Добрев писа и на Слави: Не пречи да звъннете и на Делян Пеевски

Вчера шоуменът отговори на писмото му към Асен Василев
Обновена: 24 ное 2023 11:44 | 24 ное 2023 11:44, Нели Христова
49
Добрев писа и на Слави: Не пречи да звъннете и на Делян Пеевски
Снимка: БГНЕС

Сагата с отворените писма продължава. След като Делян Добрев изпрати отворено писмо до Асен Василев, на което получи отговор от Слави Трифонов, сега депутатът от ГЕРБ отговаря и на думите на лидера на ИТН. В ново "писмо", той хише, че именно шоуменът е вкарал Асен Василев в политиката.

Още по темата

Ето какво още пише Добрев:

ПИСМО-ОТГОВОР ДО СЛАВИ ТРИФОНОВ

Уважаеми г-н Трифонов,

Благодаря Ви за писмото! С Вас не се познаваме, но етикетът изисква да Ви отговоря.
Ще започна с лицемерието, г-н Трифонов...

Първо, не съм гласувал никога за Асен Василев, за разлика от Вас. С Вашите гласове, той стана финансов министър. Ето това е лицемерие.

Второ, не съм подкрепил нито един бюджет на Асен Василев, за разлика от Вас. С Вашите гласове той изтегли първите си милиарди. Ето това също е лицемерие.

Трето, не аз, а Вие вкарахте Асен Василев в политиката. Ако бяхте проявил кураж/мъжество да предложите на НС проекто-кабинета с премиер Николай Василев, щяхте да имате кабинет на малцинството, а децата на България нямаше да заборчняват с милиарди. Асен Василев и Кирил Петков щяха още да търкат изтривалката пред кабинета на Румен Радев и да викат "С Вас сме, г-н Президент". Това не знам дали е лицемерие, но е онази приказка с косъма в очите на другите и гредата във Вашите.

И все пак мнението ни за бюджета съвпада! Не разбирате или не искате да разберете, но аз разполагам с един глас - моя си. Давам всичко от себе си да спечеля на своя страна ръковоството на моята партия и гласовете на ГЕРБ - СДС, но не успявам. Ако сте искрен, опитайте и Вие! Сигурен съм, че имате телефона на Бойко Борисов. А не пречи да звъннете и на Делян Пеевски.

С уважение,

Делян Добрев

P. S. Нещо лично - Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд. Поздрав!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 4 месеца
Вземете ,че се "съберете" със Слави ,вместо да занимавате цяла България с вашите комплекси!Иначе и двамата звъните и ви звънят от ДПС ,но различни "ръководни фактори" . Вие на съименника Ви -временно изпълняващ функцията "главен диригент" на Републиката , а Слави ,като "традиционалист - консерватор" на почетния председател .
29
1
 
4
 
! Отговори
PS преди 5 месеца
КАКВИ СА ТЕЗ ВОПЛИ НА ДЪРЛЬО ДЪРЛЬОВ?!...
28
0
 
3
 
! Отговори
? преди 5 месеца
Цялата ти рода е в Община Хасково.Вече сме най-бедната община дори след Видин.Но това че от Година няма Парно в Хасково как ще го обясниш Деляне?С Уважение,От Потърпевшите
27
2
 
1
 
! Отговори
дедо ви преди 5 месеца
не разбирам защо се обръща внимание на диванния чалгар дето се опитва да се прави на политик и корифей в материята политика ! не го отразявайте бе , не му давайте трибуна , игнорирайте го а той нека си *** ! всъщност това се отнася за цялата му така наречена партия .
26
2
 
6
 
! Отговори
Община Хасково преди 5 месеца
То убуу , Делянчо мамин , ама ша можи ли да са фредИ Слафчу от вас , та да звънни на Пеефски ?
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Делян Добрев изпрати отворено писмо до Асен Василев, на което получи отговор от Слави Трифонов" хахаххаха ,цирк голям :))))
24
2
 
3
 
! Отговори
Минуващ преди 5 месеца
Абе кво става в Авдеевка? Колко укри са в котела дето лично Путин го е вързал?
23
4
 
6
 
! Отговори
1111 преди 5 месеца
В случая всичко написано от ДД е 1към 1 и отговаря 100% на събитията случили се през 2021 , 2022 и 2023 година ФАКТ !!!! Промяна беше необходима и промяна настъпи но , по неестествен начин с неправилните хора и в грешна посока и вместо да излезем от стабилната бедност при ББ ние нагазихме в прогресиращото обедняване при управлението на преZидента и отрочетата му , по известни като ШАРЛАТАНИТЕ - ФАКТ !!!!
22
1
 
8
 
! Отговори
Перник преди 5 месеца
Хасковски селянин и етикет. Мбухахаха
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В Авдеевка е ад. Котелът се затваря.
20
3
 
1
 
! Отговори
Пчелар преди 5 месеца
Деляне, аз тебе много те уважавам, направете една програма с европейски пари да се финансират пчеларите.
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Деляне, кажи на господин Борисов да дигне минималната да взимаме пари да си ходиме в мола със щастливи лица и да се радваме на живота.
18
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Наред е Одеса. До Молдова всичко ще бъде отрязано. Черно море ще стана котел за натовските кораби.
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ех Деляне, Деляне...симпатичен си ми, но...да беше напуснал ГЕРБ. А ти явно изпълняваш поръчка на Борисов...да дърпаш ушите на Кирчо-Кокорчовците, и да гласуваш срещу тях...само ти. С което се създава илюзията в електората, че в ГЕРБ все пак има някаква опозиция на сглобката. Всичко е пресметнато. Само, че сметките ви няма да траят още дълго. Поредните избори са на хоризонта, а накрая ще останете само вие, семействата и любовниците...!!
16
2
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 5 месеца
Цирка е огромен със европейски мащаби!! А българина си седи мирно и си Трайка(безплатно) е нема такава държава със толкова пр..от народ!!
15
3
 
7
 
! Отговори
О. Петков преди 5 месеца
До Анонимен 25 пРезидентът вече е бита карта. Сегашният е последният му мандат. Да видим дали ще се опита да направи партийка и да се отече в канала.
14
13
 
1
 
! Отговори
Mitaka преди 5 месеца
Делян Добрев излезе накрая ще излезне свестен.
13
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Славчо си получи шанс, ного пропиля по най-нелепият начин и да точно той и ИТН позволиха на Кирча и Кокорча да запишат най-срамните и деструктивни 8 месеца в новата история на бг политиката. Затова сме на това дередже сега. После ги разбра що за стока са и се отдръпна от тях, но беше твърде късно. Същото важи и за Радев *** при него това ще се усети на президентските избори.
12
4
 
12
 
! Отговори
Един там преди 5 месеца
Делян Добрев поредният крадец от гроб...
11
4
 
5
 
! Отговори
Йордан Димитров преди 5 месеца
Докато си пишете отворени писма, и двамата страхливци(единият имаше шанс на два пъти да поведе към изчегъртване , много искаше ама нямаше желание, другият се бе скил от обществеността, като хартиените двулевки, той си знае защо) този дето бил много лош успява да предложи не-постна пица, да се вдигнат доходи, невдигани с години и да успее да върже бюджета. Ми проверете дали дава уроци, платете си и научете как може, ама трябва и да искаш.