Пеевски: Безполезна среща, коалицията "Путин" е факт

След ГЕРБ и ДПС напуснаха Съвета по сигурността в МС
Обновена: 16 ное 2023 10:52 | 16 ное 2023 10:43, Нели Христова
410

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Безполезна среща, загуба на време за нас, не чухме доводи да бъде спряна дерогацията, не разбрахме защо престъпният руски режим ще се пълни със стоици милиони от България. Готвели се нещо рафинерията да прави някакви екипи, никаква яснота, ще има гласуване в парламента. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

По-рано ГЕРБ напуснаха заседанието на Съвета по сигурността в МС след скандал. ДПС пък ги последваха след  около половин час.

Видяхме, че ПП си отстояват сроковете за март. Новата коалиция ще се роди от Възраждане, БСП и ПП, коалицията "Путин" е факт, каза Пеевски.

Много съм огорчен от това, митниците не са си свършили работата, санкциите са били нарушавани, за което ще подадем сигнали в прокуратурата и ДАНС, митницата не е контролирала доставките изобщо. 60% са напускали пределите на страната, това е по-чудовищна далавера и от разследването на Политико. Престъпният руски режим се обогати пред погледа на българското правителство, подчерта Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
1
 
3
 
! Отговори
Чефо преди 5 месеца
Путин даже не подозира че съществува такова пр.с.е като теб.
288
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кой ни натресе тия политици, така наречени? Господи, много ли сме грешни?
287
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
грух грух ,как е намагнитването?
286
0
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 5 месеца
Ако бяхме ПРАВОВА ДЪРЖАВА И ИМАШЕ ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ,А НЕ "ОБЩЕСТВО" НА КУПЕНИ СНОБИ ,ГОТОВИ ДОРИ ДА УБИВАТ ЗАРАДИ ЖАЛКОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ ....ТАКИВА ,КАТО ПЕЕВСКИ И КОМПАНИЯ ЩЯХА ДА СА НА "ПЪРВИТЕ РЕДОВЕ" ,НО НЕ В НС.
285
2
 
9
 
! Отговори
уууууууу преди 5 месеца
НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ ТОЗИ НЕЗНАМ КОЙ ГО Е ИЗЛЪГАЛ ЧЕ Е УМЕН И ЗАЩО ДОГАН ГО СЛАГА НА ТОЗИ ПОСТ ТУРЦИТЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ВЕЧЕ ЗА ДПС ЧУХ КАТО СИ ГОВОРЯТ
284
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Никъде не си споменал думата "евроатлантизъм" или производни. Отчел си се с Путин, това е добре, но не достатъчно!
283
1
 
15
 
! Отговори
сусо преди 5 месеца
Ей са вече е съвем ясна връзката между магнитски и дерогацията!
282
3
 
15
 
! Отговори
az преди 5 месеца
не разбирам защо скача 2 боя, след като използваме руско евтино гориво, тоя здравата е ял пердах може и друго да са му правили, на тоя хич не му вярвам .
281
1
 
15
 
! Отговори
Ха честито ! преди 5 месеца
До ТЕ Гласят го за министър -председател . После следва ,възстановяване на Берлинския договор и хоп ...Источна Румелия и т.н.
280
0
 
14
 
! Отговори
Байхой преди 5 месеца
До оффф: кога нямаше война, когато от 2014 има санкции и се наложи америка да се намеси, за да спре южен паток? ти май си бавноразвиващ, а?
279
1
 
8
 
! Отговори
ne samo преди 5 месеца
До пълна промяна ЦРУ май май щяло да затяга режимът с русолюбието...
278
1
 
17
 
! Отговори
Дядката преди 5 месеца
Новото лице на ДПС - езно еничерско дрънкало!
277
2
 
18
 
! Отговори
пълна промяна преди 5 месеца
Този изведнъж стана русофоб. Май пак за кинти иде реч
276
6
 
3
 
! Отговори
оффф преди 5 месеца
До Анонимен 305при Борисов нямаше война, обстоятелствата бяха други. Цяла Европа работеше с Русия.нещо въобще не си в час, ама коментираш!!!
275
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Значи докато правеше потока на Путин заедно с джипко бибитков проблеми нямаше ся се сети ,че и евроатлантик шишо ! Магнитски яко му пече под краката.
274
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Wikipediaна прокопиев и сдс-ДС спонтанните протести ги знаеме сега що не протестират срещу Пеевски спонтанно щото спонтанно не им дават...
273
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
32 ГОДИНИ АВТЕНТИЧНИТЕ ДЕСНИ ХОРА ДЕМОКРАТИ БЯХА ИЗГОНВАНИ ОТ СДС И ПРИЕМНИЦИТЕ ИМ ПАРТИИ. ДНЕС ПП ДБ Е ЕДНА НАПЪЛНО ЗАТВОРЕНА ПРОЧИСТЕНА ОТ РЕАЛНИ ДЕМОКРАТИ КЛИКА ОТ ПРИКРИТИ РУСКИ АГЕНТИ И ДЕЦА НА АГЕНТИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. ЗА ДА СИ ПРИКРИВАТ РУСКИЯ ШПИОНАЖ И МИНАЛОТО, РУШАТ ПАМЕТНВИЦИ КАТО ЛЪЖАТ ЧЕ СА ПРОАМЕРИКАНСКИ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ВЪРТЯТ ГИГАНТСКА КОРУПЦИЯ С КОЯТО ПРОДЪНИХА БЮДЖЕТА.
272
2
 
14
 
! Отговори
ТЕ преди 5 месеца
ТЕ МИСЛЯТ КАК ДА ОСТАНАТ СЛЕД ДЕВЕТИЯ МЕСЕЦ НА ВЛАСТ ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА ТОВА Е БОРБА ЗА ВЛАСТ НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАТОВА ИСКАТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДА ОСТАНЕ -ТОВА ДЕБЕЛО СЕ ГЛАСИ ЯВНО ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ А НЕ ГАБРИЕЛ
271
1
 
26
 
! Отговори
интереса клати феса преди 5 месеца
на прасурса феса яко се разклати от магнитски сега се мъчи да го намести като стана най големия анти путинист и евроатлантик, никой не ти верва
270
1
 
23
 
! Отговори
абе аланколоуу преди 5 месеца
като си такъв анти путинист защо не се репчиш на австрия или унгария които изобщо нямат нужда от дерогации а си купуват путински газ и нефт без проблеми, ааааа?? а в същото време не ни пускат в шенген и швеция в нато не пускат, хайде сега с тях да се заемеш те са по-големия проблем не ние