламентарни избори може би са най-добрият вариант
217
Тошко Йорданов: Кабинетът да изчезне бързо, заченат е в грях
Снимка: БГНЕС

"Колкото по-бързо изчезне това правителство, толкова по-добре. То е заченато в грях, мръсно правителство от хора, които до преди 6-7 месеца се арестуваха един друг", заяви Тошко Йорданов от ИТН пред БНР.

"Сваля се правителството и след това има много опции, включително избори, което може би е най-доброто. Сигурен съм, че при едни нови избори разположението на силите няма да е същото и тези, които се целунаха с ГЕРБ и ДПС ще отидат там, където им е мястото. Никой няма да има гласовете да управлява сам. Ще има различно разместване, нови преговори, ново раздаване на мандати, по нов начин построяване на управленска програма. Не мисля, че тази сглобка трябва да управлява вечно, особено по този начин. Нито едно от нещата, които са направени, не са полезни", коментира той.

Той взе отношение и за протеста на енергетиците, като според него споразумение няма, защото няма съгласие от свете страни.

"Изтеглянето на териториалните планове е, за съжаление, може би единственото решение, защото другата алтернатива е – България ще вземе, дори не трябва да се казва, че България ще вземе пари по Плана за възстановяване и устойчивост, този 1,7 млрд. евро ще отидат във фирмите на 10 човека – това не е България, това не е развитие на икономиката. ГЕРБ извършваха финансови машинации през посредници с изнасяне на пари в сакове, докато ПП, и в момента ГЕРБ им помагат в тази посока, извършват кражби през законово уреждане. Приемаме План за възстановяване и устойчивост, който си позволяваме след това да напишем такива правила, че парите, които ще дойдат, ще влязат в 10 конкретни фирми на "наши хора" и по този начин се краде законно, но кражбата си е кражба".

По думите на Йорданов фирмите от списъка са на хора около ПП. ГЕРБ извадили този списък, защото не участвали с ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Тошко Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
10
 
34
 
! Отговори
Мдааааа преди 7 месеца
Къде шоу, къде простотия, къде селянния, всичкото чалга политик, Луна президент
88
12
 
31
 
! Отговори
Кой си ти - преди 7 месеца
Безбожник, проповядващ чалгаризация, който говори за първороден грях и съди другите? Смешно е!
87
1
 
4
 
! Отговори
До 97 преди 7 месеца
Аз ти казвам че са безсмислени глупости, пък ти като искаш си ги чети по цял ден! Той Любен Дилов има сайт, там пишете си дали се ходи с розови чорапи или лилава вратовръзка!
86
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този е изстъргана от плочките еякулация!
85
1
 
3
 
! Отговори
До 92 преди 7 месеца
Добре, твое право е! Аз не мисля че Ерих Фром е някакво светило в психологията, пише банални работи, голяма част са детска педагогика, това е измислено преди два века!
84
29
 
24
 
! Отговори
ЩЕ БЪДЕ! преди 7 месеца
Костадинов ще е новият премиер! БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА!!!
83
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво е това недоносено джудже !!! Извратено при това.
82
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Любиш медок, люби и холодок! Надо гол, надо два, надо кубок УЕФА!
81
5
 
14
 
! Отговори
хгл преди 7 месеца
Вярвайте ми,не се побирам в кожата си!В пакета ми за телевизия е и на тези палячовци телевизията!Исках да я махнат от пакета,не можело,такъв бил пакета!Сега всеки месец им плащам на тези индивиди!
80
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Голям стценарист ей! Голям сценарист!
79
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Шоуто на Тошко :). Сбъркал е сцената.
78
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вярата не е национална, а лична черта! Пълно е със самонадеяни и прости българи, има и много отчаяни! Това е лично качество !
77
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не могат да изчезнат веднага, защото още не са изпълнили поръчките на Посолството и не са им платили и подарили по един остров в Тихия океан. Като ни затрият и си получат парите, веднага ще изчезнат.
76
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дурак дурака видит издалека!
75
10
 
10
 
! Отговори
Тото преди 7 месеца
100% истина. Оставка.
74
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най-удобно е да си в опозиция. Що ако сте вие примерно с Корнито на власт, кво ще стане - едни големи трънци. Хората са във война - Израел, Палестина, Украйна, Русия , Азербайджан, Армения. Хората буквално умират, вие за избори ми говорите. Те ни краднаха 12год, вие защо не спечелихте изборите последните тогава? Аз повече няма да гласувам, просто ми омръзна. Тук който и да дойде, ВЕЧЕ е все тая, защото няма честни хора, всеки иска да прибере в джоба като се докопа. Аман, няма държава наистина
73
9
 
20
 
! Отговори
Чук и Гек преди 7 месеца
Вижте го на какво прилича! Ако сте гледали филми на историческа тематика, може би забелязвате, че точно такива образи едно време, когато е нямало телевизия са забавлявали велможите, когато имат угощение! Наричали са ги шутове, джевелеци, скоморохи, в по нови времена клоуни! Често тази роля са изпълнявали карлики Джуджаци!
72
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво да го говорим, то природата и живота се изгаврили с него, че ние! Не е хубаво така да се пише ,ама страшно дразни, провокира! Много злобно и язвително човече! Не казва просто че с нещо е несъгласен, а нарочно дразни, иска да обиди, да нарани! И се чувства горд ако успее!
71
11
 
8
 
! Отговори
:( преди 7 месеца
*** при Таки Маки в Руското посолство за хонорара, че добре си вършиш работата като слуга на Мафията и Русия.
70
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Идва тотална война срещу евреите, клоуните и чалгарите! Война толкова тотална и радикална, че всички те ще изчезнат бързо!