Борисов: ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ГЕРБ

Да отхвърлим утре ветото, поиска отново той
26 окт 2023 19:15, Красимир Ангелов
131
Борисов: ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

"ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС. Съветвам ги най-приятелски. Нека да дойдат утре и да отхвърлим ветото на президента и да приемем още две точки", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Бургас.

Бившият премиер подчерта, че с построяването на газопровода „Балкански поток“ от неговото правителство България е получила възможността да печели от порядъка на 3 милиарда на година.

Още по темата
"Ако ми кажете друго предприятие, което да е 100% държавно и 3 млрд. лева чисти. Всеки, който го е построил може да се похвали с него", каза Борисов и добави, че приветства действията на правителството.

"Навремето го построихме, за да не ни заобиколят. Дадохме на българския народ не само да печели, но и да влияе върху геополитическите събития на Балканите", добави той, цитиран от БГНЕС.

Борисов подчерта, че утре има прекрасна възможност двете формации - ГЕРБ и ПП-ДБ, подкрепени от ДПС, да отхвърлят ветото на президента.

"Самите те казаха, че това е много важно за Плана за възстановяване, защо трябва да го отлагаме със седмици приемането му", добави той.

"Нямам нищо против работниците в бургаската рафинерия. Ние ги подкрепяме, но предприятието, в което те работят, трябва да си плати данъците", посочи още Борисов.

Той посочи, че свръхпечалбата, която е реализирала рафинерията, благодарение на труда на работниците си, трябва да влезе в държавния бюджет, както е в цяла Европа.

"А дерогацията и, ако някои ги ръчка да го правят, означава даване на специален статут на българската рафинерия, издействан от българската държава. Това означава, че българските потребители трябва да получават по-евтини горива. Като гледам как станаха 4 лева, а сега са 3,30 лева - не виждам как тази дерогация помага в момента на българския гражданин", заяви Борисов.

Всичко по казуса вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
до 63 Дали искам? Желая от сърце да видя как ще ми сложиш тухли и вкараш в Искъра. Само че да не се окаже че ти ще си на дъното вместо мен, палячооооо смешееееен?
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Радостна новина! Щата Тексас в Америка забрани Ковид Инжекциите!
41
2
 
4
 
! Отговори
Хаха ха преди 7 месеца
Докато - пп , дьржьт баце на кьс повод - няма разтуряне клалициятаМоже да говори , че ще разтуряНл петков няма да му разреши
40
2
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
До Гербер: само ще ти напомня, че за да са хомосексуалисти ПП-тата, това прави и вас, интимните им партньори същите като тях! Поздравления, най накрая гербер който да е открит за това какво е всъщност!
39
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Наще гербери масово ги смениха с хора на - дб , а се кьлняха в борисов и герб
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тиквата, за разстрел си!
37
0
 
4
 
! Отговори
Мда преди 7 месеца
Шенген през крив макарон - да подават отставка и да ходим на избори ясно е - пп дьржи баце на каишка и изпьлнява каквото му нареди - просто киро и асенка
36
2
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
До Гербер: а тогава вие какви се падате като сте пълноправен член на интимната сглобка? Съпруга? Съпруг? Или третополово?
35
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Южен поток щеше да носи по 20 милиарда на година
34
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бойко Борисов е харизматичен мъж
33
3
 
4
 
! Отговори
Мда преди 7 месеца
Може да се е сьюзил с шарлатанията да им е предал властта заедно с избирателите си , но пьк го изпрахаВече кирчо и компания не говорят за кюлчета пачки барселонаНа власт са и правят пари с герб
32
2
 
6
 
! Отговори
Помнещ преди 7 месеца
Какви" експерименти" си правят с теб бе МутроКомунисте? ПП са " пионери"! Истинските играчи бяха Валери Симеонов,Сидеров ,Каракачанов! " Благодарение " на тях,ти изкара 1 вият си" успешен" мандат,след 2 ЯЛОВИ преди това! Стискаха те за малките топки и ти не можеше да мърдаш!-:)) Сега " играта" е друга! Няма да забравя мисирките когато те питаха,ще отстъпите ли на "партньорите" си! Ти завалийката,сякаш беше в чувал с трици отговори! " Партньорите" в това управление,трябва да се подържаме! Резил!
31
2
 
9
 
! Отговори
Боко сдаде багажа преди 7 месеца
Боко Бокооо за резил стана! При спечелени избори подари властта на Харвардските ***-и сега плюеш по тях и ревеш като заклано прасе!? Подигра се със стотици хиляди ГЕРБАДЖИИ!! Никой повече не ти вярва !!
30
3
 
2
 
! Отговори
Агресивна Секта преди 7 месеца
Секта в Град Бобоб дол между Полицаи и Джипси тормозят цяла България, имат и членове от град Перник, тези убиват ! Бобоб дол е на ГЕРБ, Борисов Сектант ли е!?
29
3
 
5
 
! Отговори
Мда преди 7 месеца
Бацунко много почернял да не е бил на , море в испания
28
4
 
1
 
! Отговори
До Ралица преди 7 месеца
Дърева, ти ли си?
27
4
 
7
 
! Отговори
Ралица преди 7 месеца
БОРИСОВ Е НАПАСТ, БОРИСОВ Е ПРОДАЖНИК, ЗА ДА СИ СПАСИ КРАДЛИВАТА КОЖА ПРОДАДЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СИ И СТАНА *** НА ПРОМЯНКАДЖИИТЕ, МОЖЕ И ДА СИ ПРИДАВА ЧАЛЪМИ И ДА СЕ ПРАВИ НА ВАЖЕН, НО ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ КОГАТО ПРОМЯНКАДЖИИТЕ МУ РАЗМАХАТ ДОСИЕТО ПРЕД ЛИЦЕТО И ПОЧВА ДА СКИМТИ КАТО ПЕС. БЕЗГРЪБНАЧЕН, ЗАВИСИМ, СМАЧКАН И УПОТРЕБЕН, ПЛАСТЕЛИН В РЪЦЕТЕ НА СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ, ТОВА Е БОРИСОВ.
26
3
 
9
 
! Отговори
до Маджо преди 7 месеца
Този даже и мутра не е бил а шофьор на мутрите но толкова му е акъла на Българския народ чак за премиер го избраха. Хайде се няма да се оплаквате ще берете плодовете от неговото крадливо некадърно управление. Това примитивно същество ни върна 20 години назад.
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Никога вече, служебно! Такова крадене никога не е било!
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дъртата сикаджийска мутра все повече става за смях.