ГЕРБ пазиха "коз"-а "Лукойл" за изборите

Темата може да се коментира и в деня за размисъл
Обновена: 27 окт 2023 13:17 | 27 окт 2023 13:17, Росен Стойчев
6
ГЕРБ пазиха "коз"-а "Лукойл" за изборите
Снимка: БГНЕС

Стратегиите на финала на предизборната кампания, козовете на политиците и бойкота на извънредното заседание заради ветото на президента върху Закона за енергетиката коментираха политологът проф. Румяна Коларова и проф. Росен Стоянов, експерт по политически комуникации,  в студиото на Нова Нюз.

Последните дни преди местните избори, които имат изключително голямо значение, се предприемат последни политически стъпки, а темата за извънредното заседание може да бъде коментирана и през уикенда, тъй като не става дума за местния вот, каза Коларова.

Още по темата


По думите на Стоянов ГЕРБ-СДС не са повдигнали въпроса за „Лукойл“ преди няколко месеца, за да го използват в предизборната кампания. Коларова също е на мнение, че ГЕРБ-СДС са били наясно, че имат този коз в себе си и в момента го използват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: вотправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И ДПС разбира се!
4
8
 
2
 
! Отговори
Уууумни бе преди 5 месеца
На кой не му стана ясно, че ПП ДБ са проруска неокомуниктическа формация, създадена от червените олигарси с куфарчетата. Удобната им БСП се изчерпа като партия и спешно, с помоща на президента и машините си сготвиха поредния буломач за наивници. Не бяха СДС, ГЕРБ, БББ, Атака, Воля, царя и колко още бушони.
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ББ го изпраха до бяло, сега за какво му са промяната. Които се оказаха поредните използвани от Борисов и захвърлени точно като вече не са му нужни.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не е така, просто когато криеш от хората и дори от останалите представители какво се случва в държавата винаги после се разбира и размирисва ама много, това става в момента с всичко, и с таксите и с данъците и с Лукойл с всичко!
1
0
 
7
 
! Отговори
456 преди 5 месеца
Е,то е ясно за всеки!