Пеевски: Безполезна среща, коалицията "Путин" е факт

След ГЕРБ и ДПС напуснаха Съвета по сигурността в МС
Обновена: 16 ное 2023 10:52 | 16 ное 2023 10:43, Нели Христова
410

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Безполезна среща, загуба на време за нас, не чухме доводи да бъде спряна дерогацията, не разбрахме защо престъпният руски режим ще се пълни със стоици милиони от България. Готвели се нещо рафинерията да прави някакви екипи, никаква яснота, ще има гласуване в парламента. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

По-рано ГЕРБ напуснаха заседанието на Съвета по сигурността в МС след скандал. ДПС пък ги последваха след  около половин час.

Видяхме, че ПП си отстояват сроковете за март. Новата коалиция ще се роди от Възраждане, БСП и ПП, коалицията "Путин" е факт, каза Пеевски.

Много съм огорчен от това, митниците не са си свършили работата, санкциите са били нарушавани, за което ще подадем сигнали в прокуратурата и ДАНС, митницата не е контролирала доставките изобщо. 60% са напускали пределите на страната, това е по-чудовищна далавера и от разследването на Политико. Престъпният руски режим се обогати пред погледа на българското правителство, подчерта Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не ,че нещо ,ала тоз г-н Пеевски като какъв се явява ? Всеки ден слушаме какво иска той,ко казал и Наредил - премиер ли е ,министър ли ? кой го е избрал ? - всички ,които гласувахте пп/дб избрахте дпс - Ашколсун !
187
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 208 Крайно време е да се направи справка с горивата в Западна Европа и на базата на разликите в цените на суровините, и цената на труда в България да се наложат на Лукойл цени които съответстват на тези ставки. След като руските драскачи в България постоянно ни навират "евртината" руска суровина като причина да не пада дерогацията и по принцип да търпим руския терор, тогава трябва тази "причина" да бъде взета предвид когато се следи защо цените на Лукойл не са със съответното ниво.
186
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Прасчо да ходи в Украйна да трепе вагнеровци, щом толкова е набрал на Путин! Давай Прасчо, ние сме с теб, отивай доброволец!
185
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен, к.203 Този дебеланчо направил ли е справка за цената, на която се продава на Нефтохима руският нефт и тази, на която ще се продава нефта,който замества руския. Ако цената на руския е забележимо по-малка и продуктите - бензин и дизелово гориво имат по- ниска цена - ОК, купува се руски нефт.Ако цените на двата сорта нефт са сравними и тези на горивата от втория сорт са сравними - купува се неруския нефт. Може да се направи и смес от двата сорта, тук думата имат технолозите на НХК, а н
184
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Наглец,тлъст мазен ,коалицията Б.Б. ,Д.П. и онова посолство което не спря да се меси във вътрешните ни работи а и не само там е на лице,по големи наглеци от вас двамата няма,но на вас е лесно,куфара и чужбина
183
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дерогация след 3 - 4 дена означава 4 лева за горивата. ПП-ДБ не са цвете за мирисане, ама и не са такива ***, че да изядат калая на народното недоволство от повишаването на цените при хаоса, който ще настъпи от рязката промяна. Денков прехвърля топката към момента, в който Мара Гаргамел ще стане премиер. Тогава двамата дебеляновци ще бъдат много кротки, гласът им няма да чуем на тези разюздани лъжци и крадци!
182
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Леле Прасето на Посолството пак грухти!
181
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Българина има къса памет..Пеевски,майка му..нефтохим Враца и т.н...Яко грабене и тоя не е в затвора.Пародия,тази държава е една ПАРОДИЯ.
180
2
 
7
 
! Отговори
Путин преди 6 месеца
Брат заливай смело!!! И без това ми писна да й чета глуууупавите статии. На никого няма да му е жал за тоя пааарцал
179
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В Словакия се готвят да блокират границата за украински шофьори на камиони
178
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Щом пеевски ми го показвате по 3 пъти на ден из всички медии явно управлението ни е за смяна... тоя човек трябва да бъде разследван, а не да дава акъл по тв екраните.
177
0
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 6 месеца
махаи се от нс непрекъснато блещиш прос-то-тии не се ли усещаш че не ставаш
176
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не се притеснявайте. Българите никога няма да имат лидер като Путин.
175
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Зозо Не че нещо, но ГЕРБ в момента драпа да стане това, което иска ДПС, тъй че Бокаса работи заедно с тоя от снимката в поредна услуга към руските окупатори.
174
3
 
10
 
! Отговори
Тънка червена линия преди 6 месеца
Пеевски е олигарх на пряко подчинение на ДС агента Ахмет Доган, който е служител на ДС, което е клон на КГБ. Кое не е ясно?
173
5
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Преките наследници на ДС - ППДБ, с гаранция ще гласуват за Лукойл и Путин. 100%
172
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Преди време те разследваха и ти се потопи като подводница,а сега много ти лае миризливата уста,такива като теб и Тагаревич ще ни вкарат в голямата беля,а след това ще се изнижат от тук,няма как да ни убедите,че не сте на хранилка там,така жестоко се борите за тези от онова посолство,че вече не се криете,*** сте
171
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Христова, приготвил съм азотната киселина. Искаш ли да си пийнеш? Тия дни ще ти дойда на гости да те почерпя. :)))
170
1
 
8
 
! Отговори
пентагонът преди 6 месеца
Фашизм се установява с насаждане на омраза и изблиците и в насилие.
169
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пеевски се скъса да се натяга на посолството . Чакаме да му отменят санкциите по магнитски . След санкциите стане едно послушно кученце , направо за пример