Борисов: ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ГЕРБ

Да отхвърлим утре ветото, поиска отново той
26 окт 2023 19:15, Красимир Ангелов
131
Борисов: ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

"ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС. Съветвам ги най-приятелски. Нека да дойдат утре и да отхвърлим ветото на президента и да приемем още две точки", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Бургас.

Бившият премиер подчерта, че с построяването на газопровода „Балкански поток“ от неговото правителство България е получила възможността да печели от порядъка на 3 милиарда на година.

Още по темата
"Ако ми кажете друго предприятие, което да е 100% държавно и 3 млрд. лева чисти. Всеки, който го е построил може да се похвали с него", каза Борисов и добави, че приветства действията на правителството.

"Навремето го построихме, за да не ни заобиколят. Дадохме на българския народ не само да печели, но и да влияе върху геополитическите събития на Балканите", добави той, цитиран от БГНЕС.

Борисов подчерта, че утре има прекрасна възможност двете формации - ГЕРБ и ПП-ДБ, подкрепени от ДПС, да отхвърлят ветото на президента.

"Самите те казаха, че това е много важно за Плана за възстановяване, защо трябва да го отлагаме със седмици приемането му", добави той.

"Нямам нищо против работниците в бургаската рафинерия. Ние ги подкрепяме, но предприятието, в което те работят, трябва да си плати данъците", посочи още Борисов.

Той посочи, че свръхпечалбата, която е реализирала рафинерията, благодарение на труда на работниците си, трябва да влезе в държавния бюджет, както е в цяла Европа.

"А дерогацията и, ако някои ги ръчка да го правят, означава даване на специален статут на българската рафинерия, издействан от българската държава. Това означава, че българските потребители трябва да получават по-евтини горива. Като гледам как станаха 4 лева, а сега са 3,30 лева - не виждам как тази дерогация помага в момента на българския гражданин", заяви Борисов.

Всичко по казуса вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вие нямате никакво доверие!! МУТРИ!
22
4
 
6
 
! Отговори
Ралица преди 7 месеца
Борисов даде мандат на шарлатаните С 36 депутата сега се правят на големи Хайде кой откъде е Оставка ДА идват служебните
21
4
 
7
 
! Отговори
Коки преди 7 месеца
Много му смачкана физиономията на Борисов!
20
3
 
2
 
! Отговори
Ралица преди 7 месеца
Веднага излязоха дежурните Освен да пишете баналности друго от вас няма дежурните
19
5
 
4
 
! Отговори
п.п. преди 7 месеца
в русия президента путин има 71% доверие, у нас президента радев има 65% доверие .....глас народен, глас божи!
18
3
 
7
 
! Отговори
Един там преди 7 месеца
Мутроо марш в затвора!
17
2
 
5
 
! Отговори
456 преди 7 месеца
И какво ,нов служебен кабинет,а после....Не стига,че досъсипахте и окрадоха държавата,ами сте и нахални!
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как не го е срам да говори бай Боко. Той раздра държавата с управлението си с всякакви "калинки", а сега се прави на чист и невинен. Тоя Добрев дето се мисли за някакъв експерт в енергетиката говори само небивалици. Отвращават.
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
С тази тръба, може да си живеем, като Кувейт!
14
7
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
До Гербер: я прочети конституцията! Бюджета на служебното правителство е такъв какъвто е приет от НС! Тоест за инфлацията вини партиите в парламента начело с дон Тиквон които построи тръбопровода Путин-Сърбия за 2 години, а конектора с Гърция го влачи 10, сърди се на които разписа Зелената сделка (дон Тиквон ако не знаеш кой я разписа), на тоя които заради една настинка блокира цялата страна и икономика!
13
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Руснаците изнудваха Европа с кранчето! Сега кранчето е у нас!
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всички приходи от тръбата, да отиват във фонда за пенсии, защото се построи с техните пари!
11
6
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
Тъй като Лойко както знаем от изказването му за милиардите километри магистрали, бърка нулите и има на предвид 1-2 нули отзад. Значи приходите от газопровода са 30 до 300 лева на година. Колосален доход, достоен за доцент, доктор, академик, генералисимус Дон Тиквон! Колкото до доверието на Гроб в интимното съешение, Кирчо лоялността на гроб се измерва в евраци, те са като ромска булка, може да ги смазваш от бой стига да си плащаш!
10
6
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
3 милиарда тук, 3 милиарда там, 3 милиарда незнам си къде, милиарди левове, а в същото време всички освен политиците бедни, инфраструктура в процес на рисуване, енергетика в процес на умуване и общо взето пари има, ама никой не е виждал резултати от тях, е никой освен видни партийни членове. Боко така лъже, че ако беше Пинокио, носът му да е опрял вече в Алфа Кентавър и да го ползваме като магистрала, тогава поне лъжата му за милиарди километри магистрали щеше да е истина.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бойко лично построи тръбата и може да прибира по 5 милиарда на година, ако иска! И, ако има кой да му ги даде?
8
4
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 7 месеца
ромът "Баце" опят заплашва..И защо не,като маалата му верва?...На това НЕДОРАЗУМЕНИЕ му предстои да земе "минпридсидательското" ГНЕЗДО..Като са репчи на пепейците,как си мисли,че ще удържи властта?...Имам чувството че се готви за абдикация,защото момента е като никога лош за кражби..А "имунитетя" ще успее да го задържи...На много "влиятелни" собаки е напълнил гушките..
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ама и доверие ли си имате в сгРобката?
6
4
 
3
 
! Отговори
Кравар преди 7 месеца
Еврейската армия е безупречна ! Спокойно могат да прегазят цялата сибирска имоерийкс за няма и 2 седмици .
5
1
 
9
 
! Отговори
да преди 7 месеца
тия нещастници са оплетени като свински черва - не знам как ще ги изритаме!...но трябва, за да я има МАЙКА БЪЛГАРИЯ!
4
5
 
13
 
! Отговори
Тото преди 7 месеца
Борисов е смешен, мазен гъзолицец.