Тошко Йорданов: Кабинетът да изчезне бързо, заченат е в грях

Нови парламентарни избори може би са най-добрият вариант
217
Тошко Йорданов: Кабинетът да изчезне бързо, заченат е в грях
Снимка: БГНЕС

"Колкото по-бързо изчезне това правителство, толкова по-добре. То е заченато в грях, мръсно правителство от хора, които до преди 6-7 месеца се арестуваха един друг", заяви Тошко Йорданов от ИТН пред БНР.

"Сваля се правителството и след това има много опции, включително избори, което може би е най-доброто. Сигурен съм, че при едни нови избори разположението на силите няма да е същото и тези, които се целунаха с ГЕРБ и ДПС ще отидат там, където им е мястото. Никой няма да има гласовете да управлява сам. Ще има различно разместване, нови преговори, ново раздаване на мандати, по нов начин построяване на управленска програма. Не мисля, че тази сглобка трябва да управлява вечно, особено по този начин. Нито едно от нещата, които са направени, не са полезни", коментира той.

Той взе отношение и за протеста на енергетиците, като според него споразумение няма, защото няма съгласие от свете страни.

"Изтеглянето на териториалните планове е, за съжаление, може би единственото решение, защото другата алтернатива е – България ще вземе, дори не трябва да се казва, че България ще вземе пари по Плана за възстановяване и устойчивост, този 1,7 млрд. евро ще отидат във фирмите на 10 човека – това не е България, това не е развитие на икономиката. ГЕРБ извършваха финансови машинации през посредници с изнасяне на пари в сакове, докато ПП, и в момента ГЕРБ им помагат в тази посока, извършват кражби през законово уреждане. Приемаме План за възстановяване и устойчивост, който си позволяваме след това да напишем такива правила, че парите, които ще дойдат, ще влязат в 10 конкретни фирми на "наши хора" и по този начин се краде законно, но кражбата си е кражба".

По думите на Йорданов фирмите от списъка са на хора около ПП. ГЕРБ извадили този списък, защото не участвали с ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Тошко Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
4
 
25
 
! Отговори
Баба Радка преди 7 месеца
Тошко, чедо, не се напъвай, че беля може да направиш! Може другите да не стават на материал, ама ти три пъти не ставаш! Бяхте на власт, Слави и *** ви смъкнаха от там, защото така им наредиха! Цялата ви ТУРБОФОЛК-КОЛЕГИЯ сте изчерпани, изхабени, безидейни! Затова сега плачете като болни мечета! Ако сега, бабиното има избори, след тях вас ПРОСТО НЯМА ДА ВИ ИМА В ПАРЛАМЕНТА! Останете едно ЛИРИЧЕСКО ПЕТНО(Даже и за Лирическо Отклонение не ставате!)! Без никакво уважение!Баба Радка-Пиратка
128
4
 
20
 
! Отговори
пасарела преди 7 месеца
Тошко ли си , мръшко ли си незнам !! Ами с началника си извадете някои милион и направете нещо за хората добро , а не само да лаете като кутраци пред мечка !Само се криете по Бояна и говорите празни приказки !! Нали преди това бяхте първи и нищо , май не ви стиска щото нямате *** !!!
127
4
 
27
 
! Отговори
Бански преди 7 месеца
И Славчо е заченат в грях.
126
6
 
11
 
! Отговори
2023 преди 7 месеца
Браво, но българоубийцете са много повече, не знам как ще стане вота на недоверие.
125
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най умни са енгелизите, те ще оцелеят. Да живеят англосаксите.
124
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ЧЕРЕПЪТ СЕ ВЪРНА ДА "ВЗЕМЕ ВЛАСТТА С ТИЯ ГНУСНИ ЧАЛГАРИ" ЛИ- ВЪЗХИТИТЕЛНО...
123
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мазен чалгар.
122
5
 
36
 
! Отговори
Почитател преди 7 месеца
Тоше, ставаш досаден. От всичко разбираш - и от съставяне на кабинети и от въоръжение за армията. Ходи си пиши сценариите на Славчо и не се бъркай, където не разбираш. Просто нямаш капацитет в тиквата. Вредиш! Не би искал чак това, нали! Не си лошо момче, ама ...
121
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Твоята пария ИТН е сътворена в греховно сношение между ГЕРБ и ДПС. И затова я кръстиха малкото ДПС. Защото и и малкия Герб това е Възраждане отново заченат от ГЕРБ и ДПС. А БСП е старата акушерка.
120
6
 
9
 
! Отговори
Мисля, че е добре за преди 7 месеца
българите бензин за най малко 5 лева и киловатчас поне левче! Като чета какви предатели коментират едвам се въздържам да на привикам по високи цени! Без гражданско общество е така, но в близко бъдеще не виждам гражданско общество затова и ще чакам докато се прибера! Успех А утрешната работна седмица!
119
3
 
17
 
! Отговори
да ама не преди 7 месеца
НТези са толкова сериозни колкото когато излъгаха народа че атомната централа в Козлодуй се евзривила.И такива гамени искат държава да управляват.БЪЛГАРИНО НЕ ГЛЕДАЙ УМНО ДОКАТО ВЪРШИШ ГЛУПОСТИ КАТО ВКАРВАШ В ПАРЛАМЕНТА ДА ТЕ ЯХАТ ТАКИВА ГАМЕНИ.
118
2
 
19
 
! Отговори
Хаджи Генчо преди 7 месеца
Тиква
117
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това, което направиха в ЕС с "ускоряване на зелената сделка", т,е. с вдигане на изискванията кън страните, също и вдигане на глобите, СЛЕД като страните са подписали друго,, ПЛЮС спиране на доставките на евтин газ напук на някого, е като да сключиш брак с човек от противоположния пол и човекът по някое време да си направи операция за смяна на пола. Второто обаче в наше време има опция за развод. А ЕС не е предидил такава. Значи те поема инквизицията.
116
10
 
11
 
! Отговори
Асенка Василева преди 7 месеца
Кабинетът беше заченат при пореден опит да забременея!
115
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Га Слави сложи на масата едни 150 милиона за избори, тогава. Хайде в шоуто и не се показвай поне месец.
114
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
тия трябва да разберат, че управлението не е шоу и то чалга.
113
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нас такава информация не ни интересува, може да си я разказвате по някое шоу. Нас ни интересува вие имате ли планове за вкарване в затвора на парламентарните престъпници.Вие самите не сте готови за избори -- имате ли съюзници? Аз мога да предвидя какво ще се случи.
112
7
 
31
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 7 месеца
Това селянче от ямболско е грешка на природата.
111
7
 
27
 
! Отговори
дядо Стефчо преди 7 месеца
Тошко ти без грях ли си заченат бре? Нали си Тошко да не си Исус?
110
6
 
12
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 7 месеца
И на Тошко, д-р Цветеслава, и на него помогнете, моля!