Лют спор в НС кой с какво име е български гражданин

Цончо Ганев, Денков и Лорер си размениха остри реплики
228
Лют спор в НС кой с какво име е български гражданин
Снимка: БГНЕС

Спор и лични нападки по време на дебата за вота на недоверие за това кой с какво име е български гражданин.

След изказване на Даниел Лорер от ПП относно енергетика у нас, Цончо Ганев от „Възраждане“ се обърна към него с думите „Ако не сте забелязали във Вашата родина се води война.“

Още по темата
Лорер взе думата и отсече, че неговата родина е България, както на всеки, които е роден тук.

"Хората, които са родени в България са българи и моята родина е България, а може би за Вас за хората с турски имена Турция е родина, а за тези с еврейски - Израел", скочи той.

Премиерът Николай Денков също скочи и обвини Цончо Ганев, че това, което казва е възмутително.

"Означава ли, г-н Ганев, че хората с различни имена и вероизповедание от Вашето, които живеят в България, не са българи?", скочи той.

Цончо Ганев пък обвини Денков, че не слуша кой какво говори, а „само си чертае триъгълничета на листа пред него“.

"Денков, в кой момент аз съм коментирал кой какви права има или няма на база на името си. Обясних, че Кирил Петков настоя и Лорер остана в залата по време на Председателския съвет именно заради това, че той е свързан емоционално с Израел. Иначе Лорер нямаше право да остане на заседанието Председателския съвет според Правилника за дейността на НС, както и никой друг депутат освен председателите на парламентарните групи. Излезте от листа, на който си правите триъгълничета и слушайте какво казвам", настоя Ганев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не случайно в САЩ не можеш да станеш президент, ако си роден извън САЩ и имаш чуждо гражданство.
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
драги психодесняци, обръщам ви внимание, че енергетиката по мнението на ВСИЧКИ повтарям всички енергийни експерти без атом и въглища отива към неконкурентноспособност и колапс. Германия си запази въглищните централи, Франция атома им остава приоритет, Полша също, само ние ли ще правим зеления преход на икономиката ни, Китай строи над сто теца, какъв зелен преход кви пет лева. Ей сега Тома Белевци нали сте на власт ,ама защо горите се секат като никога досега? КОГО ЛЪЖЕТЕ И ЗАЩО НИ ЛЪЖЕТЕ?
27
2
 
10
 
! Отговори
До 61 преди 7 месеца
Да си чертае триъгълничета напълно отговаря на интелектуалния капацитет на Академика! И неговите фенове във Форума!
26
5
 
2
 
! Отговори
Ельоменат преди 7 месеца
Силяестър бълрарако ли е? За един преател, който купил апартамент без ипотека нв София питам
25
0
 
12
 
! Отговори
Берлин преди 7 месеца
Тук има много имигранти и терци в Бундестага! Но е забранено да имат Двойно Гражданство! И в САЩ е така!
24
6
 
4
 
! Отговори
toti преди 7 месеца
Тия кокошкари,нищо не можаха да репликират,а само се газираха и кипяха от нерви,видимо,че са далеч от това дали знаят кво искат!!! Станах смешни и тези от ИТН,къде дребен Тошко мрънка като зарязана невеста ,но осве да правят и тука шоо тия са срам за обществото ДАЖЕ И КАТО ОПОЗИЦИЯ !!!
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Израел има ли политици с двойно гражданство, ами не. Турция има ли, ами не. Само ако двойното гражданство е със страна от ЕС би могло да е допустимо. Как може да се кълнеш в две държави едновременно? Или си предател на едната или и на двете. Или не ти пука и за двете.
22
12
 
10
 
! Отговори
възмутен преди 7 месеца
За пореден път "Възраждане" показват, че са фашистка партия...или по-скоро рашистка. Срам! Срам! Срам!
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хуманистите евреи съчувстват на мирното население от двете страни, елита ръси ракети върху Газа жестоко и без милост. После Хамас стрелят и падат покосени пак обикновени евреи а елита взема повод от това и ръси пак с ракети... явно някои много мразят най-вече собствените си народи.
20
2
 
9
 
! Отговори
Българско име преди 7 месеца
Силвестър Цончов Ганев!
19
1
 
5
 
! Отговори
Секретарката преди 7 месеца
Денков си чертае триъгълничета :))
18
1
 
3
 
! Отговори
:-) преди 7 месеца
И Лоръл и Харди са изгонени от католическия запад и приютени тук от лошата мюсюлманска империя. И от лошите православни българи. Ама така е като не са учили история а фондацийните повръщаниции върху историята.
17
2
 
2
 
! Отговори
:-) преди 7 месеца
Ама направете го зам председател щом требе да е шеф на нещо, нидейти така.... дискриминирахти човека...
16
2
 
11
 
! Отговори
Възраждански Неудачи преди 7 месеца
Цомчо Хpaкола толкова нямаше доводи против кабинета, че чак се хвана за това какво му се привижда на листа на Денков - бил си рисувал триъгълничета.... ми той ако иска може да си рисува и xyйчета, тва тебе какво те интересува, че чак да го изричаш от най-високата трибуна. Нeпрокопсаник такъв...
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ако впишат НАТО в конституцията като армия и двойно гражданство, официално България спира да съществува като независима държава, а българския етнос ще бъде подложен на гоенние и геноцит вече официално
14
2
 
3
 
! Отговори
баба Пена преди 7 месеца
Коги видя министъра председателя по тв-то и стъписвам. Хубаво е от бан, хубаво е физик ама малко по силно да говори че усилвам тв на макс и пак не го чувам, мънка нещо, микрофон трябва специален, по чувствителен, да улавя мрънкането.
13
3
 
6
 
! Отговори
ОТГОВОРЕТЕ НА ТОВА преди 7 месеца
НЯКОЙ, НЯКЪДЕ, ЧУЛ ЛИ Е ИЛИ Е ВИДЯЛ, НЯКОГА, Възраждане и Костадинов да възроптаят и да кажат НЕЩО срещу роми? Например за телефонни измами, кражби от роми по селата, гаври с химна? Каквото и да било. Някой чул ли е нещо? Или може би видял или прочел? Кажете ми? И ако не успеете, се замислете защо е така.
12
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За това искат да променят конституцията, всеки с двойно граждаство ще може да стане министър председател
11
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Прав е Денков! То отдавна родителите вече не дават традиционни български имена на децата си. Това означава ли, че не са българи?
10
8
 
7
 
! Отговори
Костадин Фалцетников преди 7 месеца
Електората на Възраждане се състои основно от роми. Точно за това и партията си затваря очите за ромските гаври с българския химн.