Борисов: ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ГЕРБ

Да отхвърлим утре ветото, поиска отново той
26 окт 2023 19:15, Красимир Ангелов
131
Борисов: ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

"ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС. Съветвам ги най-приятелски. Нека да дойдат утре и да отхвърлим ветото на президента и да приемем още две точки", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Бургас.

Бившият премиер подчерта, че с построяването на газопровода „Балкански поток“ от неговото правителство България е получила възможността да печели от порядъка на 3 милиарда на година.

Още по темата
"Ако ми кажете друго предприятие, което да е 100% държавно и 3 млрд. лева чисти. Всеки, който го е построил може да се похвали с него", каза Борисов и добави, че приветства действията на правителството.

"Навремето го построихме, за да не ни заобиколят. Дадохме на българския народ не само да печели, но и да влияе върху геополитическите събития на Балканите", добави той, цитиран от БГНЕС.

Борисов подчерта, че утре има прекрасна възможност двете формации - ГЕРБ и ПП-ДБ, подкрепени от ДПС, да отхвърлят ветото на президента.

"Самите те казаха, че това е много важно за Плана за възстановяване, защо трябва да го отлагаме със седмици приемането му", добави той.

"Нямам нищо против работниците в бургаската рафинерия. Ние ги подкрепяме, но предприятието, в което те работят, трябва да си плати данъците", посочи още Борисов.

Той посочи, че свръхпечалбата, която е реализирала рафинерията, благодарение на труда на работниците си, трябва да влезе в държавния бюджет, както е в цяла Европа.

"А дерогацията и, ако някои ги ръчка да го правят, означава даване на специален статут на българската рафинерия, издействан от българската държава. Това означава, че българските потребители трябва да получават по-евтини горива. Като гледам как станаха 4 лева, а сега са 3,30 лева - не виждам как тази дерогация помага в момента на българския гражданин", заяви Борисов.

Всичко по казуса вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
5
 
3
 
! Отговори
Милен преди 7 месеца
Никога не съм гласувал за ГЕРБ. Но спрямо Пеевски, Борисов е китка на глава. Народа вече се осъзнава и не вярва на политици. Защото клетия народ вижда, че на никой не му пука за хората. ЦИРКАДЖИИ с професионална дарба за манипулация на народа.
62
8
 
5
 
! Отговори
Някои преди 7 месеца
...верно сами си верват на лъжите! Борисов има.авторитет в Брюксел! Той без пари не се връщаме оттам! И това се случва ,само ако наистина вършиш работа! Дори и Орбан му беше връчил най- високото унгарско отличие ,за ..."опазване на европейската граница"! Само с лъжи из форумите и евтина помия не става! Времето на преврат с вдигнатият юмрук отмина, а и парите на Черепа свършиха!
61
5
 
4
 
! Отговори
Хаха ха преди 7 месеца
Пп , го превьрна в личен лакей на - просто кире и кокорчо
60
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Киро държи бибитко в джоба си го вади когато си поиска. хи хи хи
59
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тиквун е с чатал на врата. Обзалагам се, че никога няма да свали правителството на ПП. ЕС го държи заложник. Ще му се случат много неприятни неща, ако не подкрепя тяхното марионетно правителство.
58
8
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха, преди 7 месеца
...щатните полюционери още циклят на опорката Барселона! Може да отидете и да изсмучете ДНК-материал лично от Борисов! Търси се евентуален "мотив"!
57
2
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 7 месеца
Шарлатаните управляват сега благодарение на мандат от ГЕРБ с 36 депутата не става
56
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бибитко, вече всички разбраха, че няма къде да мърдаш. Или подкрепяш ППДБ или идва кьовеши и ти урежда бърза среща с бай Ставри заради барселонската история.
55
2
 
5
 
! Отговори
И да не преди 7 месеца
...забравяме, че Балкански поток е чисто българска собственост, докато се гласяха, Южен поток да е собственост на Газпром!
54
3
 
6
 
! Отговори
Кметът на Симитли преди 7 месеца
Какви спомени имам с тоя хубавец...
53
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бобо е хитрец. Хем съм от тия, хем не съм. Както ми доде. Истински шоп, машаалах.
52
1
 
3
 
! Отговори
Руский маструбант преди 7 месеца
Сега ще преброим колко ся руските таракани из форума! Дали ще защитят българския потребител с дерогацията , осигурена от българската държава,или ще защитят свръх печалбата на Лукойл?
51
3
 
8
 
! Отговори
българин преди 7 месеца
Кой плашиш,ти БЕ!Ти си никой,ставаш вече само за т-шак.Ще те подкарат към затвора,има време.Не мога да ти гледам физиономията.Чудя се на изпилените мозъци,които гласуват за теб.
50
1
 
6
 
! Отговори
Хаха ха преди 7 месеца
А го имаха за мажкар преди - пп , да го натисне отвсякаде да им изпьлнява поръчките
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
***. Хартиен тигър. Никой не вярва вече на мъжкарските ти стойки.
48
2
 
7
 
! Отговори
Дядката преди 7 месеца
Тоя ако падне пак , вече няма да стане!Драпай Бойко!
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
еф
46
1
 
9
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 7 месеца
Отхвърли Южен поток, но построи Турски поток без отклонение за България !!!!!! Невероятно постижение - да смениш кон за кокошка !Тиквени работи!
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Време е да се пенсионираш,да хванеш електричката и да поемеш за Банка и там да останеш завинаги.Твоето време изтече като пясък в часовник.
44
1
 
6
 
! Отговори
Бойче преди 7 месеца
Киро ти го каза преди няколко дни, сметката му излиза, ти и цялото герб сте пълнеж за нуждите на посолството