От "Дондуков" 2 за освобождаването на шефа на ДАНС: Несъществени мотиви

За Димитър Стоянов нямало причина за такова действие
Обновена: 14 ное 2023 09:51 | 14 ное 2023 09:51, Камелия Цветанова
49
От "Дондуков" 2 за освобождаването на шефа на ДАНС: Несъществени мотиви
Снимка: БГНЕС

След всичко, което стана с машинното гласуване в рамките на отминалите вече местни избори, премиерът Николай Денков официално поиска оставката на председателя на ДАНС Пламен Тончев. Досега обаче държавният глава не е изразил съгласие да я разпише.

„Аз съм подготвил моето писмено становище към президента Румен Радев с отрицателно мнение, тоест да не бъде подписана оставката на председателя на ДАНС”, заяви пред Нова телевизия Димитър Стоянов, бивш служебен военен министър и секретар по сигурността на Румен Радев.

Още по темата

По думите му мотивите, които са посочени от министър-председателя, са „нефелни”. „Те са толкова несъществени, че аз не виждам причина да се предприеме такова действие”, уточни още той.

Стоянов коментира и информацията, че Денков е поискал от Агенцията доклад за сигурността на машините, но не е получил такъв. „Дали наистина го е поискал? Нека да излезе и да каже с кой документ е изпратил такова искане към ДАНС. Аз се съмнявам, че има такова”, каза секретарят по сигурността.

Според Димитър Стоянов на това правителство „всички са му виновни”. И е уверен, че то не е работещо, за разлика от служебното правителство, в което самият Стоянов е участвал. „В момента нямаме сглобка, имаме разглобка”, каза още секретарят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
АЛАБАЛА преди 5 месеца
До Много БългариААА ДОБРЕ ВИ БЕШЕ СЪС СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ НА ЧЕКИСТА
40
0
 
1
 
! Отговори
ПЕРИНГЯСЪЛИЯ преди 5 месеца
Несъществени мотиви.ПЕЕРЕ СЕ БЕЗ ПЕРАЛНЯ
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нали, само вашите са съществени.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 35 - само да те питам убавецо, представяш ли си Шефа на ФБР да влезе в Американския Конгрес и да почне да раздава квалификации на Щатските сенатори - независимо дали са републиканци или консерватори?! Както направи нашия Шеф на ДАНС! Веднага или вчера ще му вземат оставката на американеца? Вас обаче, пенсионираните русофилски орли такива дреболии ви не мъчат. Стига да служи на Матушка Рус, начи - убавец е. Кънтите батка! Толкова е кухо между ушите ви.
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Поплавски - е, той със сигурност разбира Генерала от тези работи! Вярно, че Хамас и Хизбула малко му се сливаха изначало, но пък... все носят *** и имат бради, нали?! Но, Путин познава. Какво друго да е важно?
36
1
 
4
 
! Отговори
Eдин Българин пита преди 5 месеца
Не прилича ли на вчесан овен?
35
1
 
2
 
! Отговори
Институционалист преди 5 месеца
Началниците на БГ институции са подбирани с цел да защитават интереса, на този, който ги е назначил - сега на Радев, преди на Баце.
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма смисъл премиера да игра на дребно. Цялата ДАНС е с нулева ефективност и е за разпускане.-----Взривявай и руши, на мен ми не трябва, водка от ДАНС не раздават! Целият ви седесарски напън до толкова стига.
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Браво на ДАНС ,не се подадоха на интригите на ПП
32
3
 
6
 
! Отговори
Окръжния преди 5 месеца
Абе и на Денков искат оставката с много по-съществени мотиви, но се чудя, защо той не си я подава.
31
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя пък, кой те пита тебе бе свирчо смотан. Егати подметките русофилски !
30
5
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 месеца
Няма смисъл премиера да игра на дребно. Цялата ДАНС е с нулева ефективност и е за разпускане. А Радев да си праща парашутистите на фронта в Украйна.
29
6
 
7
 
! Отговори
Поплавски преди 5 месеца
Денков е един чиновник на средно статистическо ниво. Той няма хал хабер от специалните структури в държавата.Това е в прерогативите единствено и само на генерал Румен Радев,днес президент на България.Спрете да гледате към щатското посолство,от там нищо няма да дойде. Използвайте си главите,не си смъквайте долните дрехи пред задокеанските ястреби.
28
3
 
2
 
! Отговори
Шопо преди 5 месеца
От Радев и гълъбчетата му, по-умни нема.
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
проруския президент е узурпирал с протежетата си данс и не пуска, иначе бил за интереса народа, ама кой народ?... май за руския милее
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
хо хо хо провалянето на машинния вот е несъществен мотив? руския шпионин в расо също не го засякоха, въпреки че в северна мак-я са го изгонили за шпионаж.... все несъществени мотиви, а за колко не знаем?...
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До сина - още драйфаш от яд, че коменистката с лилявите венци не яхна София, а?
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 4 - хранилки всякакви - къде към Посолството, къде към пАсолството - разлика няма. Не разбирам само, защо почитателите на пАсолството наричат тези дето се кланят на Посолството предатели?! Някой "мъдрец" ще ми дефинира ли разликата между близане на руски и американски ауспух? Дали руския е по "достоен" от американския или?
23
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Oтkak oт nocoлcтвoтo ни cъrлacyвaxa npoвeнo-crлoбkaтa, gъpжaвaтa e nълeн Taшkeнт...
22
5
 
6
 
! Отговори
атанас атанасов преди 5 месеца
НЕ НИ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО: ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократ