"Лукойл" се защитава: Платили сме си всички задължения към държавата

Сидикатите са готови да използват всички средства за да защитят работни места
23 окт 2023 16:52, Нели Христова
39
"Лукойл" се защитава: Платили сме си всички задължения към държавата
Снимка: БГНЕС

След тричасово заседание Синдикатът на нефтохимиците реши, че ще използва всички законови средства за да защити работните места на хората.

"В "Лукойл" работят 5 хил. души, които ще останат на улицата ако рафинерията спре работа. Това каза президентът на синдиката на нефтохимиците Павлин Ваковски:

 "Всичко това, което политическите партии и някои икономически интереси, които се прокрадват във всички тези решения, показват следното: че размотаването на дерогацията като пешка, като рекет срещу нашия работодател, притеснява много хората в "Лукойл-Нефтохим"-Бургас за техните работни места".

От синдикатите твърдят, че рафинерията е платила всички дължими суми към държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Лукойлданъцисиндикати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
2
 
! Отговори
... преди 6 месеца
Руските игрички отново в действие. Сега и работниците вкараха в схемата. Айде заминавайте си,че ми омръзна от мушенгии.
34
4
 
1
 
! Отговори
Айде бе преди 6 месеца
Ха ха , държава рекетьор , нищо ново ! След като ликвидира малките ,и средните , и не смее да пипне евро мастодонтите , работата опря до Лукойл ! Днес в абсолютно мутренски стил заявиха : дайте милиард и половина ако искате да продължите да работите ! Имат ли право , нямат ли , никой не го е еня , ....ако има държавата да взема , кой е този чиновник или политик който не си е свършил работата ,... мълчание и тайна ! И сега държавата изглежда смешна и жалка , ...като мутра рекетьор !
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Без ток и без горива ще ни прави Сглобката на Промяната и Мутрите. Африканска държава в Европейския съюз. Германия купува руски нефт от Индия, пуска тецове. Ние ще сме африканците на Европа. На Запада му са нужни африканци да им робуват и да бъдат бедни, за да са богати западноевропейците. Нашите маймунни не копират действията на Запада, ами лъжливите им изказвания.
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако Лукойл не са си платили данъците към държавата да ги дадат на съд и там с документи да се докаже кой крив кой прав. Но явно проблема е друг. Тея от ДПС и ГЕРБ някъде другаде ги стяга чепика.
31
4
 
3
 
! Отговори
Синди-лидер лиже яко преди 6 месеца
Ибрита няма страшно, без руснаците можем, но без вас не. Горива винаги ще произвеждате, а при нов собственик може и да сте по доволни като заплащане.
30
0
 
2
 
! Отговори
До 29 преди 6 месеца
Ами хранилката?Я сметни членският внос?Там е заровено кучето!
29
0
 
8
 
! Отговори
преди 6 месеца
Абе той и един български гражданин от Дубай каза,че си платил,сега Лукойл?Какво става в тази държава?Дайте и ний да казваме,че сме платили данъци,осигуровки.Да бъдем в крак с евроатлантическата мода де!Паролата е:Искам,ама нямам желание.
28
0
 
8
 
! Отговори
И къде са парите!? преди 6 месеца
Ако са платили, което може да се докаже, това означава, че финансовият министър Асен Василев, Спецов и други по веригата нагоре и надолу са се нагушили яко и прокуратурата задължително следва да се самосезира!
27
0
 
0
 
! Отговори
От 28 преди 6 месеца
До 26 се отнася коментара, а не до 2 !
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Инса ойл, какъв петрол преработва?
25
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"От синдикатите твърдят, че рафинерията е платила всички дължими суми към държавата." Не че нещо, ама от кога синдикатите започнаха да се занимават с данъчна защита на работодателите?
24
7
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 6 месеца
Абе хамава копейка, от кога е финансов Василев, че го сложи в "корупцията" ? Бива ли да сте толкова евтин и "малограмажен" в главите електоратът на Копейкин, той и Асан от Столипиново няма да изкаже такава простотия ?
23
3
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 6 месеца
Много си загрижен заБългария, бе! То в Лукоил нали само руснаци работят, там българи няма, та защитавали някои чужди интереси. Наричаш ги копейки, но ти си копейката, толкова дребен и дребнаво мислиш.
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
на Кокорчо сте платили, ама требва да платите и на Пееефски и Баце, к'о те нема да одат гладни и жадни:)
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
С тази деругация направихте Путин да се гътне и върти очички!
20
1
 
8
 
! Отговори
Емигрант преди 6 месеца
Разбира се, че са си "платили" всичко, нали всяка година са попълвали декларации с които са доказали, че са на загуба които от ГЕРБ с Вл.Горанов са биле одобрени ! Имат си документи хората и са прави, само остава да извадят документи колко са платили на Горанов и Тиквуний за да им одобрят ЗАГУБИТЕ !
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Шиши и Буци искат да я гепят това е цялата работа
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не стига, че не плащат данаци, ами и дългове направили!
17
1
 
6
 
! Отговори
. преди 6 месеца
Народен съд-там ще се разбере кой плащал,кой крал,кой всичко си платил....На кого,кога и защо...Народният съд е хубаво нещо,
16
2
 
10
 
! Отговори
Справедлив преди 6 месеца
България е много интересна държава. Навсякъде синдикатите защитават работниците пред работодателя, а тук синдикатите защитават работодателя!